Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
13.8.07 23:13

Ali ,
jenže Ty máš aspoň vůli :!
Kdežto já ne :roll: :oops:
Fakt si dám ten listopadový sraz za takový záchytný bod…prostě takovou motivaci…přece tam nemůžu být jediná za sviňku nenažranou obézní… :cry:
Ne,že by mi na tom tak záleželo,ale záleží :-) …Ale víte ,jak to myslím :wink:
Něco mě vyhecovat musí…
Kurňa a hlavně tady nepište,jak máte opačné problémy…nebo se oběsím :-( :-( :-( :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.8.07 23:15
hlaviiicky3 píše:
Proc si myslis ze nikam nepojedu???Kvuli tomu ze jsem jak to prase! A kam zase des sakra :twisted:

Komu to bylo :nevim: 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 23:16

Ne Petisko,doufam ze jsem Te nenastvala 8O ,ver mi ze ja Ti rozumim jako malokdo tady,vzdyt vis jak dlouho uz tohle resim :roll: ,asi se moc na to upinam a proto mi to nejde a nejde dolu :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 23:17

PET: sem slysela, ze kdyz clovek pomalu ji kazdou chvilku, ze to telo nestaci ukladat a tim padem hubne..
ale pomalu ne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
13.8.07 23:20

Ou, PETISKO, ja si taky furt rikam, ze uz nebudu zrat sladke, ale ja si nemozu pomoct :-( :-( :-( :-( :-( (ja su taka chudina), ale ne chuda… shcvalne si koupim ty bikiny 36ky a jak se do nich nevejdu, tak do mora nevlezu, at manzovi nedelam ostudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 23:20

No Tobe Pet :D ,psala si ze snad nikam nepojedes ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.8.07 23:21

Ali ,
ale to vůbec ne :wink: Nenaštvala jsi mě ani trochu…spíš naopak… :-) Jsem já to ale sviňka škodolibá,co :-)
Už i drahouš se mě ptal,jestli jsem nepřibrala 8O :cry: Jako neřekl nic,ale je mi jasné,že se mu to asi moc nelíbí…přece jen mě poznal s nějakými 49kg,že… :roll: To je nějaká dvacka navíc… :? :o
Chytne mě to jednou za čas,tohleto…se sama sebe leknu…což je docela smutné… :(
Ale co…musím se s tím poprat sama,buď hnu prdelí nebo holt budu bečka…vidím to při své vůli na tu druhou možnost,ale uvidíme…třeba sama sebe překvapím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 23:23

Jo jo ,ma se jist alespon 5×denne a male davky,ale na me to zrejme nepusobi 8O ,kazdej mi rika ,ze jsem zhubla uz dost,ale na vaze mam porad jeste 7kg a nejdou mrchy :twisted:

Taky se snazim nejak motivovat,ale uz me to nekdy tak sere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.8.07 23:25

Ahojky, přeji Vám krásnou noc :D
Já si zvykám na své budoucí odloučení od internetu :-( :-( to budu vzteklá :pocitac: :pocitac:
JInak jsem zahlédla příkrmy tak já Lucince začala dávat mrkvičku, prostě si o to řekla :D Ale pak se tvářila, no snažila se :poblion: takže jdeme VELICE pozvolna, týden jen mrkev, zítra ji dám naposledy, už ji začala jíst :D tak uvidíme jak to půjde dál, pokud bude dělat to co s mrkví, dostaneme se v roce asi na to že nahradíme oběd a jinak kojení :roll:
TAk děvušky, já jdu do hajan bo zítra jedu na katastrofickej úřad a pro dortíka. Ve středu máme oslavu Anička má 4 roky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.8.07 23:26

Ajko ,
to není podpora…bikiny a ještě k tomu vel. 36 :-( :-( :-(
To nemyslíš vážně :-( :-)

Nic,nechme to být…proč se tohle téma musí týkat právě mě :( :roll:

Protože jsi prase,Pet :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 23:27

Jasne je to jen a jen na nas,jak jinak :roll: Ja hledala i tady u nas na emimi cviky na prdel a bricho a tak obcas cvicim,ale taky ne pravidelne 8O ,tak se pak nemim divit ze jo… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 23:30

jo tak plavky si musim koupit take! Bych to ani neresila, kdybychom od zari nezacali chodit do toho plavacku, ale mne proste lezou z tech mejch kozy ! :( takze to take budu mseut zacit nejak resit :(
jooo a jeste musim koupit plavecky terezce. no to bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.8.07 23:31

Ali ,
tak jestli nějaké cviky máš,tak mi prosím pošli odkaz..prosím,prosím,smutně koukám…dívej jak smutně :arrow: :(

Hel ,
hodně štěstí na katastru a Aničce vše nej nej nej ,hromadu dárečků a spoustu dobrých kamarádů :srdce: Pěkně to oslavte :-)
Píšu to už raději teď,páč kdo ví,kdy se sem zas dostaneš :wink:

Holky ,
jdu zalézt do lůžka…pa ♥♥♥ Krásnou dobrou noc :-) Podruhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.8.07 23:32

Tak do diskuse „váha“ nelezu, bo bych zase chitla depku :arrow: stačí že teď definitivně vyhážu vše co jsem nosila před dětma :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.8.07 23:33

Tak ještě dodatek..... Jeje ,
spoustu krásných dětských plavek měli na MMB,tak to zkus prošmejdit a za dobré ceny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí