Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
13.8.07 13:33

my tu take s terkou koukame ale jdeme se prebalit a nachystat ven :)
moc se mi nechce ale co doma :(
tak se asi vypravime za babickou do prace

Reo: terka se take na zuldu porad usmiva. jejiz uz zase budou harat.. no to se zase tesim :(

takze se mejte a vecir :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 13:34

Tak ja jen nakukuju,malej taky spi uz delsi dobu ,tak jsem byla ted sebrat pradlo a mam tu teda peknou haldu zas :-)
Jeje…no zas je asi lepsi kdyz cura,nez kdyby curala jen malo,bych mozna zkusila jine pleny,ale uz si jich asi vyzkousela vic vid?Nam vyhovujou celkem vsechny krome fixisek a teskackych modrych
Lu…tak mozna ma malej potnicky a nebo treba nejaka reakce…jestli si nemela neco noveho k jidlu nez obvykle ,nebo treba z prasku na prani,ale jestli nema teplo.tak to nic neni,tohle je virazka skoro po celym tele a fakt se neprehlidne :roll: ,taky si ted vybiram dovcu a zaroven mam rodicak,me na ni sam zamestnavatel upozornil…prisel mi z prace papir co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 13:36

Hlav … no my jsme v praci dva zamestnanci a 4spolecnici firmy, takze nemame zadny personalni oddeleni a mzdy nam dela jedna pani mimo kancl. Takova duchodkyne uz a na matersky nemela nikoho buhvi jak dlouho, takze docela problem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 13:51

Lu…aha ,tak to jo,ale neboj o dovcu snad prijit nemuzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 13:55

Hlavi: to vis ze vyskousela. U nas je to uplne jedno, co ma :)
Na ven ji davam ty huggies super flex, ale jsou drahe,t akze jen na ven, abych nemusela vecne nedke prebalovat, jinak pouzivame tesco.
kolikrat tesco vydrzi jako huggies a z toho huggies nevydrzi ani pet minut. Proste jak kdy..
ale uz je to zase dobre, proste behem chvili dokazeme spotrebovat nekolik plen naraz a z toho zase jsme na tom jak vy vsechny ostatni.
Jinak jsem tedka take povesila pradlo takze se mam na co tesit - tedy na zehleni zase. a to jsem zehlila vcera za poledne! :(

ty joooo normalne se na nasem baraku zacina neco dit. maji nam tady delat lodzie a tem co nemaji plastova okna a zatelpleni..
no a myslela jsem ze to bude v zari a oni nam uz tady uz zacinaji se pohybovat :)
no to bude uzasny.. ramusu a bordelu vsude :(
ale na lodzie se tesim :)

tak a ted uz to vazne vypinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 13:56

Lu: kamaradka - nam vzdycky v praci delala ucetnictvi. Odesla asi dva mesice po mne na materskou a rikala mi, ze kazdopadne musi byt o dovolenou zadazano driv nez o rodicak.. tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.8.07 13:57

Luci , určitě na dovču nastoupit můžeš, ale musíš zažádat o přerušení rodičovské dovolené… vyčerpat řádnou a pak zase nastoupit na rodičovskou… a je možné, že už ti nedají celý nárok, ale pokrátí ti to (jako při dlouhé nemocenské… protože ta rodičovská se nepovažuje narozdíl od mateřské za odpracovanou dobu)

Tak Alika jsem taky úspěšně zazdila :oops: takže taky samozřejmě přeju vše nej k svátku a taky Davídkovi k půlročninám :wink: :lol:

Jeje , co to máš za sušenky? Já jsem zrovna dneska byla v lékárně… že chci nějaké od čtyř měsíců (bez pšenice…) a oni nic neměli 8O Ale vím, že existují nějaké čistě rýžové nebo kukuřičné… tak by to mělo být bez lepku… zatím mám strach dát cokoli jiného :oops:

Ali , no to je teda pech… tak to oslavíte jindy, nesmutni! A hlavně že bude prťousek v pohodě :wink:

Jo a chci se zeptat - PŘÍKRMY - když dáváte v poledne zeleninu… dáváte ještě mlíko? Já teda postupně zvyšuju dávku zeleniny, ale přijde mi, že už toho kluci sní docela dost (rozhodně každý víc, než je ta malá sklenička od čtyř měsíců… je to přibližně protože vařím, ale určitě je to víc) a přesto mi vypijí ještě stovku mlíka :roll: Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 14:00

Jeje.....no je to otrava byt doma a fakt Ti nezavidim,ze musis kocarkovat sama(nekdy) a to kamosky jako nevydrzi bez chlapu jo :?:No nevim,bud uz jsem stara nebo co,ale ja teda nemusim bejt s manzou od rana do vecera za kazdou cenu :o ,on kdyz ma treba sipky ,tak se na me taky vyprdne a jde :-P ,ja bych teda s Tebou kocarkovat sla ,ikdyby byl manza doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 14:05

Zuzi…no to je skvely jak kluci basti :potlesk: Adik teda kdyz se zadari a spapa to mnozstvi jako je priblizne ta mala sklenicka,tak uz mliko nechce ale pokud sni min tak vypije normalne svych 180ml sunaru,bud rada ,jsou to sikulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
13.8.07 14:05

Petisko, tak to si rozumíme, mě při malování a chystání školního pokoje rpo Vítka sem tam hrkli slzy do očí…šiju ubrousek do školy na sváču a vůbec ještě máem moc zařizování a nákupú před sebou.
Přidávám se k manželkám co mají stejný typ chlapů jako Lu a Pet, přiznávám se, že asi ani neumím vykoupat Davida…koupe skoro vždy jen muž, ale utopit bych to moje půlroční dítko neutopila to tedy ne!!!! To jen mě včera nechtěli pustit s ním do Vyškova do Aquparku, že prý až od roku, tak jsem se jich zeptala, co s ním, jestli jako ho mám nechat v pokladně…a ubezpečila je, že jej neutopím…Anny už kliká na myš končím! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 14:10

Hlav … uz sem s ucetni mluvila a prej mi to nejak udela, tak uvidime. Ze mi to vyplati nejak az v zari, pac ma samo uz cervenec uzavrenej. No urco me schvalne neosidi, to se nebojim.

Zuzi … preruseni rodicovske dovolene… ja jeste nemam o rodicak zazadano, takze ani nemusim nic prerusovat, ne? Nebo jako prerusim rodic. dovolenou u zamestnavatele? Ach jo, ta byrokracie. :roll:

S prikrmama neporadim, pac stale jen kojim. Ale urco musi tu zeleninku necim zapit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 14:12

Nane … to mi pripomina makro… tam taky nesmi decka do 12ti let a kolega sel jednou do makra a pani, ze tam s prckem nesmi, no tak ji ho po:,–(il na pult a prej „No tak mi ho pohlidejte“ :-) No stejnak ho tam nepustili. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.8.07 14:12

Teda Hlavi to koukám… já jsem se šestou nemocí mohla klidně ven!!!!! Jen kdyby měl teploty tak jsem s ním nesměla na sluníčko,ale venku jsem normálně byla… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 14:16

Tak ja to nejak nechapu? :nevim: Ja jsem zazadala o rodicak ,ten mi tenhle mesic daji ,nebo uz daly …ani jsem jeste nekoukala na ucet a dostala jsem i za dovolenou a nic jsem prerusovat nemusela 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.8.07 14:17

Jinak k těm manželům,tak jsem takového pracovitého měla.....u Anetky koupal jenom on, přebalit,uspat,vozit,krmit, nebyl problém a nebyl doteď. Ale těsně před anrozením Péti povýšil a je to v háji!!!! (však víte!!!!) nemá na to čas a pokud se stihne alespoň s dětmi jednou týdně vykoupat tak je to zázrak.....asi třikrát mi sám za půl roku povozil kočárek a asi jednou s ním ráno vstal..... :? Ale vyčítat mu to nemůžu,protože prostě teď musí být více v práci ale to se časem snad uklidní a vím,že mu je na jednu stránku líto,že nemá na Péťu čas jako měl na Anetku......
Jinak když mi pomůže doma,tak jak už jsem jednou psala je to se slovy: "Já TI vyluxuju, Já TI vynesu koš no a to je tak všechno!!!!!
Za Anetky první půl rok i žehlil…jo jo…kde jsou ty časy!!!! :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital