Poradna duly
Jana Čurdová
Has moje největší záliby byly čtení a to o čem mě zakázala Pipi mluvit
.Takže vlastně i teď své záliby stíhám,čtení-emimino a tu druhou zvládám i za svou sestru která stále drží diety
![]()
Povlečení tak já kupovala Lendě k narozkám s princeznama,taky takový drahý a musím říct že peněz nelituju.Je to skutečně velmi kvalitní materiálek,barvy drží jak přibitý-a to nepoužívám Pervol
a to nadšení co vyvolalo se penězma nedá zaplatit.
Hlavi…tady jsou ještě nějaké aukce…
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Ali bych ti ji blejskla,ale obávám se,že už ji nemá
.Byla černá,pletená hladce,trošku krátká, na jednon konci se kapku zužovala a trčely z ní provázky
![]()
Tady máte odkaz na výrobce těch povlečení. Jsou kvalitní a suber výběr
http://www.matejovsky-povleceni.cz/www.php?…
Hlav: kdybych to věděla, tak tady nemachruju na Len a klidně bych šla spát
Nazdarek kocky,
dneska nestiham, bo tu byla do deviti moje mamka.
Chtela videt, jak mala radi v koupelne
strasne se ji to libilo! ![]()
A to tak ze chce aby to videla prababi ![]()
Jinak moc toho na vas dneska nemam:
PET: Ze poradame soukrome mejdanky, to proto, ze vy vzdycky jdete spinkat a my tu vetsinou s hlavickou svitime online, tak si povidame pres icq. Pokud by nas tu vsak melo byt vic, tak samo ze zajdeme na chat ![]()
A co se tyce fotek ja si nechavma delat orez na 10×15, protoze kdyz jsem jednou nechtit cnechala volnou delku, tak fotky byli tak jako hodne do ctverce rozmerem
a jsou takove male.. ![]()
S tim bilym okrajem to take nemusi byt zle, ale to jsem enzkousela.
HAS: Ten nakladak co si davala z tech veci co by se ti libili mame. Dostali jsme ho za predplatne Betynky. Je hezky, ale terku zatim nezajima.
PIPI: Hotel se bohuzel neozval. Zkusim to pourgovat.
NNo jinak manzel ac jsme „planovali“ ze bude jeste v praci 14 dni a tim padem jeste 14 dni budeme mit auto.. a on dneska prisel ze od zitrka nastupuje na pracak, ze do 1.9. nema v podstate „co delat..“.
Namisto abych byla rada ze s mami bude, jsem nejaka presla mrazem. Vim, ze se to zase vrati do casu, kdy aspon trochu jezdil domu (tzn. unor, brezen, duben a ja za to byla rada), ale tedka jsem tak nejak navykla ze nejezdi skoro vubec a ja si k tomu prizpusobila vsechno a tak nejak sem si udelalal ten „svuj klid“ a poradek. Kdyz je doma, je tu hnedka bordel a hlavne… mne kolkrat stve, ze zatimco by se dalo delat to a to, tak on sedi u tv a ja pak kvuli nemu drepim doma take…
Sem hrozna ![]()
no ono to mozna bude take z toho ze tedka fakt nastanou krusne casy.. ![]()
no snad to nejak zvladnem, musime!
Pipi…ale coo bys vedela?? ![]()
Mak…ale snaha byla,to se ceni ![]()
Listi…povleceni peknyyyy:D
Liško: super. Ještě, že Hlavička nepřihodila. Takle na tom docela vydělá
![]()
Pipi nebrec…nebo budu brecet takyyy
a proc vlastne brecime? ![]()
Jeje …chlap doma cely dny az do zari…naskocila mi vyrazka
,objednala jsem toho pejsanka
![]()
Hlav když u toho budeš hodně lámat rukama a z hluboka lkát, tak to přeci něajký ten gram musí hodit, né?????
![]()