Poradna duly
Jana Čurdová
Holky mi taky asi pojedem na dovolenou…
Jestli neco sezenu, kam by jsme se jako vrtli, tak pojedem na tyden jen ve trech. Jupi jupi jupi!!!
Ja cekala max prodlouzeny vikend a manza muze na tyden. ![]()
Pet … promin, to sem skonila ja, no proste si zvolila tu nejlepsi variantu. ![]()
Ahoj holky,
tak já mám den ULTRA BLBEC
No mám pocit že jsem dnes potkala každého vola a vrazila do něj
No co budu vyprávět stačí toto: S kočárem a s dítětem (musím ji na eskalátory pomáhat) jedu metrem a kdekoli vystoupuji buď nefunguje výtah nebo je úplně v
a já nemohu najít cestu a nakonec sem už nezvládla situaci a seřvala chlapa v metru, se osočoval na Aničku, pak dělal gesta jako dementní puberťák (být to můj puberťák tak jednu dostal) a nakonec mi lomcoval s kočárem
No já vybuchla a málem tomu dědkovi jednu vrazila
No matka se nezapře
Ták a jsem v klidu ![]()
Cauky, ja vas jen ctu, nejak nemam naladu mluvit, furt myslim na svaru
.
Mala ma po celym hrudnicku a na rminkach vyrazku, ted nevim jestli jsou to potnicky, nebo je to ta mrkev s bramborem, na to ale nemuze mit mimi alergii ne? jeste jsem neslysela ze by mel nekdo alergii na mrkev a bramboru. Jak na ty potnicky? Je fakt, ze ji asi prebaluju. holky v cem vam prckove spej? Kulda ma body s kratkym rukavem a overalek, ale zae neni prikryta, mame tu ale 27 stupnu ![]()
Mam dneska nejakou depku, furt jen sedim doma a z toho jdu denne dopoledne na hodku ven a odpoledne taky, uz pul roku na stejny misto.
Mame tady krasnej lesopark a ja tam proste kvuli tem klistatum nevlezu, to radej chodim na betonovy ceste, kterou prejdu za dvacet minut, tam a zpatky, fakt pako.
No a jeste ten svara ve me tu fobii umocnil, ma to asi z klistete nebo nejakyho hmyzu
, no fuj. Vzdycky mam strach z vikendu, tesim se jak bude manza doma, ale posledni dobou se hadame, ze on chce na chatu, nebo nekam na vylet do prirody a nakonec jdeme zae na tu moji betonovku, ja jdu krok za nim s kocarem a mlcime. Jsem fakt divna, nevim uz co se sebou
jeste pred loni jsem vysedavala v trave kazdej viken na rybach a v pohode. uz v tehu jsem dostala ten strach a nevim, jestli me to nekdy prejde. Omlouvam se za vylev
Hel, uz si te zive predstavuju, vim jak umis vylitnout
a nechtela bych se nekdy s tebou stretnout
Heli … lomcoval kocarem???
To bych mu asi fakt jednu vrazila, sahnout mi na kocar, no to muselo bejt hovado na kvadrat.
![]()
Stiko … fobii prekonas! Co jit treba jeden den je K lesoparku a ne do nej? Za par dni ti treba nebud proti mysli zajet s kocarem kousek do lesa… a tak dal… Jo a nerikej mi, ze mas kocar niz nez pul metru??? Klistata vejs nevylezou a na kocar se nechytej, pac z nej neni citit teplo. Vazne se neni ceho bat, ze stromu nepadaj. ![]()
Fakt bych to zkusila, uz jen kvuli manzovi, chudak se tesi, jak bude Kulde ukazovat prirodu a ty z ni chces mi vylozene panelakovy dite, co si muze hrat maximalne na balkone. ![]()
stika píše:
Hel, uz si te zive predstavuju, vim jak umis vylitnouta nechtela bych se nekdy s tebou stretnout
J8 mu nic nedělala, já jen existovala a pak bránila děti jako KVOČNA, si představ že se semnou dala do řeči paní co seděla vedle něj a pustila tam přisednout Any, tím to začalo a pak se mne paní ptala něco kolem dětí a ten 70 letý chlapa co si zacpává uši a dělá velký gesta jako že jsme slepice dědek, představ si
no a pak šáhl na ten kočár a začal s ním lomcovat že mu překáží aby mohl odejít
Kdyby byl normální, tak vstane a já mu popojedu, ale na to nebyl čas, jelikož on mněl osinu v ![]()
Jo a Stiko … k tomu oblikani… tobe doma neni vedro? Oblikej malou jako sebe. Jenik spi v dlouhym overalu, body pod nej mel jen v zime a je prikryty tak po kycle, ale stejne se odkope. Pres den je rano v body a teplakach, odpoledne jen body.
