Poradna duly
Jana Čurdová
Holky Vám zůstanou děcka přikrytý? To já už ani nezkouším . TAk dávám overálek s dl. rukávem a mají minimálně ventilačku otevřenou nebo mám né overálek, ale je to sešité jako pytel, vše jemná bavlna a když jsou FAKT vedra tak jen v plence.
Justínka už spinká, asi ji zmáhá ten zoubek. Už ho oficiálně považuju za objevený.
(A já si říkala, proč tolik na dovolené kadila
)
Doufám, že se Jusťoš nevzbudí a nebude chtít se mnou a s váma ponocovat. ![]()
Spaní a oblečení: přes den v horkách: bodyčko s kr. rukávkem (nebo jen v plence, když bylo těch 37°C)+přikrytí jen plenkou, v noci: overálek s krátkým rukávkem a krátkými nohavičkami, ponožky + přikrytí tenounkou dekou a tenkou zavinovačkou.
Hel - dědulu zavřít na psychinu
, asi byl mešuge
bych se třásla celý den šáhnout mi nějaký chlap na kočár ![]()
Já jsem byla dnes u kamarádky a vracela jsem jí nějaké oblečky, co Justí už neobleče. Při balení na mě padala taková nostalgie - ááách. A měla jsem od ní krásnou beraničku, jenže byla v únoru velká a akorát jí je teď. Tak jsem Justí v ní aspoň vyfotila. ![]()
mockrát děkujeme za přáníčka k našim pidi narozeninám ,
nakonec jsem neodolala a koupila mu dárek, dostal mluvícího pejska a je z něj totálně vyplesklej. ![]()
Ter … jakyho mluviciho pejska??
Ukáááž sííííííím!
Ted sem tridila dopisy, co mi poslala babi, co ma schovany, jak ji psali nasi za mlada. Tak sem mela 3,14kg a 51cm to jde ne? A ve trech mesicich sem mela 5,55kg.
![]()
Jste tu vubec nekdo? ![]()
Lu,
já měla při narození 3 kg a 48 cm…kdo by to byl dneska řek ![]()
Hel ,
ty vogo…no tak to by bylo něco na mně…já bych ho snad trefila,hajzla hnusnýho
Ježiš,pardon…ale já jsem v takových chvílích na nervy ![]()
Já jooo ![]()
Has to se máš,že Justinku zmáhá zoubek a spí
Davču taky zmáhá a nespí a kvílí
![]()
Terez pejska chci taky vidět ![]()
Čauky,
Zuzi a kam do Beskyd jedete, kdybys byla blízko, mohla bys mi ty své fešáky přijet ukázat naživo
. Kdybys jela někam blízko, napiš mi SZ, já někdy nedočítám, tak bych to mohla přehlédnout
.
Hel , tak ten by si to teda za rámeček nedal, dědek jeden. V takových chvílích jsem taky hoodně ostrá
.
Teri, gratuluji k půlročninám.
Tak a mažu se umýt. Pa.
Děkuji Vám za podporu ![]()
no a zítra má Anička ty narozeniny a dopoledne jdu na socku ![]()
Hel,tak to pěkně oslavte
Copak dostane?
Terez taky přejeme Matějovi vše nej ![]()
Čauky, jsem tu
Dieta: tak holky, já jdu do toho taky. Ať jsem v listopadu kočka ![]()
Ter: pejska máme taky a je super. Martin mu žere nohu a on pořád dokola říká: Chytil si mě za nožičku.
![]()
Jeje: odpověděli ti z toho hotelu? Máme si tam udělat závaznou objednávku?
Ahoj holčičky a únorňátka,
po sto letech jsem opět tu!!! Máte radost
![]()
Chtěla jsem si přečíst, co jste napsaly za poslední týden (to abych byla aspoň trochu v obraze, protože sto let je sto let), ale když jsem viděla, že to je 56 stránek, tak jsem se na to vykašlala.
Ale stačila jsem pochytit, že bude sraz
![]()
No to jsou úžasný zprávy
Ještě nevím, jestli dorazím ![]()
Doufám, že se máte všechny dobře.
U nás nového toto: