Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
My jsme s malou dnes samy doma,taťka jel ráno do práce a vrátí se zítra.Včera jsme byli domlouvat opravu toho auta,tak jsem zvědavá,na kolik nás to nakonec vyjde.Takže příští týden budeme bez autí ![]()
Spinkání-malá spí v overálku,nepřikrývám,bo to nemá cenu,je hned odkopaná.Okno neotvírám,postýlku má hned pod ním,tak mám strach,aby nenastydla a ráno vedle zateplují barák už od půl 7.
Ježíš jak mám to svoje malý trdlo naučit spát samou?Bečí v postýlce a bečí a bečí
Holky teda nic proti,ale vy se máte stydět za to,co sežerete a ne si to navzájem závidět
Jani máš pravdu, efekt se žrádlem byl opačný
. Když to se nedá vydržet ![]()
Mě sem za chvilku přiveze švagrová synovce (2). A to jsou čísla, to byste nevěřili. Toho jednoho doporučili ve školce do první třídy jen proto, aby se ho zbalili. Jinak by byl 100% na odklad ![]()
Vše nej Aničce od helika ke 4.narozeninkám
Dvojčátka jsou krásný-na podívání a konec.Mi teda stačí boohatě ta jedna cácorka a ze dvou bych už byla ve Šternberku
Zuzi máš můj obdiv.A vůbec všechny,které mají víc jak jedno dítko
Holky jsem se chtěla zeptat-kolik vám sní děti příkrmu a za jak dlouho po něm dokojujete nebo jim dáte UM? Malá mi včera snědla 150g a dala jsem jí hned i dopít UM,vypila sotva 30ml.Nemám třeba půl hodinky počkat? Měla jsem totiž pocit,že za dvě hodiny měla hlad,ale nakonec to naštěstí zaspala.Po vodě se vrhala jako divá,tak už jsme jí chtěla dát UM,ale zabrala.Teda píšu jak blbec,ale chápete mě,že?
HEL - „agregat“ mame, dokonce dva nebo tri, rikame jim generator
To je tu absolutni nutnost. Asi pred ctyrma rokama po hurikanu nesla elektrika skoro 3 tydny, takze generator jel naplno (minimalne na tu lednicku a cerpadlo na vodu a svetla (a televizi pro Dannyho!)
To byl docela des, protoze bylo horko a klimu to proste neutahne (pracku jo ![]()
Vsechno nej Anny!
PIPI - udelej si test ![]()
JANI - mne se ohledne jidla na nic neptej, Giovanni ji jak mucha, vcera za 24 hodin vypil jen 700ml, ale ted jak mame to krmitko, tak aspon trochu ovoce sni
1973 - rok, kdy jsem se narodila ![]()
A este ZUZI - snad to Danymu brzo prejde a mate klidnou „zmenu prostredi“ ![]()
Tak jsem sehlala tydenni ubytko pro me a manzu a pojedem na dovcu do Ceskyho Raje. ![]()
Jani … neprikrmuju, neporadim. ![]()
Zuzi … at je Dany brzo zdravej a hlavne at to nechyti Lukys. ![]()
Pipi … takovyho synocne na hlidani ti teda vubec nezavidim. Na jak dlouho je tam mas?
Jenicek prave zkousi lezt po ctyrech, nohama mu to jde, ale ruce nechava na miste a porad pada na hubu. ![]()
Ahoj vsechny dietarky i modelky ![]()
Anicce prejeme k dnesnim 4 narozeninkam hodne moc stesticka,zdravicka a spoustu darecku a at si to krasne uzije!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Zanet…tak to je teda neco
,takove pocasi nic moc vid ![]()
Zuzi.......taky obdivuju vsechny dvojcatovy maminky,ale ja jsem tady snad jedina a fakt uz po nekolikate rikam ,ze jsem si dvojky vzdycky prala
,ale mozna ze to bude tim,ze holky byly moc hodny a tak i zatim Adik…radeji tukam,tuk tuk,zadny probdeli noci,prdiky,nebo koliky a nebo nespani vlastne neznam,takze to bude urcite tim
,tak doufam ze jsem to snad ted nezakrikla ![]()
Jo a drzim palecky at je Dany fit a Luky pokud se nakazi,at to mate co nejrychleji za sebou.......je to zakon schvalnosti!
Adikovi zmizela vyrazka,tak jsem rada
a muzeme ven,jupi ![]()
Lu,Pipi,Listi......tak jsem zvedava na vas jidelnicek
a taky vecer napisu co jsem snedla,koukla jsem na tu dietu ato je snad roman ne?Me to nebavi to cist ,ja bych to chtela mit jasne dany
kdy a co jist a kolik ![]()
Jani.....vzhledem k tomu ze mi malej nechce krom mlika nic pit ,tak mu davam sunar hned po prikrmu,teda pokud sni celou presnidavku,tak ne,ale treba po polivce jo a vypije zas dle toho kolik toho sni a pak vydrzi ty tri hodky do dalsiho jidla…nejak to nehrotim a proste kdyz si da ,tak si da
Jdu nakoupit ,tak papapapapapapaa
Zany.....na to krmitko jsem koukala jak blazen????Vubec to neznam
,ja jsem snad 100let za opicema anebo to je jen u vas??Malej je taky totiz hroznej na to piti a i zeleninu ![]()
Dobre dopoledne,
noc byla v poho, mala mi zacala vstavat jenom jednou za noc, nechci to zakriknout, ale uz se to stalo po trerikrat…
LUCCI, nase mala taky furt drzkopaduje, anazi se uz sice zapojovat i rucicky, ale zatim ji to nastesti moc nejde
STIKO, ja teda davam prikrmy jenom sporadicky, kdyz stavkuji mlekarny
ale kdyz teda neco hutnejsiho do ni narvu, zjistila sem, ze nema takove problemy s brichabolem, kdyz ji ten den davam taky ovocne stavicky…
Vse nej ANICCE ke ctvrtym narozkam!!
