Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
14.8.07 19:09

Holky Vám zůstanou děcka přikrytý? To já už ani nezkouším . TAk dávám overálek s dl. rukávem a mají minimálně ventilačku otevřenou nebo mám né overálek, ale je to sešité jako pytel, vše jemná bavlna a když jsou FAKT vedra tak jen v plence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 19:15

Justínka už spinká, asi ji zmáhá ten zoubek. Už ho oficiálně považuju za objevený. :dance: (A já si říkala, proč tolik na dovolené kadila :pankac: )
Doufám, že se Jusťoš nevzbudí a nebude chtít se mnou a s váma ponocovat. 8O

Spaní a oblečení: přes den v horkách: bodyčko s kr. rukávkem (nebo jen v plence, když bylo těch 37°C)+přikrytí jen plenkou, v noci: overálek s krátkým rukávkem a krátkými nohavičkami, ponožky + přikrytí tenounkou dekou a tenkou zavinovačkou.

Hel - dědulu zavřít na psychinu :twisted: , asi byl mešuge :roll: bych se třásla celý den šáhnout mi nějaký chlap na kočár :!

Já jsem byla dnes u kamarádky a vracela jsem jí nějaké oblečky, co Justí už neobleče. Při balení na mě padala taková nostalgie - ááách. A měla jsem od ní krásnou beraničku, jenže byla v únoru velká a akorát jí je teď. Tak jsem Justí v ní aspoň vyfotila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
14.8.07 20:31

mockrát děkujeme za přáníčka k našim pidi narozeninám ,

nakonec jsem neodolala a koupila mu dárek, dostal mluvícího pejska a je z něj totálně vyplesklej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 20:33

Ter … jakyho mluviciho pejska?? 8O Ukáááž sííííííím!

Ted sem tridila dopisy, co mi poslala babi, co ma schovany, jak ji psali nasi za mlada. Tak sem mela 3,14kg a 51cm to jde ne? A ve trech mesicich sem mela 5,55kg. 8) :D

Jste tu vubec nekdo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.8.07 20:45

Lu,
já měla při narození 3 kg a 48 cm…kdo by to byl dneska řek :wink:

Hel ,
ty vogo…no tak to by bylo něco na mně…já bych ho snad trefila,hajzla hnusnýho :-( Ježiš,pardon…ale já jsem v takových chvílích na nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 20:46

Já jooo :-)

Has to se máš,že Justinku zmáhá zoubek a spí :arrow: Davču taky zmáhá a nespí a kvílí :roll: :lol:

Terez pejska chci taky vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
14.8.07 20:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
14.8.07 20:52

Čauky,

Zuzi a kam do Beskyd jedete, kdybys byla blízko, mohla bys mi ty své fešáky přijet ukázat naživo :wink: . Kdybys jela někam blízko, napiš mi SZ, já někdy nedočítám, tak bych to mohla přehlédnout :wink: .

Hel , tak ten by si to teda za rámeček nedal, dědek jeden. V takových chvílích jsem taky hoodně ostrá 8) .

Teri, gratuluji k půlročninám.

Tak a mažu se umýt. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
14.8.07 20:56

Radko , mockrát děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 20:59

Děkuji Vám za podporu :potlesk:
no a zítra má Anička ty narozeniny a dopoledne jdu na socku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 21:01

Hel,tak to pěkně oslavte :wink: Copak dostane?

Terez taky přejeme Matějovi vše nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:02

Čauky, jsem tu

Dieta: tak holky, já jdu do toho taky. Ať jsem v listopadu kočka :wink:

Ter: pejska máme taky a je super. Martin mu žere nohu a on pořád dokola říká: Chytil si mě za nožičku. :lol: :lol: :lol:

Jeje: odpověděli ti z toho hotelu? Máme si tam udělat závaznou objednávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 21:03

JAKÁ dieta? máte návod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:04

Helíku jednoduchej

NEŽRAT!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
14.8.07 21:06

Ahoj holčičky a únorňátka,
po sto letech jsem opět tu!!! Máte radost :?: :wink:
Chtěla jsem si přečíst, co jste napsaly za poslední týden (to abych byla aspoň trochu v obraze, protože sto let je sto let), ale když jsem viděla, že to je 56 stránek, tak jsem se na to vykašlala.
Ale stačila jsem pochytit, že bude sraz 8O 8O 8O :! :! :!
No to jsou úžasný zprávy :! :! :! Ještě nevím, jestli dorazím :nevim:

Doufám, že se máte všechny dobře.

U nás nového toto:

• parádně si užíváme léta (jsme pořád nanchatě a skoro vůbec doma)
  • rostou nám oba dva dolní zuby (objevila jsem je já, takže budu mít na šaty, jupí :D )
  • před týdnem jsme začali dávat kaši, i když mu ještě není půl roku (dneska ji baštil úplně ukázkově) a jinak pořád jenom kojím. Chtěla jsem začít dávat příkrym až později, ale v noci se pořád budil…
  • no, teď mě zrovna nic dalšího nenapadá, ale určo mě to napadne, až to odešlu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí