Poradna duly
Jana Čurdová
Hmm, LENCO, u Olympie by nas tatka mohl pripadne i vykopnout, mame to po ceste… a pak bychom mohli pokracovat autobusem smer mesto atd.
uz se mi rysuje nadejny plan ![]()
A kdy, že to chcete do Olympie, můžeme se přidat?
Poslední kojení atd. vychutnávám…a zárověn první třídu…úplná plačka! N.
No super, NANE, takze pristi pondeli kolem pul desate nas tam tatka vy:,–(i a muzete mi vsechny pomoct vybrat bikiny k mooori ![]()
Hm Ajko tak jestli přijede Nane se svýma dvěma ratolestma a já s Leňou tak ty bikiny vidím černě
.
Ale supéér,já se snad potkám i s naší mediální hvězdou Nane,no bomba.
V pondělí k desáté jsem tam.
Jo, LENY, posilala sem ti SZ, jenom nevim, jestli ti prisla, protoze se mi neukazal v odeslanych zpravach ![]()
Tak tady se to teď zvrhlo na soukromej brněnskej mejdánek se srazem
a všichni ostatní zmizly
.
No ale já už teda taky mizím,přišla moje hodina.
Ráno musím nezvykle brzo vstávat v 7 heč
,musím rychle nakojit a valit do Brna abych se stihla do 9h vrátit a předat manžovi auto.
Tak dobrou
Ty vogo,Vy se máte ![]()
Já tam snad v pondělí dorazím taky… ![]()
Kdyby to jen nebyl takový kusan ![]()
Holky ,
já jsem tak tlustá…a už je to tady zase…
![]()
Nane ,bych Tě tam se svými mírami podpořila,víš
Přibrala jsem 6 kg a už mám neuvěřitelných 70 kg
A to jsem prosím oholená… ![]()
Si z toho dělám prču,ale já tolik neměla ani když jsem šla rodit Sáru… ![]()
Jak se hubne,pomozte mi někdo…prosíííím
![]()
Jsem normálně tlustá,fakt…třu stehnama o sebe,mám špeky i na zádech…tolik proklínané rifle,ve kterých jsem se celé těhu fotila,jsou mi úplně na knop ![]()
Jsem nechutná a nedokážu se v jídle ovládnout…žeru jak prase
![]()
NANE, LENYI, AJKO: pri pomysleni ze vas budu mit jen 60 km od sebe se mi chce brecet - chjooooooooooooooo ja se taky chci srazet ![]()
Jsem se teď zvážila a fakt
Rovných 70…
![]()
A tady jste všechny tak hubené…ježiš a mám zase depresi a to jsem váhu nikdy neřešila (bodejť,když jsem nemusela
) ![]()
Do listopadového srazu to musím shodit,ať si tam nepřipadám mezi Vámi modelkami jako to prase…Prostě musím
![]()
Tak a jdu spát…i s kámoškou depkou ![]()
Dobrou noc ![]()
Ja takyyyyyy,se srazim akorat s manzou
![]()
A Pet…sem na tom stejne,jenomze ja narozdil od tebe nezeru a nehubnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Proc si myslis ze nikam nepojedu???Kvuli tomu ze jsem jak to prase! A kam zase des sakra ![]()