Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
13.8.07 15:55

Huraa,

jsem asi podruhe za posledni pulrok sama doma :! Nellinku si vzal dedecek na prochazku :pankac: :-) Je to sice dost divny bez male a jsem i nervozni, ale jsem sama :! A jdu spaaat :wink: Mala byla beze me jen jednou-asi pred mesicem si ji vzala tchyne.

Jen jsem chtela hodit do placu novy poznatek- byla jsem v lekarne a chtela neco na osypanou prcky, mala se mi posledni dobou hrozne opruzuje :cry: A pani lekarnice rikala, ze se to detem tak dela, kdyz lezou zuby 8O Takze mi dala nadeji, ze se jednou zase vyspim, ze mala nespi kvuli zubum :! Diky Boze! :arrow: :arrow: Chcete vedet, jak posledni dobou spime? Nellinka usina normalne kolem osme vecer, pak vstane ve 23, v 1, 3, 4, 5, a 5:45 jsme vzhuru nadobro :evil: :x :cry: Takhle to mame asi dva tydny, obcas je to lepsi… Ovsem dnes :evil: :arrow: od tech 5:45 usnula az pred pul hodinkou :! 8O Chjooo, to je fakt hruza :-( :-( :-( TAKZE PROSIM PROSIM VSECHNY NADPRIROZENE SILY, KTERE VLADNOU NA TOMTO FORU, AT JE TO JEN KVULI ZUBUM A BRZY SPIME OPET NORMALNE :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
13.8.07 15:59

A jeste neco (ja to vedela, ze zase budu psat na trikrat), Nellinka si predvcerejskem sama sedla :-) Ja ji to neucim ani neposazuju, jak to delate vy. Cekam, az si sedne sama :arrow: no a ted uz z lezeni na pul prdelky sedne…tak papa. Musim jit spat, nez budou zpatky, protoze neverim, ze bude spinkat dlouho :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 16:13

ty jo matess, to je sikula, no rikam ze mas bambinota :lol:
chci se zeptat, do toho fiata ducato jde autosedacka? ja myslela ze je to uzitkovej vuz 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
13.8.07 16:17

Sticko -nacapala jsi me tady :oops: To se neda jit spat :evil: :! My mame jeste favorita, takze s malou jezdime zatim normalnim osobakem. Ale jinak uz jsme takovym autem parkrat jely 8O V normos vajicku 8O :? To se jako nesmi? :oops: :oops: :oops: A vlastne vcera jsme byli na pouti fiatem… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 16:20

Cauky, no ja nevim jestli se to smi, ale koukala jsem na net na to auto a ma to jen dve predni sedadla v ty normos uprave, ty mas asi to 9 sedadlovy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
13.8.07 16:24

Mame sedadla jen vepredu- ridic+dva spolujezdci… Sedacku jsme meli danou stejne jako by byla v osobaku vepredu. Ty jo, ted jsem zmatena, jdu to nejak zjistit, jestli tak muzeme jezdit 8O My takhle jeli i z Hradce do Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 16:28

Matess ja te nechtela desit, jen jsem se ptala, mi to bylo divny.
Ty jo ted sem mluvila se segrou, svara je v nemocnici, ma zanet mozkovych blan, malem umrel a bude tam az do poloviny zari :cry: :cry: , zas… klistata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 16:35

Matess, vypada to v pohode :wink:

http://www.novapravidla.cz/…autosedacky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 16:57

Tak u nas leje… :roll:

Matess … ja myslim, ze vepredu muze jet mala uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 17:08

holky, ja mam desnej strach, to je infekcni zanet mozkovejch blan, tzv menigitida a segra tady byla dneska rano a malou opusinkovavala :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 17:17

Stiko … vubec se neboj, kdyby byla sestra potencionale infekcni, tak ji prece nepusti vubec z nemocnice, ale je v karantene. Bud v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
13.8.07 17:34

Ahoj, nemam docteno, ale kouknete sem, jak se malemu libi to hop:,–(lo:
 http://youtube.com/watch?…

Tak a maly jeste spinka, tak jdu aspon kousek docist :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
13.8.07 18:07

HOPSADLO - detaily najdete tu (doufam, ze to nebude moc dlouhe, abych tu nerozhodila stranky :-) Je od Fisher price… http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?…
Sranda je, ze tam pisou, ze se to muze pouzivat od narozeni. Hm, vyrobci uz fakt nevi, jak by to prodali, co?

ZUZI - Giovi taky bez plenky neusne :-)

MOKRE PUSINKY - ano, taky dostavam, je to uzasne :D

ALENKAM a Davidkovi vsechno nej :-)

LUCI - ja jsem se bala, abych te tim komentarem o angine neurazila :D A Jenulka je fakt sikula!!!

MATESS - a nechces taky ten gel na zoubky? Gratuluju, ze uz si mala seda, je to fakt sikula! Giovi uz ma taky nabehy, ale jeste ne :-)

Tak a hezky mi to vyslo, maly uz se budi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.8.07 18:13

Zanet, to je super skakadlo a jak se govanimu libi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.8.07 19:34

Čau,

tak Týnka zůstala u babičky,do zítřka budu monomamina :arrow: fakt divný 8O :lol:

Jsem si neuvědomila,že Alik je taky Alča :oops: :arrow: takže všechno nej :-)

Mates Nelinka je šikulka :potlesk:

Lu jojo,fotky mám,díky :wink:
A dík za chválu Davči :wink: :huban:

Žanet skákadlo je bezva :pankac:

Ještě jsem určo něco chtěla,ale už to samo nevim :roll: ,tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat