Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
12.8.07 08:53

Ahojky tetky

Hlásím druhý zub,kvůli kterému jsem od 4 hore a jdu teď číst,co jste od večera nakeckaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.8.07 09:15

Dobre rano.

Byt tu opily smajla, tak vam ho sem hnedka supsnu. :-) Neee nebojte, dala sem dve a sli jsme, ale chutnalo mi moc moc moc. :-)

Predne sem se taky chtela zeptat, jestli je sex sproste slovo :?: 8O 8O :D Ja ho klidne napisu nahlas, hele :arrow: SEX SEX SEX :pankac: :pankac: :-P

Pomoc doma … ja teda mi doma chlapa, co nepomuze a deti ma jen na mazleni, tak ho doma nemam, pac bych si ho nevzala. Asi sem zmlsana nebo pohodlna, mozna to vidite jinak, ale ja proste nejsem nici sluzka. Nastesti Petr to bere stejne jako ja. Pomaha sam od sebe, rikat mu nemusim. Vice mene. Jen treba oznamim, ze by mohl o vikendu vyluxovat a kdy to udela, uz je jeho vec.

Proste :arrow:
stridame se :arrow: v myti nadobi, vareni, myti koupelny, prani/veseni pradla, zehleni (Petr zehli pliny), stoprocenti pece o Jenika (Petr zvlada vse krome kojeni :wink: )
vice mene ja :arrow: utiram prach, vytiram kuchyn
vice mene Petr :arrow: luxuje, koupe Jenika

Samo ale zvladame oba vsechno, takze je to o dohode, kdyz kojim, dela on, nebo treba hlida Jenika a delam ja. Nejaka dalsi domaci prace me ted nenapada, tak snad je to vse. :wink:

Jani … gratuluju k druhemu zubu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
12.8.07 09:28

Takže dobré ráno

No dobré-malá spala docela dobře do 4,kdy se vzbudila na jídlo,a pak to začalo.Každou chvilku zaplakání,kňorání,většinou ve spánku.Tak já z postele do pokojíku,napít,pochovat,položit,lehnout.Nervy a mysl na pochodu,kdy se zase ozve a tak to bylo do půl 6,kdy jsem vzala peřinu a sedla do pokojíku do křesla a snažila se dřímat.V půl 8 udělala kuk a bylo po spaní,udělala jsem jí mlíko a v 8 usla na půl hodinky.Ale i ta je dobrá.
Manžel jel do práce,tak jdu zase k našim a přijdu večer,tak si u nich na chvilku zdřímnu,jak půjde mamka s malou ven.

Pet tak už jste zae rodinka pohromadě?To je pocit k nezaplacení,že?

Pomoc doma- vaří a vaří a vaří,takové ty běžné chlapské práce a o malou se taky v poho postará.Přebalí,nakrmí (ale musím mu říct,že už je čas),pohraje,zabaví,pokočárkuje,koupe pokaždé,když je doma.Já teda malou hlavně krmím a uspávám.I to by určo zvládl,ale tak nějak to zůstalo a jsme spokojení.Malá je vyblbnutá z vany a usína v 90% u jídla.Asi to není dobrý,ale co už. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.8.07 09:29

Hlavicky yyyyyyyy, kde jsiiiiiiii???????? Hadej co sem nasla… :arrow: http://www.mp3-ke-stazeni.cz/…ay-4778.html :pankac:

Holky cihnete, tam je pisnicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
12.8.07 10:02

Ahoj kocky :D

Tak Jani obr gratulejsn k dalsimu zoubku…chudacku jste si s malou zas uzily co?A teplutku ma pritom taky?No Adik zatim nic,ale vcera ze spani asi 3× straslive zacal plakat,no plakat spis rvat jak na lesy :-) Ale pak dobry a teplotu vubec uz od toho ctvr.nemel :wink:

Jejiku…co prasatko?Doufam,ze jste si to uzili :-) :D jo a malej se mi taky vcera vzbudil pred sedmou, odpol.spal 3 hodky,ale tatka maloval Tyne pokoj a ja malinko taky pomahala,takze zadny dospavani nehrozilo :roll: Doufam,ze mi vecir poreferujes,jak bylo :D

Pet…tak konecne ses dockala a mas Sarinku zpet vid :D ,ja to znam tohle moc dobre,mam nejradsi kdyz jsou holky doma,takovej pocit lepsi nevim jak to napsat ,ale Ty vis jak to myslim :pankac: A s tou skolou Ti taky rozumim u Tynky me to bylo taky straslive lito,kdyz se loucila ve skolce a ja s ucitelkama :oops: a hrozne to utika 8O ,uz pujde do paty 8O a jsem rada ,ze to jeste jednou proziju s Adikem :D
Dneska varime.....maso ,knedle,spenat :-)
Pomoc manzi......tak bych rekla ze pomaha ze vsim oc si reknu a jsou veci ktere dela automaticky :! :arrow: predevsim co se tyka deti.....hodne pri uceni a vysvetlovani co se tyka skoly,umi uvarit a bavi ho to…neni problem,chodi nakupovat,pleny za holek zehlil pravidelne,s Adikem pokud je doma a ne v praci tak chodi na prochazky,prebalovani a koupani …zadnej problem,uvari sunar ,co se tyka deti si absolutne nemuzu stezovat :! :arrow: vim ze to vsude takhle nechodi a jsem rada ze je to pro nej samozrejmost :D Ale jasne ze me nekdy nastve jako kazdej chlap :-)
To je zas roman ,panejo,tak pardon :roll: Pa papapapapa a Krasnou nedeli preji Vsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
12.8.07 10:08

Lu…uz tu trsame cela rodinka :potlesk: :dance: :dance: :dance: :arrow: bezva diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
12.8.07 10:09

Ahojky,

Pet,Tiko vy jste snad nechodily za totáče do restaurací 8O ,flamendr byl snad na každém jídelníčku,byla to taková klasika-úklid kuchyně :lol: .Nebo že by to bylo jen tady v Brně????
Takže Flamendr je z vepřovýho nebo kuřecího masa-nakrájet na nudličky,na plátky nakrájet hóóódně cibule a dát opražit cibuli,pak na to maso,pak to přelít hodně kečupem a vývarem nebo masoxem,osolit,opepřit a nechat podusit do měkka.Ve finále je z toho masíčko s chutným sósem,jí se to s chlebem nebo hranolkama.Chlapům se dělává hodně pikantní.

Manža tak já mám taky doma pomáhajícího chlapa a vím že to není všude normální-vidím to u mých sester a znám to od taťky.Ten vždycky říkal že si udělal 3 baby aby si ho opečovávaly a než umýt nádobí tak ho radši naháže do koleček a vyveze do náhonu (za barákem nám teče starý mlýnský náhon).
Mirek nevaří,páč to neumí,ale snaží se mě udělat klid na vaření takže se stará o holky se vším všudy,donese nákup a zeleninu ze zahrady.Po obědě automaticky utírá nádobí,někdy i umývá.Vysává a utírá prach-v tom je puntičkář,vypulíruje i škvírky o kterých já ani nevím že doma máme-,ale musím ho vždycky upozornit že je to potřeba udělat.Nepere,nežehlí a nevytírá zem,ale pokud je k tomu oklnostmi donucen tak zvládne i tohle.Ráno vstává a bere si Lucku abych si mohla ještě přidřímnout a vůbec se holkám hodně věnuje.Já si toho moc cením,protože sama jsem měla taťky který měl práci,pak spoustu kamarádů,melouchy a až nakonec někde v dálce děti.Hodný byl to jo ,ale moc se nám nevěnoval.
A co mě na mým manžovi děsně štve :?: -nechce vymýšlet co mám druhý den uvařit :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
12.8.07 10:14

Jo a manža holky nekoupe,prý neví jak ten vercajk tam dole umýt a nechce jim ublížit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
12.8.07 10:15

Hlav teplotu už neměla,ale je dnes mrzutá a plačtivá.Chuděrka malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.8.07 10:19

Leni:-) tak to je super, manza nevi jak s malym vercajkem, jo?? Ale s velkym to umi, cooo??? :-) :-) :-P
Jo a flamedr taky neznam, ale uz vim, diky diky, zase sem desne chytra jak radio. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
12.8.07 10:23

Ahojahoj,

Pet jsme rádi,že už jsi zase ve své kůži,kočko :wink:

pomáhání taky k tomu mám přístup,že nejsem ničí služka :oops: .Snažíme se to brát tak,že on je během dne v práci,já zatím „pracuju“ doma kolem dětí :) a ten čas,co jsme doma oba,se o povinnosti tak nějak dělíme.

výhradně já utírám prach a žehlim

manža zvládne uložit Týnku,o víkendu většinou vaří,když mu řeknu,tak vyluxuje,pověsí prádlo,vykoupe a přebalí Davču,ať je jakkoli zašvihanej,když je tu binec,tak uklidí,hraje si s dětma…
To se teda odvíjí od toho,jak je doma-jestli je fotbal nebo squash..anebo něco veledůležitého v TV(třeba Sport :lol: ),někdy je dlouho v práci..
prostě se dělíme :)
I když teď to asi vypadá,že doma nehnu prstem :oops: 8O ,ale hnu,fakt joo :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.8.07 12:45

Leni dekuji za osvetleni:) aspon mam jednu inspiraci navic,co delat z kureciho.

Manza a pomoc ja si opravdu nemuzu stezova, sice nedela mozna tolik, co nekteri vasi , ale ja jsem takto spokojena, opravdu. Nekdy taky padam na usta a rikam si, kolik toho musim delat sama a jeste k tomu pracovat, ale ja to tak nejak nikdy neresila co kdy a kdo ma delat, kdyz je neco potreba udelat, udela, nebo udelame spolecne. O malou se stara perfektne.Sam nekocarkuje, protoze jen co jsou pryc dve minuty uz se mi styska, ze nemuzu byt s nima taky,protoze spolecnych chvil si moc vazim a tak bezim za nima :D

Jani obr gratulace k zubu.

Z planovane cesty za druhou babi, seslo, je venku nejak hnusne,takze jsme se pustili do starych domacich restu. Aze jich tady mame :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.8.07 13:09

Ahoj holčiny,
zdravím vás všechny, moc mi chybíte, ale jdu zas jen na skok, páč musím vybalit, vyprat a vyžehlit a zase zabalit, neb zítra odjíždíme s Lucinkou na pár dní na chatu za dědou a přítele zítra posíláme na týden na závody do Číny. :roll:
Na cestách sem občas nakouknu, tak vím aspoň, jak se máte a co je u vás novýho, ale reagovat moc nestíhám. V září už nebudem tolik cestovat, tak tu zas budu pravidelně, moc se těšim, protože mi fakt chybíte!
U nás je nic moc novýho, Lucinka se přetáčí konečně na bříško, ale umí to jen napravo a zpět na záda to taky neumí a ani to nevypadá, že by se jí to mohlo nějak brzo podařit. Nejlepší je pasení koníčků v noci :pankac:

Vidím, že řešíte pomáhání manželů - tak já si nemůžu stěžovat, kromě žehlení A praní dělá přítel všechno. Protože býváme celý dny spolu, ať doma nebo v práci, tak děláme spoustu prací společně - třeba vaříme, luxujeme, utíráme prach oba, aby to bylo rychlejc, přebaluje zrovna ten, kdo má volný ruce nebo se mu víc chce, koupeme většinou oba - ten druhý se totiž většinou aspoň jde na to zlatíčko cákací taky podívat :wink:

A ještě jeden exemplář - kámoše manželka je teď těhotná 3 měsíc, normální těhotenství a kámoš doma dělá vše, protože manželka si zřejmě myslí, že je to nemoc. On chudák pere, žehlí, meje nádobí, vaří, uklízí a zařizuje dětskej pokoj - vše sám, protože manželka prej s tim břichem nemůže 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
12.8.07 13:11

Ahoj,

Matessko , saranče jsem si nedávno na zácloně taky zažila… navíc u kluků v pokojíčku a málem mě šlehlo… manža v tahu, kluci tam spali… no paráda… takže ti rozumím… nebýt tam kluci tak taky zdrhnu :wink: :lol:

Všem moc děkuji za přání k svátku !

Fontanelu máme taky 2×2 jako Lucci Jeníček :wink: A koukám že jsme dle tabulek jak píše Leňa :lol:
Pipi , ukaž fotku hop:,–(la prosím!!! Taky o tom uvažuju…

Leni , kadění jsme měli zpočátku jako vy ale teď už dlouho kluci kadí denně

Jdu krmit, zbytek dočtu později… zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
12.8.07 14:31

Tož vy jste si tady včera dávali šampáňo a my jsme si s manžou otevřeli ledové víno… mňamky :-) takže jsme svátek patřičně oslavili :lol: a já už se docela těším až přestanu kojit-dojit… a občas si nějaké to vínko zase dám :wink:

Nane , je milé tě tady zase vidět! A na váhu se vyprdni… tak krásné děti jako máš by ti moh kdekdo závidět… i když z tebe teče asi vážně smetana :-) … Jo a musím ti napsat, že opravdu doufám, že dorazíte na srazík, určitě nejen já bych tě chtěla osobně poznat!

Zanet , vzala jsi mi otázku na ten sex :lol: :lol: :lol:

Pomoc od manžela… tak u nás je to myslím obdobné jako u většiny z vás… Manža pomáhá hodně a docela se vším, jenom teda rozhodně nic nevaří :wink: :lol: , ale jinak dělá snad vše kromě mytí nádobí… třeba umývání záchodu nebo luxování je čistě jeho záležitost. Třeba dneska ráno vylezl z pelíšku, zašel z Barčou a kluci už mrouskali, tak mě zavřel v ložnici a vstal… já se vzbudila v sedm (to je u nás paráda :lol: ) a kluci byli přebalení, převlečení… bylo nachystané mlíko a já jsem měla přichystanou snídani :wink: :lol: . Přes poledne jsem šla s klukama na půl hodinky ven aby usli… a manža zatím vyžehlil 8O … tak jsem se ho pak ptala co mě to bude stát :-) :-) :-) No vdala jsem se dobře :lol: , určitě bych neměnila.

Jani , gratulace k druhému zoubku… teď už bude určitě líp. Držím pěsti ať už prcek dobře spinká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí