Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi … ty brdo, tak snidani zavidim.
Ja bych rada nekdy snidani do postele, ale to se mi fakt nepostesti. Stava se, ze manza chysta snidani na stul a pak jime oba, ale ja mezitim okolo poletuju s Jenikem.
Ahojjj ![]()
Snidani do postele bych nekdy taky brala,ale vetsinou se u nas rano nesnida,popijime s manzou kavicku a tu mi kdyz je doma uvari ![]()
Predstavte si holky ze malej se dneska odpoledne osypal.....je to jako potnicky,ale spis svetly a hodne na brisku,kolem pindika,na krcku…no vlastne skoro vsude jen ne na obliceji a na rucickach
takze jsme meli tu 6nemoc????Myslite ze jo?Doufam ze muzeme ven,kdyz se osypal?teplotu nemel od ctvrtka,tak snad jo ne?
Čauky baby,
tak koukám, že jste využily krásného počasíčka a vyrazily ven. My byli na Chodských slavnostech v Domažlicích. Jéééééééé to jsem měla hody. Dala jsem si nad vše, co jen trochu smrdělo česnekem. Pak jsem si dala pivko a bylo mi veselo. Doufám, že Martínek z toho nebude v noci veselý.
hlav: tak to asi byla 6. nemoc. Ty brďo, tak to nebylo zas tak zlí. Já mylsela, že jsou několik dní horečky nar 38°C? No hlavně, že už je po všem. Držim palce.
Zuzi: hop:,–(lo už zítra pošupajdí v balíčku ke mě a já už se těšim, co na to bude „říkat“ Marťas. Teď je děsnej, jakmile nehopsá mě na klíně, tak je na zabití. Milášek můj malinkej
. Objednala jsem si tohle
http://img4.mimibazar.cz/…b7064113.jpg
Ahojte holky,
tak jsem vas zbezne precetla..
jen si vypiju melticku a pujdu chrupkat bo jsem totalne unavena. Asi se vsechny dny meho hyreni secetli a ja jsem vazne na odpis.
chvili jsem koketovala myslenku ze to ani nezapnu, ale slibila jsem hlavicce v patek dnesni pokec, tak se jdu z nej alespon omluvit → nechame to na zitra ju? ![]()
Moc si toho nepamatuji,
ale PIPI> Terca take hopsa na kline. Proste si ji dam na klin a jede..
Je to sranda.. je jak na klicek
Takze o hop:,–(le take vazne uvazuji.
Na ten udaj o fontanele se podivam, ale myslim ze to tam nikde neni ![]()
NANE: fotecku davidka dam do galerky zitra
Holky vydrzte prosim ![]()
PRASATKO: Nez jsem se nejak k nemu probojovala pres vsechny zastaveni s kamaradama, tak uz nebylo
Takze ja nemela ani kousicek, ale verim, ze bylo mnam
Bylo tam hodne kamaradu, ze jsem si ani nestihla pokecat se vsemi, kazdopadne v jednu na mne padla unava a ja jela k nasim, kde spala mala. Tam jsem nemohla vubec usnout, asi do ctyr jsem cumela do tmy.. no hruza
takze proto jsem asi i dneska tak suprove vyspala.
ZANET: Odkazy nefunguji ktere??? Ty ktere jsou vypsane na pocatecni strance pod nadpisem Co noveho???
Jinak jsem denska byla za tom zenou meho bratranka do porodnice. Maly Radimek je cely velky Radim
Proste fakt jak kdyby mu z prdelky vypad. Jinak je vse v poradku a snad se Radka brzy zhoji aby mohli domu.
LU: diky za upozorneni, pak na to mrknu.
a vic si nepamatuji.
JO a jeste neco:
POMAHANI MANZELA: Kdyz je doma, coz od zacatku cervna poradne nebyl, tak pomaha.
Nektere veci dela automaticky, nektere veci mu naznacim slovy „jeste musim udelat to a to a to“ a on si z toho vybere co udela, nebo mu proste reknu co ma udelat.
O Terezku se dokaze postrarat, i kdyz nekoupal ani nepamatuju a ani neuspaval.. jenze to je tim ze je furt v te zk**vene praci
No jeste musime vydrzet dva tydny.
