Poradna duly
Jana Čurdová
Bafff
Zuzi dneska jsem jídlo taky řešila. Jo Jeje -malá mi začala otvírat pusenku na jídlo
Zjistila jsem,že musí mít opravdu hlad!! No dneska snědla malou skleničku od Hippu (125g),vypila 60UM a já si říkala,že to má tak na 3-4h.Jo,houby! Za 2 a čtvrt h vřískala hlady a vysosla 150UM.Je to normální?Myslela jsem,že vydrží dýl
Jak dlouho vám vydrží po příkrmu do dalšího jídla??
Rodičák- já myslím,že mi souběžně poběží rodičák i dovča
![]()
Na papír pro rodičák jsem psala,do kdy mi jde MD a na papíru do práce,kde jsem psala,do kolika let chci být doma,jsem psala,že po ukončení MD budu čerpat ŘD.Tak teda nevim.Uvidíme
Tak jsem zdolala kopu pradla
a uz se tesim na Horaky
…jsi Luci taky tak zvedava co se bude dit s tema dvema
..ja desne ![]()
Mak …ja su taky monomamca pro dnesek…holky taky zustaly u babi,zitra jdou s bratrankama do ZOO ![]()
Zanet…krasne malej hopsa
,snad to nezbori
![]()
Matesko …moc Ti preju aby se Nelinka zas naucila spinkat
,verim ze musis bejt unavena ![]()
Zanet , Giovimu se to evidentně mooooc líbí
![]()
Jani , z té zeleniny jsem taky na prášky… zatím teda dávám ještě potom mlíko… a vydrží ty tři hodiny… ale mám pocit, že prasknou
A nedovedu si představit jim to mlíko nedat ![]()
Čauky,
Alenkám všechno nej, nej
!
Ali, MaK , vy monomamky, tiše závidím
, ale je to fakt divné, jak se ty děti scvrknou jen v jedno
.
Jinak, nemám dočteno
, dělala jsem malému obrázky na sklo, Lukášek mi vyslovil pochvalu "mamko, ten Pat a Mat se ti fakt bezva, super povedli
". A budu dělat ještě další.
K tomu souběhu rodičáku a čerpání dovolené , tak pokud je to pořád stejné, máte nárok na obojí peníze najednou, luxus
.
Jdu se umýt, děti spinkají a taťka sportuje.
Jo a Marťas měl děsně uřvaný víkend, málem jsem ho dala k adopci, jak už mi pochodovaly nervy. A zuby furt žádné, já se z toho fakt poseru
. Dnes byl zase klidnější den, zaplaťpánbůh.
Takže pa.
Bry vecir,
tak jsme zpet z kontroly ,kde jsme byly pochvaleny,ukazkove se pretocila tam a dokonce i zpet, takze jsem se dmula pychou ![]()
Takze vazime 7,45 kg a merime 70 cm (no ja si ji doma merim o 1 cm delsi
tu hlavicku myslim 43 cm a ta fontanelka je 1×1cm (snad je to vse co jste tady probiraly . Tak vidis Leni, nejsme zadni obrici.
Mame uz zacit e zeleninkou a predstavte si,ze mame az do zacatku masa (coz je pry az kdyz sni pet velkych polevkovych lzic) davat jen mrkev a bramboru
tak nevim, me to prijde takove dost chude, vsechny pisete, jak tu spenat, tu kvetak, no ale co, jen at si na jinou chut nez je MM nejdriv hezky zvykne.
Stiko -neboj, jak psala LUci, urcite se nic nestaloa, nic sestra neprenesla. Neboj, ale je mi svagra lito teda,chudatko. Drzim palce.
Beeee,nikam se mi zitra nechce.
Hlav … jasne ze sem se tesila a koukala. Je to bozi, co?
Chacha… nejvic me pobavila scena ve dve v noci v obyvaku , to sem se rezala smichy…
![]()
Tiko … ja bych klidne davala i jinou zeleninu, ale brokolice pry nadyma, tak nevim. Mam takovou tabulku na prikrmy, chces-li, poslu ti ji (napis mi mail) a tam pisou, ze vhodne potraviny pro 6.-7. mesic jsou ![]()
Tak ja jdu do pelisku, neco si precist. ![]()
žanet: to hop:,–(lo je super. Bohužel tento jde tady sehnat strašně těžko
. Taky jsem chtěla přemisťovací, ale neměla jsem štěstí v aukci. Govimu se opravdu líbí a to je super.
Jinak, kdo má zájem, tak jsem na jedno podobné jako má Zanet narazila na MMB
http://img4.mimibazar.cz/…d3521834.jpg
Radko , to je fajn, že baští… ale kdo je má pak nosit
Dneska jsem na zahradě potkala od sousedů dvojčatovic holky, které mají dva roky a mají kolem deseti kil… my máme v půl roce skoro osm…
Vzala jsem je na ruce a to byla pohodička
a to už samozřejmě běhají samy
… se fakt těším jak je budu oba tahat najednou ze schodů, protože tam jednoho nebudu moct nechat stát aby se mi nezabil ![]()
Tiko , ono je lepší začít pozvolna… my po asi po deseti dnech jsme stále na mrkvi, bramboru a teď to měli i s cuketou
Není kam spěchat a aspoň si tam vždycky najdou něco nového… a na maso je čas, ne? Teď mě napadlo, že vůbec netuším kdy mám přidat to maso (pět polévkových lžic už sníme asi teď
)
Lucci: tak já jsem zrovna příkladem souběhu dovolené a rodičáku. Prostě po ukončení mateřské jsem nastoupila rovnou na dovolenou (zbývá mi 37 dní) a zároveň beru rodičák. Mateřská se bere jako odpracovaná doba a tak mám nárok na celou dovolenou za rok 2007.
taky jsem se chtěla zeptat na maso.Není na něj ještě brzy?Chtěla jsem jí ho dát zítra.je to od 4.m
maso: tak v knihách píšou, že se může zavést tak tři týdny po zavedení příkrmů. Já už běžně dávám. Dneska jsem mu uvařila kuřecí a docela si mlaskal. Dala jsem ochutnat manželovi a ten to šel vyflusnout, rozmazlenec. Ten jak mu nepálí huba, tak to nejí.
Musím se pochlubit, Davídek si dneska poprvé sám sedl, už pár dn§ to vypadalo a dnes na nás houkal ze sedu…a zrovna, když je mu půl roku…začínáme s příkrmem, tedy mrkví, po pár dnes dáne budĎ dýni, nevo brambory maso cca za měsíc…N.
Nane tak to gratulace k sednutí
![]()
To maso můžu dát třeba jen 1× týdně nebo jak jsem četla někde v diskuzi,tak jakmile začnu dávat maso,tak pak ho musím dávat denně?
Jani: nevim proč bys „musela“. To je asi hloupost. To si zas někdo něco po svém přebral (nemyslim tebe).