Poradna duly
Jana Čurdová
Aha Lili … tak uz to vim. No to je na zabiti, to chapu.
Hele tak tu flasu vycvakni a bude ti dobre. A jak ti pak mala bude spinkat!!! ![]()
Jeje … ja nevim, jestli ti mame i hlasit preklepy na www?? V prstikovych rikankach-hned ta prvni… mas tam milá mám meloun hamá nema tam byt máma?? ![]()
Lili jsou fakt někdy na pěst ty chlapi
.Nebuď smutná ![]()
Lu já myslim,že dvě pivka dát klidně můžeš.Hele,ne že se střískáš do němoty ![]()
Uz jsou tu, tak my razime!
Monco, diky, dam si dve a nestriskam se, neboj. To si nechame az nebudem kojit. ![]()
Papapa.
FONTANELA - tak tu jsem nikdy nevidela, Giovi ji ma zarostlou harem
Ani ji uz prstem necitim, tak si nejsem jista, jestli mu uz nezarostla…
JEJE - web super, ale nefunguji mi tam linky (nebo to skace, kam nema) ![]()
LILIKU - ten muj se dnes taky toula, ale on nam to zas vynahrazuje jindy, tak mu odpoustm. Jo a sklenicku si s tebou dam
mam i jahody, chces? ![]()
LUCI - dik, za vysvestleni satecku, jsem trubka, ale slintani me fakt nenapadlo
![]()
Milé holky, pro uklidnění všech uvádím míry fontanely a ovod hlav mých dětí v půl roce. V 2×2 45 cm, A na špičku prstu tedy nic a 40cm, D 2×2 a 43cm. Tož na neurologii nás dr. neposlala, Anny měla už při porodu obvod sice 36 cm ale fontanelu jen 4×1 a rychle jí zarůstala, já se taky bála, dr. byla v klidu.
Jinak jsme slavnostně zkoušeli mrkvičku a byla všude tak muž když jsme nenadálae odjeli na ramzovou 4 matky a 9 dětí vymaloval týmž odstínem…ale ani to asi Davídka nepřesvědčí o zkoušce mrkve, nekěde jsem četla,ž e to chce pár dnů počkat a zkusit znovu, tak asi zítra bude další pokus… mlíku mu ale asi stačí, zřejmě mu roste zub!
Těším se na srazík, asi to bude jen moje a Davídkova akce.
Zahltila jsem vás, asi už budeme doma, chystání se na školu začíná…co Pet? Nějak mě to bere, trochu smutním, že můj „Víteček“ už půjde do školy, vychutnávám, víc ty bezzubí Davídkoví úsměvy a modrá očka…
N.
Ahojky,
tak tady se zas mechechuje,co Lucci,Jeje a my ostatní aby jsme seděly na prdely doma
.No ale přeju vám to holky,užijte si to
.
Lilik já jsem věděla že ty mě dokážeš že únorňátka můžou být i menší než my
.My na neurologii zatím nejdem,protože když jsme tam chodily s Leňou tak pan dr po všech vyšetřeních řekl že to máme v rodině a že je všechno v pořádku.Ale teď má Lucka ještě menší hlavičku než Leňa v jejím věku,tak dr řekla že dokud poroste tak nás nikam posílat nebude,ale jestli se zastaví růst tak že musíme jít,alespoň pro jistotu aby nám potvrdily že jsme ok.
Jo a šampus -si taky vezmu jednu skleničku
Žanet dodá jahody a bude virtuální mejdlo
.
Hezky vecer,
dovezli jsme si babicku domu z dovolene a musim rict, ze takovou srandu jsem uz dlouho nezazila. Jsem tak rada, ze si s manzou sednou a nachazeji stejnou „notu“, no uplna obr laska me zahltila.
Ale jinak sklenku dobreho sampana bych si taky dala, a je to dem sec? ![]()
Luci - mylsim, ze dve pivka urcite muzes dat.
Fontanelku nam taky doktorka pokazde kontroluje, ale nikdy nic nerekla, tak to nezkoumam a jsem v pohode. Co se tyce vahy , Leni, tak taky nejsme extra burti, spis si myslim, ze hubenouri, dnes kdyz se Ivanka pretacela a pak se plazila, uplne ji lezly zebra ![]()
Samosebou vse nej malickym a zaky Zuzce k svatku, poradne to v ramci moznosti oslav.
T
Holky, jak závidím dětem i maminkám lezoucí žebra…já v těch Jeseníkách potila na tůrách krev, David v šátku cca 12 kg, Anny na konovi, a já s nadváho 15 kg, nevím proč, ale nějak kojím a kojím a jím a jím…N.
Nane2 píše:
Holky, jak závidím dětem i maminkám lezoucí žebra…já v těch Jeseníkách potila na tůrách krev, David v šátku cca 12 kg, Anny na konovi, a já s nadváho 15 kg, nevím proč, ale nějak kojím a kojím a jím a jím…N.
Nane ja zavidim Tvoji nadhernou povahu a nekonkurenci pristup k detem. Neni to oskliva zavist, ale spise obdiv a uznani.
No tak mejdánek nějak vázne
a to jsem si aktivně přichystala dvojku červenýho a oříšky.
Tiko koukám vy už jste měly půl roku a dávala jsi sem už míry
Nějak jsem nepostřehla kolik Ivča má???
Nane ty bláho,z toho budeš mít svaly jak svarcenegr
.Ale je to stejně obivuhodný ,takovou váhu jen kojením,já ti ![]()
Jo a ještě se mě líbilo jak tady včera psala Hel pokusy o plazení-píďalkování
,krásný název.My tomu prostě říkáme že ryje držtičkou v koberci
.
Leni - jdeme na pulrocni kontrolu az toto pondeli, nase dr mela dovcu. Sama jsem velmi zvedava a nechci ani hadat kolik bude mit ![]()
Aha tak proto,já jsem si říkala že bych hubenější dítě než my nepřehlídla.
Já jsem taky čekala že bude mít Lucka alespoň 6.5kg.I sestřička při vážení řekla že si myslela že to bude víc.Ona právě uplně hubená není.Kdybych neměla ke srovnání váhy ostatních dětí tak bych dokonce řekla že je pěkně baculatá.
Asi má lehké kosti
,za to nám bude vděčná až jí bude 18 a bude machrovat s nízkou váhou
![]()
Ahojte
,
dneska byl krásný den… ![]()
Vrátila se mi Sárinka,já jsem tak ráda
Zhubla trošku a je opálená…jak cikáně
Jéžiš…miminko moje
Fakt jsem ráda,se mi tak stýskalo…a už ji tu mám ![]()
Leničko ,
dneska žádný souboj na MMB
![]()
Nane ,
ahoj…škola
tak v tomhle najdu asi tady porozumění jen u Tebe ![]()
Nejde to vysvětlit,ale jímá mě takový divný pocit,neumím to popsat,ale Ty víš ![]()
A dodej zase Davídkovu fotku,ho chci vidět,buduška malého…jo,budušek je jako Budulínek (výraz Sáry
)
Lu,Jeje,
hezky si to užijte,to je pocit dopsělosti,co
Vyrazit večer ven,bez kořárku ![]()
Něco jsem chtěla,kurnik šopa a nevzpomenu si zase co ![]()
JO ![]()
Jsem dnes náhodou zapla přes den tv (koukala jsem na svůj oblíbený film - Bota jménem Melichar) a viděla jsem ukázky na Ordinaci a Pojišťovnu štěstí
Vypadaly velmi lákavě,to bude zápletek a napětí
![]()
A taky začínají od 27.8. Vyvolení 3 …nevím ještě jestli budu koukat,hlavně teda stíhat to..možná letmo ![]()
Tak jem naložila masíčko na svíčkovou a zítra si dáme do frňáčku ![]()