Poradna duly
Jana Čurdová
Huraa,
jsem asi podruhe za posledni pulrok sama doma
Nellinku si vzal dedecek na prochazku
Je to sice dost divny bez male a jsem i nervozni, ale jsem sama
A jdu spaaat
Mala byla beze me jen jednou-asi pred mesicem si ji vzala tchyne.
Jen jsem chtela hodit do placu novy poznatek- byla jsem v lekarne a chtela neco na osypanou prcky, mala se mi posledni dobou hrozne opruzuje
A pani lekarnice rikala, ze se to detem tak dela, kdyz lezou zuby
Takze mi dala nadeji, ze se jednou zase vyspim, ze mala nespi kvuli zubum
Diky Boze!
Chcete vedet, jak posledni dobou spime? Nellinka usina normalne kolem osme vecer, pak vstane ve 23, v 1, 3, 4, 5, a 5:45 jsme vzhuru nadobro
Takhle to mame asi dva tydny, obcas je to lepsi… Ovsem dnes
od tech 5:45 usnula az pred pul hodinkou
Chjooo, to je fakt hruza
TAKZE PROSIM PROSIM VSECHNY NADPRIROZENE SILY, KTERE VLADNOU NA TOMTO FORU, AT JE TO JEN KVULI ZUBUM A BRZY SPIME OPET NORMALNE
![]()
A jeste neco (ja to vedela, ze zase budu psat na trikrat), Nellinka si predvcerejskem sama sedla
Ja ji to neucim ani neposazuju, jak to delate vy. Cekam, az si sedne sama
no a ted uz z lezeni na pul prdelky sedne…tak papa. Musim jit spat, nez budou zpatky, protoze neverim, ze bude spinkat dlouho
![]()
ty jo matess, to je sikula, no rikam ze mas bambinota ![]()
chci se zeptat, do toho fiata ducato jde autosedacka? ja myslela ze je to uzitkovej vuz ![]()
Sticko -nacapala jsi me tady
To se neda jit spat
My mame jeste favorita, takze s malou jezdime zatim normalnim osobakem. Ale jinak uz jsme takovym autem parkrat jely
V normos vajicku
To se jako nesmi?
A vlastne vcera jsme byli na pouti fiatem…
![]()
Cauky, no ja nevim jestli se to smi, ale koukala jsem na net na to auto a ma to jen dve predni sedadla v ty normos uprave, ty mas asi to 9 sedadlovy ne?
Mame sedadla jen vepredu- ridic+dva spolujezdci… Sedacku jsme meli danou stejne jako by byla v osobaku vepredu. Ty jo, ted jsem zmatena, jdu to nejak zjistit, jestli tak muzeme jezdit
My takhle jeli i z Hradce do Prahy ![]()
Matess ja te nechtela desit, jen jsem se ptala, mi to bylo divny.
Ty jo ted sem mluvila se segrou, svara je v nemocnici, ma zanet mozkovych blan, malem umrel a bude tam az do poloviny zari
, zas… klistata
Tak u nas leje… ![]()
Matess … ja myslim, ze vepredu muze jet mala uplne v pohode.
holky, ja mam desnej strach, to je infekcni zanet mozkovejch blan, tzv menigitida a segra tady byla dneska rano a malou opusinkovavala
![]()
Stiko … vubec se neboj, kdyby byla sestra potencionale infekcni, tak ji prece nepusti vubec z nemocnice, ale je v karantene. Bud v klidu!
Ahoj, nemam docteno, ale kouknete sem, jak se malemu libi to hop:,–(lo:
http://youtube.com/watch?…
Tak a maly jeste spinka, tak jdu aspon kousek docist ![]()
HOPSADLO - detaily najdete tu (doufam, ze to nebude moc dlouhe, abych tu nerozhodila stranky
Je od Fisher price… http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?…
Sranda je, ze tam pisou, ze se to muze pouzivat od narozeni. Hm, vyrobci uz fakt nevi, jak by to prodali, co?
ZUZI - Giovi taky bez plenky neusne ![]()
MOKRE PUSINKY - ano, taky dostavam, je to uzasne ![]()
ALENKAM a Davidkovi vsechno nej ![]()
LUCI - ja jsem se bala, abych te tim komentarem o angine neurazila
A Jenulka je fakt sikula!!!
MATESS - a nechces taky ten gel na zoubky? Gratuluju, ze uz si mala seda, je to fakt sikula! Giovi uz ma taky nabehy, ale jeste ne ![]()
Tak a hezky mi to vyslo, maly uz se budi!
Čau,
tak Týnka zůstala u babičky,do zítřka budu monomamina
fakt divný
![]()
Jsem si neuvědomila,že Alik je taky Alča
takže všechno nej ![]()
Mates Nelinka je šikulka ![]()
Lu jojo,fotky mám,díky ![]()
A dík za chválu Davči
![]()
Žanet skákadlo je bezva ![]()
Ještě jsem určo něco chtěla,ale už to samo nevim