Poradna duly
Jana Čurdová
Ali ,
jenže Ty máš aspoň vůli ![]()
Kdežto já ne
![]()
Fakt si dám ten listopadový sraz za takový záchytný bod…prostě takovou motivaci…přece tam nemůžu být jediná za sviňku nenažranou obézní… ![]()
Ne,že by mi na tom tak záleželo,ale záleží
…Ale víte ,jak to myslím ![]()
Něco mě vyhecovat musí…
Kurňa a hlavně tady nepište,jak máte opačné problémy…nebo se oběsím
![]()
hlaviiicky3 píše:
Proc si myslis ze nikam nepojedu???Kvuli tomu ze jsem jak to prase! A kam zase des sakra
Komu to bylo
![]()
Ne Petisko,doufam ze jsem Te nenastvala
,ver mi ze ja Ti rozumim jako malokdo tady,vzdyt vis jak dlouho uz tohle resim
,asi se moc na to upinam a proto mi to nejde a nejde dolu
![]()
PET: sem slysela, ze kdyz clovek pomalu ji kazdou chvilku, ze to telo nestaci ukladat a tim padem hubne..
ale pomalu ne moc
Ou, PETISKO, ja si taky furt rikam, ze uz nebudu zrat sladke, ale ja si nemozu pomoct
(ja su taka chudina), ale ne chuda… shcvalne si koupim ty bikiny 36ky a jak se do nich nevejdu, tak do mora nevlezu, at manzovi nedelam ostudu ![]()
Ali ,
ale to vůbec ne
Nenaštvala jsi mě ani trochu…spíš naopak…
Jsem já to ale sviňka škodolibá,co ![]()
Už i drahouš se mě ptal,jestli jsem nepřibrala
Jako neřekl nic,ale je mi jasné,že se mu to asi moc nelíbí…přece jen mě poznal s nějakými 49kg,že…
To je nějaká dvacka navíc…
![]()
Chytne mě to jednou za čas,tohleto…se sama sebe leknu…což je docela smutné… ![]()
Ale co…musím se s tím poprat sama,buď hnu prdelí nebo holt budu bečka…vidím to při své vůli na tu druhou možnost,ale uvidíme…třeba sama sebe překvapím ![]()
Jo jo ,ma se jist alespon 5×denne a male davky,ale na me to zrejme nepusobi
,kazdej mi rika ,ze jsem zhubla uz dost,ale na vaze mam porad jeste 7kg a nejdou mrchy ![]()
Taky se snazim nejak motivovat,ale uz me to nekdy tak sere ![]()
Ahojky, přeji Vám krásnou noc ![]()
Já si zvykám na své budoucí odloučení od internetu
to budu vzteklá
![]()
JInak jsem zahlédla příkrmy tak já Lucince začala dávat mrkvičku, prostě si o to řekla
Ale pak se tvářila, no snažila se
takže jdeme VELICE pozvolna, týden jen mrkev, zítra ji dám naposledy, už ji začala jíst
tak uvidíme jak to půjde dál, pokud bude dělat to co s mrkví, dostaneme se v roce asi na to že nahradíme oběd a jinak kojení ![]()
TAk děvušky, já jdu do hajan bo zítra jedu na katastrofickej úřad a pro dortíka. Ve středu máme oslavu Anička má 4 roky ![]()
Ajko ,
to není podpora…bikiny a ještě k tomu vel. 36
![]()
To nemyslíš vážně
![]()
Nic,nechme to být…proč se tohle téma musí týkat právě mě
![]()
Protože jsi prase,Pet ![]()
Jasne je to jen a jen na nas,jak jinak
Ja hledala i tady u nas na emimi cviky na prdel a bricho a tak obcas cvicim,ale taky ne pravidelne
,tak se pak nemim divit ze jo… ![]()
jo tak plavky si musim koupit take! Bych to ani neresila, kdybychom od zari nezacali chodit do toho plavacku, ale mne proste lezou z tech mejch kozy !
takze to take budu mseut zacit nejak resit ![]()
jooo a jeste musim koupit plavecky terezce. no to bude!
Ali ,
tak jestli nějaké cviky máš,tak mi prosím pošli odkaz..prosím,prosím,smutně koukám…dívej jak smutně
![]()
Hel ,
hodně štěstí na katastru a Aničce vše nej nej nej ,hromadu dárečků a spoustu dobrých kamarádů
Pěkně to oslavte ![]()
Píšu to už raději teď,páč kdo ví,kdy se sem zas dostaneš ![]()
Holky ,
jdu zalézt do lůžka…pa ♥♥♥ Krásnou dobrou noc
Podruhé ![]()
Tak do diskuse „váha“ nelezu, bo bych zase chitla depku
stačí že teď definitivně vyhážu vše co jsem nosila před dětma
![]()
Tak ještě dodatek..... Jeje ,
spoustu krásných dětských plavek měli na MMB,tak to zkus prošmejdit a za dobré ceny ![]()