Tak my odcházíme k našim,dočtu vás večer
Zuzi tak ať se Dany brzy uzdraví a doufám,že to neroznese i na ostatní
Čaute
,
teda večer jsme měli skoromanželskou noc (
) a ráno nešel net,pustili ho tak před hodinou a to Vás úspěšně dočítám ![]()
Baby ukecaný ![]()
Takže jsem nezmizla pod pohrůžkou diety ![]()
Jeje ,
ani nevíš,jak Ti rozumím…snad co nejdřív najdete nějaký systém,sžijete se a bude to dobře šlapat
A jak psaly holky..když se mu nebude chtít ven (ono to nejen naštve,ale i zmrzí…teda u mě by to tak bylo,ale naštěstí toto neznám
) ,tak se domluv s kámoškou a frč sama ![]()
Však mu to časem přijde líto,si nemysli ![]()
Zuzi ,
ať se Daneček brzy uzdraví,snad Vám to dovču nepokazí ![]()
Ajko ,
co Tys tu večer splínovala ![]()
Zanet ,
proč píšeš o roku (1973) ,kdy ses narodila
![]()
Máš narozeniny či co???Přiznej se
![]()
Ať Ti můžeme popřát,jestli jo ![]()
Dieta
máte pocit,že mé příspěvky jsou krátké
![]()
Schválně si to teda napíšu,ale snažím se teď jíst míň,ať se to už fakt hne nějak kupředu…Loni jsem si říkala,jak jsem vyžraná a to jsem měla 60 kg ![]()
A ohromně mě pobavily množství sladkého (to minimum
)a knedlíky ,co sníte
Páč já běžně sním 8 knedlíků a jedna čokoška pande každý den během chvíle,ne na díly…a to nepočítám tak 3-4 Tatranky denně a nějaký ten nanuk…
To si fakt nevymýšlím…a nenapsala jsem snídani ani večeři ani svačinky ![]()
Tak a dost,mám hlad
![]()
Hel a Aničce ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ
Pěkně to oslavte ![]()
Čau kočky,
jsem teď nějak poslední dny nestíhala, furt tu byly nějaké návštěvy a taky jsem musela trochu máknout na zahrádce.
Dieta - tak tu nedržím, bo by mě teď manža zabil, když kojím. I tak se mě každý den ptá, co jsem snědla a nedej bože, když si nedám nic teplého a pořádného. Jo, to on mě hlídá, aby měl prcek dobrý mlíčko a mě aby úplně nevycucnul. Vážím jako před těhu, žádnej zázrak, no ale 60 kg na 165cm. A taky mě manža hlídá, že nesmím mít holý záda, to ho taky bere, kdž vidí holky s holejma pupkama a zádama a venku je 15 stupňů a míň. To když jsem chodila do práce a on viděl, že mi lezou holý záda, tak jsem se i kolikrát musela jít převlíct. Na druhou stranu, tohle beru, bych si nerada něco porobila s ledvinama, bo vím, že to bolí jako prase.
Zub už máme jeden venku. Zdá se mi ale, že přes den hůř spí. Teda nezdá, spí hůř, jenom nevím, jestli kvůli tomu zubu. Teď už asi 3 dny po sobě naspal max. 2 hodinky.
A hlavně se mi zdá, že se taky klube druhej, ale prej je to normoš, že lezou jakoby po dvou.
Zuzi , no já si taky sotva dokážu představit jedny dvojčata, teda ani pořádně vlastně nedokážu a dvoje dvojčata, no to by pro mě bla mašle jak vyšitá.
S těma krušnejma prvníma měsícema ti to holka fakt věřím, ale si frajérka. ![]()
Ta hračka pejsek - no tak já jsem ho taky chtěl akoupit, ale teď tu byla známa s prckem a říkala, že se jim moc neosvědčil, protože prej sice krásně mluví a tak, ale blbý je, že když v průběhu toho mluvení prcek na něco máčkne, tak to nedopoví a začně dělat tu novou aktivitu po tom zmáčknutí. Ježiš, píšu jak jelito, ale snad mě chápete.
Ale z vlastní zkušenosti nevím, třeba je dobrej a moc vám to přeju, páč je děsně drahej.
Jo a Zuzi , taky přeju, ať je Dany brzo ok a hlavně pokud to jde, tak ať to nechytne Lukys.
Jéjiku , hlavně buď v klidu s tím manžou, ono se to samo nějak ukáže. A hlavně, třeba tě to příjemně překvapí. Varianta, že si budeš dělat vše sama, jak jsi zvyklá a jak jsi zaběhlá, je tu vždycky.
…a jdu vás taky dočíst, teda pokud malej bude chrápat dýl než svých obvyklých 30 minut. ![]()
Tak jo, u nas se uz taky spinka…
Pet , nejak jsem byla vazne vcera jaksi divne rozpolozena
, ale uz sem se z toho vyspala a tatkovi sem tu jeho hodinku uz taky dala sezrat ![]()
A Zanet myslela, ze jsme na str. 1973 a ten rok se narodila, ale neboj, mne to taky ned nedoslo
Dvojcata bych asi taky nedala, zrovna vcera sem premyslela, jak je mozne, ze sem ty prvni mesice zvladla a ze bych si to jeste par let nechtela zopaknout (asi tak dva roky
)
A kdyz sme meli krtiny, tak nam farar povidal o sve sestre, ktera mela 3× dvojcata po sobe
![]()