A co se tyce plen, tka prebali v pohode, ale nesmi byt teda pokajdena, na to je cita ![]()
Jejiku.....vubec se neomlouvej,taky jsem docela ohajana,takze klido to presunem
,se hezky vyspinkej,ja taky mizim,mam tu ale jeste nejakou pracicku,tak papapa pro dnesek ![]()
Zdravím
,
taky jsme měli pěkný den..zítra jdeme se Sárinkou do kina,na Harryho P. (nevím,jak se to píše
)…nikd yjsem na to nekoukala,tak jsem zvědavá,jestli mě to bude bavit
![]()
Děvčata
SEX pochopitelně není sprosté slovo
,ale já to psala v tom smyslu s hvězdičkou,že se jako stydím,víte
No,zapoměla jsem tam dát rudnoucího smajlu,tak se tedy omlouvám za takové zmatení ![]()
Ali ,
to byla asi šestka
Tak halvně,že už je vše o.k. A ven si myslím v pohodě můžeš ![]()
Zuzi ,
Tvůj svátek jsem zasklila
Hluboce se omlouvám a dodatečně přeji VŠE NEJ ![]()
Sezení
Luky si teda rozhodně nesedne sám,ikdyž když se něčeho chytne (nejradši v kočárku
) tak jo,ale nejstabilnější je na pevném,na posteli třeba ještě balancuje…Ale je den ode dne pevnější
Sára si už v jeho věku v pohodě sedala sama…byla tak podobně aktivní jak Nellinka od Matesky
A Luky mi přestal tak moc povídat…sice ještě povídá,ale ne v takové míře jako první dny
A to mě mrzí,páč to bylo úžasné ![]()
Za chvíli mám Chirurgy
Jediný seroš,co teď sleduju ![]()
Teď prolízám ty naše stránečky,ještě sjem se k tomu nedostala a Jeje ,Terezku bych s tou hračkou nepoznala,vypadá úplně jinak na té fotce
A tu knížečku máme taky ![]()
Taky jsem dnes utahaná…juknu na ten můj seroš a povalím chrnět ![]()
Pripojuju se k Pet taky jsem to tak brala ten SEX, ze jako jde o lechtivou vec a stydime se za ni.
Jinak se urcite nejedna o sproste slovo, teda myslim ![]()
Tak ja na nic koukat nejdu, nebot jsme doma a tady telku nemame. A musim rict, ze jsem za to velmi rada.
Jaktoze pisete o hezkem dnu dnes? Vzdyt tady u nas celyden mrholilo a neslo skoro nikam jit
ale uzili jsme si to i tak. Byli jsme na pozdnim obede v rybi restauraci a nemelo to vubec chybu. Ivanka opet perlila,byla stredem pozornosti, coz ji velmi bavi. A ucet rozcupovala do mrte
bohuzel byl jiz zaplaceny
Pet: ja mam pocit, ze Terezka ma hodne tvari co se tyce fotek! ![]()
no tak s temi hrackami
Kurna my snad nakupovaly spolu ne???
spendlik mate???
pak to to cinkatko co mate vy modre my mame cervene
Drevene kulicky,
ted knizecku ![]()
Jeje ,
no jo…to mi nedošlo,že toho máme tolik stejného ![]()
To je prča ![]()
Stránečky jsou suprové jsi šikulka,fakt ![]()
A úplně jsem se lekla,jestli na tom srazu vůbec bude nějaký jiný taťka,to by mě drahouš asi nepochválil
být mezi tolika ženskými
Ale naštěstí jich tam pár připsáno je,ufff ![]()
A špendlík prosím máme,ten jednobarevný (oranžový) i ten vícebarevný ![]()
Pet : my mame take dva. Jednobarevny - modry a vice barevny (zelenozlutoruzovy).
No jo vlastne a my telefoooon ![]()
no sem zvedava na co jeste prijdeme ![]()
No nic holky, vypinam to.
Jsem jaksi bez nalady cely den. Manzel mne opet nasral a zas takova pytlovina to byla ![]()
na cele odpoledne sem zmizela ven s terkou protoze jsem nemela silu byt s nim doma, ac jsme se oba na spolecnou nedeli tesili ![]()
no je fakt,ze o pul sedmy uz posilal sms, kde sme.. ale jinak jsme /ja/ mu zrejme cely den nechybely.
no a tedka teda sme vecer prohodili to nejnutnejsi (asi tri vety)
tak si jdu radeji zalist..
Dobrou lasky moje!
Jeje … to me mrzi, ze jste spolecnou nedeli tak zasklili a jeste kvuli pytlovine. ![]()
Me je vubec lito, kdyz tu ctu, jak vam to nekterym nekdy neklape a obcas se pohadate. My se nejak nehadame, zatim nebyl duvod a ve vsem se shodnem.
Akorat mi dneska manza rikal, ze by vyrazil nekam na vikend s kamosem, naznacoval neco jako ze je s nama furt a je to stereotyp.
Tak se ho na to jeste musim nejak preptat, pac sem to nepochopila.
Ja sem nejradsi s nim, no. I kdyz samo na srazik s vama se taky tesim. No at si jede kam chce, ze jo. Alespon budu mit vecerni mejdany tady v primym prenosu.
Hop:,–(lo … holky a vy se nebojite, ze bude mit prte blbou pater z toho hop:,–(la, kdyz ani nesedi??
![]()
Hlav … tak at je to „jen“ ta sesta nemoc a jste brzi zdravi! ![]()
Nic koncim a jdu
![]()
Jo jeste sem chtela… vy porad v galerce resite kapesniky kolem Jenikova krku… mi teda reknete… bud vam deti neslintaj a nebo je pora prevlikate a nebo jsou v mokrym nebo jak to delate???
![]()