Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
14.8.07 14:55

Holky mi taky asi pojedem na dovolenou… :) Jestli neco sezenu, kam by jsme se jako vrtli, tak pojedem na tyden jen ve trech. Jupi jupi jupi!!! :dance: Ja cekala max prodlouzeny vikend a manza muze na tyden. :pankac:

Pet … promin, to sem skonila ja, no proste si zvolila tu nejlepsi variantu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 15:15

Ahoj holky,
tak já mám den ULTRA BLBEC :pocitac: :pocitac: :pocitac: No mám pocit že jsem dnes potkala každého vola a vrazila do něj :-) No co budu vyprávět stačí toto: S kočárem a s dítětem (musím ji na eskalátory pomáhat) jedu metrem a kdekoli vystoupuji buď nefunguje výtah nebo je úplně v :-) a já nemohu najít cestu a nakonec sem už nezvládla situaci a seřvala chlapa v metru, se osočoval na Aničku, pak dělal gesta jako dementní puberťák (být to můj puberťák tak jednu dostal) a nakonec mi lomcoval s kočárem :-( :-( :-( :-( No já vybuchla a málem tomu dědkovi jednu vrazila :-) :-) No matka se nezapře :pankac: :pankac: Ták a jsem v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.8.07 15:18

Cauky, ja vas jen ctu, nejak nemam naladu mluvit, furt myslim na svaru :( .
Mala ma po celym hrudnicku a na rminkach vyrazku, ted nevim jestli jsou to potnicky, nebo je to ta mrkev s bramborem, na to ale nemuze mit mimi alergii ne? jeste jsem neslysela ze by mel nekdo alergii na mrkev a bramboru. Jak na ty potnicky? Je fakt, ze ji asi prebaluju. holky v cem vam prckove spej? Kulda ma body s kratkym rukavem a overalek, ale zae neni prikryta, mame tu ale 27 stupnu :?
Mam dneska nejakou depku, furt jen sedim doma a z toho jdu denne dopoledne na hodku ven a odpoledne taky, uz pul roku na stejny misto.
Mame tady krasnej lesopark a ja tam proste kvuli tem klistatum nevlezu, to radej chodim na betonovy ceste, kterou prejdu za dvacet minut, tam a zpatky, fakt pako.
No a jeste ten svara ve me tu fobii umocnil, ma to asi z klistete nebo nejakyho hmyzu :cry: , no fuj. Vzdycky mam strach z vikendu, tesim se jak bude manza doma, ale posledni dobou se hadame, ze on chce na chatu, nebo nekam na vylet do prirody a nakonec jdeme zae na tu moji betonovku, ja jdu krok za nim s kocarem a mlcime. Jsem fakt divna, nevim uz co se sebou :cry: jeste pred loni jsem vysedavala v trave kazdej viken na rybach a v pohode. uz v tehu jsem dostala ten strach a nevim, jestli me to nekdy prejde. Omlouvam se za vylev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.8.07 15:19

Hel, uz si te zive predstavuju, vim jak umis vylitnout :lol: a nechtela bych se nekdy s tebou stretnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 15:25

Heli … lomcoval kocarem??? :evil: :evil: To bych mu asi fakt jednu vrazila, sahnout mi na kocar, no to muselo bejt hovado na kvadrat. :evil: :evil: :pocitac:

Stiko … fobii prekonas! Co jit treba jeden den je K lesoparku a ne do nej? Za par dni ti treba nebud proti mysli zajet s kocarem kousek do lesa… a tak dal… Jo a nerikej mi, ze mas kocar niz nez pul metru??? Klistata vejs nevylezou a na kocar se nechytej, pac z nej neni citit teplo. Vazne se neni ceho bat, ze stromu nepadaj. :wink:
Fakt bych to zkusila, uz jen kvuli manzovi, chudak se tesi, jak bude Kulde ukazovat prirodu a ty z ni chces mi vylozene panelakovy dite, co si muze hrat maximalne na balkone. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 15:32
stika píše:
Hel, uz si te zive predstavuju, vim jak umis vylitnout :lol: a nechtela bych se nekdy s tebou stretnout

J8 mu nic nedělala, já jen existovala a pak bránila děti jako KVOČNA, si představ že se semnou dala do řeči paní co seděla vedle něj a pustila tam přisednout Any, tím to začalo a pak se mne paní ptala něco kolem dětí a ten 70 letý chlapa co si zacpává uši a dělá velký gesta jako že jsme slepice dědek, představ si :arrow: no a pak šáhl na ten kočár a začal s ním lomcovat že mu překáží aby mohl odejít :-( Kdyby byl normální, tak vstane a já mu popojedu, ale na to nebyl čas, jelikož on mněl osinu v :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 15:36

Jo a Stiko … k tomu oblikani… tobe doma neni vedro? Oblikej malou jako sebe. Jenik spi v dlouhym overalu, body pod nej mel jen v zime a je prikryty tak po kycle, ale stejne se odkope. Pres den je rano v body a teplakach, odpoledne jen body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 15:58

Nazdarecek :D :-)

Tak malej usnul a ja mam konecne casek na emimco…droga :-) ,sem se uz nemohla dockat :wink:
Tak ale koukam,ze jste vsechny nekde venku..no aby ne,doma je to naprd :cry: ,uz aby jsme mohli ven,malej uz je taky protivnej,chybi mu to a venku je zrovna tak prijemne.. :cry: ,cely den tu leze jako rak pozadu a houpe se na kolenouch ,jo a zas nechce skoro nic pit :!

Hel…jo tak takovy dny taky znam :twisted: ,nejvic me nasere kdyz cekam na zastavce na bus ..jsem mezi prvnima a kdyz dojede tak se tam cpou duchodci jak o zivot!!!!! a ze nema cenu ani neco resit…bo jsou hluchy ,nebo to hrajou :-) ,nechapu proc nesedi doma na prdeli 8O ,jezdi rano ,dopoledne ,odpoledne …proste porad sem a tam …vecne narvany busy starikama,nic proti nim ,ale vecne si stezujou jak jsou utahany a nemocny,ale ja to teda vidim jinak :roll: ,od nas jezdi deda co se sotva drzi na nohou,ma na sobe pokazdy stejny pruhovany kalhoty od pyzama a na celej bus rve ,, davejte pozor at mi neslapnete na nohu! a je vzteklej sotva tam vleze :evil: teda jestli ja budu takova babka protivna ,tak at me radsi shodi manza ze skaly :-)

Pet.....tak fotky me taky cekaj,uz to rikam co se malej narodil 8O ,no a denicek…chi chi ,tak ten jsem jeste ani nekoupila :oops: ,ale az me to chytne ,tak se na to vrhnu a neco ze sebe vyplodim :D Jo a musime dat nejakej četík ne???My si ted s Jeje parkrat povidali pres isq,ale budem radi kdyz nas bude vic…fakt nekecam,cestny slovo :D Tak se domluvime ju?????

Lu.....ja chci taky drzet tu dietu s vama .....prosimmmmm,vemete me do krouzku :roll: símmmmmmmmmmmmmmm :D ,klidne zacnu hnedka zitra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 16:03

Hlav … ja venku nejsem, Jenik teda jo, ted spi v kocare a ja dohanim doma resty. Byli jsme v bazenku na zahrade, tak se unavil a spi. 8) S dietkou te klidne vezmem do party, ja teda spis potrebuju cvicit, ale shodit par kilo by se mi siklo. Ale Pet to nejak zazdila, nebo sem to prehlidla?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 16:15

Lu…myslim ze tu o diete uz pak nepsala,ja se snazim taky cvicit…moje zada bedujou,manza rika ze jsem zrala na technickou :-) ,ale to bude dobry a s tou dietkou to fakt myslim vazne,moc by me bavilo kdyby nas bylo vic a navzajem by jsme se podporily :pankac:
malej se vzbudil 8O ,to spal teda dlouho :evil: ,jdu ho dat manzovi a pujdu se odreagovat na zahradku…zalit skalku a tak :D ,jo a Horaci byli suprrrrrr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 16:20

Hlav tak to je příjemnej dědula :D Já na ně nejsem přísná, já je i chápu že neseděj doma, bo se nudí a se zdí se hádat nedá, ale tenhle byl fakt magor a dával najevo jaký jsme slepice - jako že on je nad náma, no to by to dopadlo :pankac:
No já budu přidávat jakej ten den byl, když jsem po blodění našla ten katastr (blbě mi poradil mladík, bo výtah je za rohem :evil: ) tak vlezu k okýnku, které hrdě hlásá INFORMACE, paní jsem vyrušila od křížovky, poradila mi to jo, ale blbě :nevim: Koupím kolek a jdu ke dveřím č.10, dle rady a jenom ta fronta až :arrow: no jelikož už jsem byla uštvaná ze schodů, eskalátorů a tak tak po chvilce zvědavě zjišťuji PROČ ty dveře vedle jsou volný? No jak to dopadlo? JAsně vlezu tam a tam jsem mněla jít :pankac: Paní v DEZinformacích mne navedla blbě (již podruhé za den :wink: ) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 16:37

Heliku … si koukam mela prima den, co? :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.8.07 17:05

jo kocky, vy co mate MS, mate to pravidelne? ja to dostala minulej mesic 8 a ted furt nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 17:22
Lucci píše:
Heliku … si koukam mela prima den, co? :roll: :)

Jo jo fakt prýma :pankac: jsem manžovi řekla že za to stejně může on protože mne tam poslal :-P Konstelace hvězd asi říkala seď doma :potlesk: no už to beru s humorem, ale ten dědek mne fakt nadzvedl :? Já si říkala když nejel výtah, nebo nebyl nikde v dohledu, co chudáci ti invalidi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 18:29

čus,

ted jsem dorazila od mamky,ale bez Týnky,se jí tam prej mooc líbí :lol: a manža jde do práce,takže večer budu ZDĚS :-)

spaní v bodyčku s krátkým rukávem,přikrytý je od pasu dolů-se ho bojim zachumlat,aby si tu deku nedal přes hlavu :lol:

hel měla jsi mu jednu fláknout :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital