Poradna duly
Jana Čurdová
Listi.....fakt jo?No me teda uz sestra do telef.rano rekla,ze pokud mel 6nemoc,tak se nesmi ven a pak mi rekla at se radsi prijdem ukazat a dokt.to potvrdila a rekla ze dokud bude osypanej,tak ven nemuze
,no je osypanej fakt pekne a je takovej protivka ![]()
Kruci Listi … mi pomalu beres iluze, ze takhle super to bude porad. ![]()
Hlav … ja si myslim, ze musis jako u zamestnavatele prerusit rodicovskou dovolenou, nastoupit do prace=na radnou dovolenou a pak znova nastupujes na rodicovskou dovolenou. Zadost o rodicovsky pripevek jde na socialku a te je to prej jedno. No ale ted mi reknete, kolik a jak si muzu pri pobirani rodicaku privydelat? ![]()
Koukala jsem do galerky, holky dekuju , jak Jenika chvalite.
Uplne me to dojima. Jak jsme s Jenikem pozadu za nekteryma z vas skoro o mesic, tak mam dojem, ze nase novinky a uspechy vy uz mate daaaavno za sebou. Ale asi je kazdy ditko vazne jiny. Jeee hele na srazu si musite pochovat Davidka od MaK, to je tak suprackej medvidek, fakt uplne bozi, me se hrozne libi! ![]()
Jo a v souvislosti s galerkou me neco napadlo… mohly by jsme kazda vybrat nejakou fotku a ostatni by vymyslely nejaky vtipny komentar. Jako treba u fotky s Davcou a Jenikem vymyslela Zanet… Co je? Mas anginu, vole? to jsem se fakt pobavila.
Fotecku vzdycky ta jedna da do galerky, nazve to treba Vymysli komentar … aby ostatni vedeli, ze prave tahle fotka „soutezni“ a uz to pojede. Co vy na to? ![]()
Hlav … koukala sem na Adovo videa, jsou super!! Krasnej klucina. ![]()
Luci , s tou dovolenou jsi to pochopila dobře… nepřerušuje se rodičák (prachy…), ale rodičovská dovolená u zaměstnavatele… bo je jasné, že nemůžeš být současně na řádné i rodičovské dovolené
![]()
A pokud se nepletu tak při rodičáku si můžeš přivydělat neomezeně. A narozdíl od mateřské… si už můžeš přivydělat i u svého zaměstnavatele… tj. např. na zkrácený úvazek.
A s tou komentovanou fotkou je to super nápad! Já se jen přimlouvám!!! Ten Zanetin komentář mě tehdy dostal pod stůl
![]()
Hlavi já bych to chápala kdyby měl malý teploty,ale takhle to nechápu,když ta vyrážka je jen odezva končíci nemoci a vlastně se ta vyrážka ani nijak neléčí,tak nechápu proč nesmí ven…prostě každý lékař to zřejmě bere jinak…ale osobně si myslím,že kdyby měl náladu jít na zahradu a nebude někde na přímým sluníčku,tak se přeci nemůže nic stát… ![]()
Ale určo,udělej jak myslíš,beruško!!! Tohle je prostě jen můj názor,když jsem vzala v podtaz,že my jsme ven mohli bez problémů… ![]()
Lišti , to je těžké… mě říct doktorka, že nesmíme ven, tak ji asi taky poslechnu… než si pak něco vyčítat…
ale je fakt zajímavé porovnávat ty rady doktorů - čert aby se v tom vyznal ![]()
Lu…dekuju za Adika ![]()
S fotkama super napad ![]()
Lu…jo a jak ze jste pozadu
,prave naopak,tipuje ze bude jeden z prvnich co zacne chodit a taky bude brzy bez plen
,je to sikula..malej kovboj ![]()
Tak jo jo ,uz to chapu,ja prave myslela,jakoze mate na mysli ze prestanu brat rodicak…sem to ale nepochopous
a vydelat si muzes neomezene,teda zatim jo,nez si na nas zase neco vymysli ![]()
Hlav … pozadu jako ze je Jenik skoro posledni tady narozenej, az breznovej, takze je mladsi, taxem to myslela.
MaK … covece, povedlo se ti stahnout ty fotky?
Listi…ja se teda neptala proc se nesmi ven,ale rekla mi ze dokud je osypanej tak je porad nemocnej a infekcni,vim ze to myslis dobre ,ale taky radeji poslechnu doktorku,rikala ze jsou deti pri tom takovy neklidny,nebot jim neni jeste uplne hej(ikdyz uz neni teplota) a Adik je takovej no je videt ze to neni jeste ono a tak by mu asi cely den v kocaru nebylo nejlip,neco na tom asi bude,nam kdyz neni dobre ,tak si taky vlezem do pelisku
,toz ono se to beze me nepos… a maminka moje zlata mi jiste posle kousek domaciho dorticku ![]()
Tak Adik prave zbastil krasne celou presnidavku-vcelku Maju s bananem ![]()
Jo a ty Adikovo videa…no holky vzdycky čapnou fotak a on jak to zbystri tak je konec,jako treba to prvni video-povidalek,tak do ty doby nez zacaly tocit tak povidal ale pak prestal
…to jenom ze povidame daleko vic ![]()
No tak ja si jdu hrat s Adisem…prej chce lezt
a ja musim bejt u toho
nebo ho za chvili nenajdu a chuvicky tu nemam
,tak pa
Tak Jenik prave klecel hlavou proti skrini a rval, ze nemuze dopredu.
![]()
My jdem na zahradu, tak papa.