Nazdarecek
![]()
Tak malej usnul a ja mam konecne casek na emimco…droga
,sem se uz nemohla dockat ![]()
Tak ale koukam,ze jste vsechny nekde venku..no aby ne,doma je to naprd
,uz aby jsme mohli ven,malej uz je taky protivnej,chybi mu to a venku je zrovna tak prijemne..
,cely den tu leze jako rak pozadu a houpe se na kolenouch ,jo a zas nechce skoro nic pit ![]()
Hel…jo tak takovy dny taky znam
,nejvic me nasere kdyz cekam na zastavce na bus ..jsem mezi prvnima a kdyz dojede tak se tam cpou duchodci jak o zivot!!!!! a ze nema cenu ani neco resit…bo jsou hluchy ,nebo to hrajou
,nechapu proc nesedi doma na prdeli
,jezdi rano ,dopoledne ,odpoledne …proste porad sem a tam …vecne narvany busy starikama,nic proti nim ,ale vecne si stezujou jak jsou utahany a nemocny,ale ja to teda vidim jinak
,od nas jezdi deda co se sotva drzi na nohou,ma na sobe pokazdy stejny pruhovany kalhoty od pyzama a na celej bus rve ,, davejte pozor at mi neslapnete na nohu! a je vzteklej sotva tam vleze
teda jestli ja budu takova babka protivna ,tak at me radsi shodi manza ze skaly ![]()
Pet.....tak fotky me taky cekaj,uz to rikam co se malej narodil
,no a denicek…chi chi ,tak ten jsem jeste ani nekoupila
,ale az me to chytne ,tak se na to vrhnu a neco ze sebe vyplodim
Jo a musime dat nejakej četík ne???My si ted s Jeje parkrat povidali pres isq,ale budem radi kdyz nas bude vic…fakt nekecam,cestny slovo
Tak se domluvime ju?????
Lu.....ja chci taky drzet tu dietu s vama .....prosimmmmm,vemete me do krouzku
símmmmmmmmmmmmmmm
,klidne zacnu hnedka zitra ![]()
Hlav … ja venku nejsem, Jenik teda jo, ted spi v kocare a ja dohanim doma resty. Byli jsme v bazenku na zahrade, tak se unavil a spi.
S dietkou te klidne vezmem do party, ja teda spis potrebuju cvicit, ale shodit par kilo by se mi siklo. Ale Pet to nejak zazdila, nebo sem to prehlidla?? ![]()
Lu…myslim ze tu o diete uz pak nepsala,ja se snazim taky cvicit…moje zada bedujou,manza rika ze jsem zrala na technickou
,ale to bude dobry a s tou dietkou to fakt myslim vazne,moc by me bavilo kdyby nas bylo vic a navzajem by jsme se podporily ![]()
malej se vzbudil
,to spal teda dlouho
,jdu ho dat manzovi a pujdu se odreagovat na zahradku…zalit skalku a tak
,jo a Horaci byli suprrrrrr ![]()
Hlav tak to je příjemnej dědula
Já na ně nejsem přísná, já je i chápu že neseděj doma, bo se nudí a se zdí se hádat nedá, ale tenhle byl fakt magor a dával najevo jaký jsme slepice - jako že on je nad náma, no to by to dopadlo ![]()
No já budu přidávat jakej ten den byl, když jsem po blodění našla ten katastr (blbě mi poradil mladík, bo výtah je za rohem
) tak vlezu k okýnku, které hrdě hlásá INFORMACE, paní jsem vyrušila od křížovky, poradila mi to jo, ale blbě
Koupím kolek a jdu ke dveřím č.10, dle rady a jenom ta fronta až
no jelikož už jsem byla uštvaná ze schodů, eskalátorů a tak tak po chvilce zvědavě zjišťuji PROČ ty dveře vedle jsou volný? No jak to dopadlo? JAsně vlezu tam a tam jsem mněla jít
Paní v DEZinformacích mne navedla blbě (již podruhé za den
)
![]()
jo kocky, vy co mate MS, mate to pravidelne? ja to dostala minulej mesic 8 a ted furt nic ![]()
Lucci píše:
Heliku … si koukam mela prima den, co?![]()
Jo jo fakt prýma
jsem manžovi řekla že za to stejně může on protože mne tam poslal
Konstelace hvězd asi říkala seď doma
no už to beru s humorem, ale ten dědek mne fakt nadzvedl
Já si říkala když nejel výtah, nebo nebyl nikde v dohledu, co chudáci ti invalidi ![]()
čus,
ted jsem dorazila od mamky,ale bez Týnky,se jí tam prej mooc líbí
a manža jde do práce,takže večer budu ZDĚS ![]()
spaní v bodyčku s krátkým rukávem,přikrytý je od pasu dolů-se ho bojim zachumlat,aby si tu deku nedal přes hlavu ![]()
hel měla jsi mu jednu fláknout ![]()