Poradna duly
Jana Čurdová
ahjte, tak jsme usly az ted.
Mala totiz na misto normalnich pul pate usla az pred sedmou, takze vse posunula a dotedka (to teda fakt nedela) rvala a rvala, nic ji nebylo dobre, plen jsme vymenili zas nekolik ![]()
No ale zaplatpanbu uz spi.
Ale ja jsem azse nejaka unavena - kurna! ![]()
HLAVI: Ja bych take sla kocarkovat bez chlapa.. nevim.. nechapu.. ale neresim, at si s nim je, uzivaj prcka a ja to nejak zvladnu sama.. dnesek byl docela fajn, na zitrek uz jsem si tak nejak take vymyslela plan.
ZUZI: Tak ted jsem se uplne vydesila. Ja totiz s tim,ze ti ukazu jake susenky mame sla vyhledat na ne odkaz a oni ty susenky jsou urcene od 6 mesice, ale lepek obsahuuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani mne nenapadlo, ze ho do toho daj, kdyz je to od tak nizkeho veku!
Takze moc dekuji za tvoji otazku a zakolikuji je.. a dlouho je nedostane!!! ![]()
Jinak jsou to tyto: http://www.hero.cz/…rodukty/844/
AKTIVNI DITKA: Tak rekla bych ze nejaktivnejsi z holcicek je Nellinka a z kluciku Jenik ne? ![]()
MATESS: Tak snad se to upravi. Kolikaty zub uz budete mit? Treti ? Ctvrty?
ZANET: NO tak to hop:,–(lo je vazne boziiiii!
Giovi taky samo! ![]()
FOTKA A KOMENTAR: To ste mysleli na www nebo normal v galerce?
Ahoj holky,
tak se musím pochlubit máme druhý zub
Právě jsem ho objevila malému než jse ho uložila hajinkat
Tak mám radost i když nevím proč jedině co z toho budu mít bude že mě bude ještě více kousat
no už se těším musím ještě rozeslat smsky babičce a tetušce ![]()
Malý rád sedí v kočárku v sedu v cortině je taková možnost což je bomba že i s korby se dá udělat jakoby sportak
což je bobma ale sám si ještě nesedne ten se kulí jenom na břicho ![]()
Jinak dneska se mi pokadila řeknu vám to byla richna..jako fuj. Ty jeho hoviša začinají hezky smrdět…bleee
No nic du hajinkat
dobrou noc
![]()
Sem to odeslala ani z bych napsala vsechno:
Jani: no terka ma vetsinou hladik v poledne protoze posledni jidlo ma kolem devate-desate a jidlo dle toho posouvam 12-13. Ale musim rict, ze posledni dny uz je to lepsi - asi to potrebuje pochopit, ze kdyz rikam „HAM“ ze ji strkam lzicku do pusy.
A vydrzi asi hodinku .. protoze to ma zizen,takze to ji daam na chvili k prsu a pak jdeme vetsinou ven.. a vydrzi tak do ctyr.
Nane: Take gratuluji k sezeni! ![]()
Covece ja se tu minuly tyden radovala ze sme se konecne pretocili na brisko a vy uz vsichni sedite! ![]()
je teda fakt, ze terka zacala z pololehu na lehatku se vysvihavat do sedu, coz ale asi vase delali uz asi davno ![]()
Jani: ja myslim ze je to na tobe co ji kdy das…
Co clovek to nazor. a verila bych v tomhle asi svemu instinktu.
Zitra zkusime take nejake amsate tedy ![]()
Brý večír,
téda tady bylo dneska zas krásně,tohle počasí úplně miluju.Teplo ale ne vedro,dá se koupat opalovat,ale ve stínu je parádně
.Žádný upapalný upocený horka
.Dokonce jsem si taky na chvíly odpočla od Lendi-jela s taťkou přát k narozkám nevlastní sestřičce.Odpoledne se vyčáchala v 5 odjely,přijela v 8 najezená a unavená a na mě bylo jen ji vykoupat a uložit,paráda
.
Zítra si ji chce odvézt tchýně na prázdniny do pátku,ale to ještě neví že jí ji nedám
.No uznejte má teď být hezky,doma může běhat celý den na dvoře a koupat se ,tak ji přece nepošlu na prázdniny do města na bytovku
.To bych byla praštěná,zvlášť kydž těch pěkných dní na koupání už asi moc nebude
.To zas bude řečí,jednou za 5 let si vzpomenou že si ji vezmou na prázdniny a já jim ji nebudu chtít dát,to si zas vyslechnu
.
Žanet gio i hop:,–(lo jsou naprosto supééér ![]()
Hlav když měla Leňa šestou nemoc tak bylo taky léto a dr řekla že nesmí jen na přímí sluníčko.Jinak ve stínu venku jsme seděly celý den a nijak jí to neublížilo.Ale to ti píšu už pozdě,co
.A co dortík donesli ti????
Příkrmy sakryš vy už řešíte maso a já ještě ani nezačala dávat zeleninu,teda vlastně jsem ještě nedala nic
.Když mě se do toho tak nechce,když mám dost mlíka
.Tak si každý den hledám výmluvy proč dneska ještě ne,no ale už tu mrkvičku budu muset vytáhnou.
Ahojte
,
jsem teda dočítala stran
![]()
A než se dostanu k psaní,tak vše zapomenu… ![]()
Sezení
ikdyž už Luky drží,tak jej nedávám,dokonce ani v té naší úžasné korbičce…zkusila jsem to jednou a jak tu někdo spal,tak čekám,až si sedne sám…ale sem tam taky zhřeším,to je jasný ![]()
Gratuluju k samotnému posezení Nane a Matesce a Rei k zoubky numero 2 ![]()
Jestli jsem na někoho zabůdla,tak se hluboce omlouvám ![]()
Alikovi přeji taktéž vše nej k svátku
…jako vetšina tady jsem to zazdila ![]()
Příkrmy
zatím jen a pouze kojím,ani napít tomu mému opičákovi nic nedávám ![]()
Mlíčko,všude samé mlíčko ![]()
Matesko ,
jo holka…není to tak dlouho,co jsi tady vykřikovala,že se nebojíš Nellinku nahlas a veřejně pochválit,že Ti spí krásně
Já si to moc dobře pamatuju…vidíš,nevěřilas tady tomu prokletí a už je to tady ![]()
Ale samo Ti to nepřeju,tak ať se brzy vše zase vrátí do normálu,držím palce ![]()
Kino bylo super a jsem ráda,že jsme byly se Sárinkou zase chvíli samy ![]()
Ali,Jeje,
já bych šla bez chlapa taky kočárkovat
,zas až tak závislí na sobě nejsme,kor když drahouš někde sportuje…ALE
Chápu ty,co mají chlapy někde v tahu,že chtějí trávit společný čas spolu,to zas jo ![]()
Taky jsem s drahoušem ráda někde na procházce…bude jich čím dál míň ![]()
Jeje , buď v klidu, my taky ještě nesedíme. To by snad měly děti umět až kolem 8 měsíců. V té době se mi po:,–(il i Lukášek
.
Martin se teda plazí rychlostí blesku, krade Lukimu hračky
, piluje už i normální lezení po čtyřech má natažené ruce, kolena pod sebou (Lukáš říká, že se chystá ke skoku
), nohama jde, ale ruce nějak nezvládají a plácne sebou na zem
. Jinak nějaké přetáčení na břicho i zpět už zvládá dlouho levou zadní.
Matess - jak já s tebou se zuby soucítím
. My to máme už taky 14 dnů podobně. V noci pláče a často vstává, přes den někdy v poho, ale některé dny na vraždu.
Radi v klidu sem.. neboj!
![]()
PET: Ja prave chlapa nemam doma a dokazala bych jit.To je jedno ![]()
Leni ,
koukám,že k těm příkrmům se hrneme stejně
![]()
Mě se teda nechce taky kvůli dostatku mlíčka a taky ta nostalgie…poslední kojení ![]()
Já věděla,že něco zapomenu ![]()
Zanet ,
Gio je v hospadle suprový…jedna radost
A hop:,–(lo je krásné…snad jste to dobře smontovali a neposkládá se to s ním
Jak v něm řádí ![]()
Takhle mi Lukajs skáče na nohách
![]()
Uf, uf, uf, mam doctenych pouze deset straneka adalsich deset mi chybi, ale musim reagovat na par veci, nez zapomenu, co sem chtela, pac delat si poznamky jsem moooc lina…
JEJE - dehydrataci na fontanele poznas, kdyz je propadla, ne zarostena…
Jinak doktorka nam fontanelky pokazde ohmatava, ale do prukazky nam rozmery nepise, jenom do karty…
LENY - nase Anicka je taky celkem hubena, budu rada, kdyz v sesti mesicich bude mit 6,2 kg jako Lucinka!!!
Jestli budes chtit, tak je muzeme pristi pondeli porovnat, chystame se do Brna na nakupy, tatka nas tam vezme rano kdyz pojede do prace, my politame gesefty a pak mame cas az do vecera, asi pujdem navstivit segru… a jestli chces, tak se muzem nekde srazit ![]()
A jeste bysem taky mohla pozdravit, ze?
Takze hezky vecer, damy!!!
Jeje my taky nesedíme
.Ale začíná se plazit.To u Lenky jsem to měla obráceně,seděla v 6 měs a lezla až v9.
Pet přesně poslední mimi,poslední plné kojení.Ikdyž u nás už začaly věty typu tak ještě za dva roky zkusíme toho kluka a hotovo
.Doufám že je to legrace,původně chtěl jen jedno dítě.A s příkrmama,už má skvělý termín
začneme až po vás
![]()
Kočárkování tak já chodím s dětima nejraději sama.Protože Leňa lítá a já potkávám spoustu známých a to je manža alergický.
RADY, nase mala uz taky zacala dnes dopoledne, kdyz je v klece, posunovat nozicky vpred, ale packy nechavala porad na miste
takze se vpred posunovala takovymi zajimavymi drzkopady…
Ale odpoledne uz zacala zapojovat i rucicky, ja se picnu, jestli zacne zitra lozit
, uz i tak mam co delat, abych ji uhlidala…
No Ajko to zní skvěle,konečně bych se s někým potkala.Ale má to jeden problé.Manža od středy do příštího pátku pracuje a potřebuje auto.A od nás jezdí autobus přes prázdbniny ve středu a v březnu
,takže když už se chystáš po obchodech ,nechceš zajet do Olympie???Tu mám kousek,nepotřebuju auto a jsou tam obchody i posezení.No když tak dej vědět,ju.
Zdar ![]()
hlásím se po dovolené a před odjezdem na svatbu. ![]()
Dovolená byla moc fajn, i když já jsem si moc neodpočinula. Přesnější termín by byl změna prostředí. Ale aspoň jsme byli s manžou po dlouhé době spolu. I když…no já jsem měla permanentní náladu jako dřív těsně před krámama. Fakt nevím proč
, když to tam bylo opravdu pěkné a příjemné. Bydleli jsme v krásné chatě - dříve obydlí nějakého slavného Slováka Angyalyho. Chata byla krásně zrekonstruovaná a i na interierech si dali záležet. A to mi věřte, já tomu rozumím.
Hodím vám pár fotek do galerky, aby jste mi záviděly
Ale nejsou to naše aktuální fotky, páč ty jsou ještě u bratra v notebooku, to aby jste se nedivily, že je tam sníh. ![]()
Justínka , šikulka moje, začal válet sudy
a pořád leze (posunuje se) jen dozadu. Zoubek nemá ani jeden a mrkvičku jí slibuji, za 14 dnů.
Ouška se jí už konečně zahojila, ale pro změnu má nateklé očičko. Na Slovensku jí to zničeho nic zakysalo a oteklo, takže jsme tam sháněli dětskou lékařku. Dnes jsem ještě pro jistotu byla u nás na očním. Už se to lepší, ale nakapt jí kapky do očí, to se vždycky spotím i na prd***.
(A Justínka asi taky
)
Ještě jsem vám chtěla napsat, jak je toho na mě moc - práce, stavba, Justínka, domácnost. Ale už jsem se vybrečela manžovi do telefonu, takže vás toho dnes ušetřím. ![]()
A jdu vám hodin nějaké ty fotky do galerky, pak napsat jednoho veledůležitého maila
a vás tu budu při tom průběžně kontrolovat.
A vůbec nic jsem nestihla dočíst, takže absolutně nic nevím.
![]()
Tak my lezení ignorujeme,ale zato se plazíme vpřed i vzad ![]()
a stavíme se nejraději na nožky (sami) a hopsáme ![]()
Kočárkování
no já abych to trošku vysvětlila,tak u nás je to třeba tak,že jdou dopoledne sami ven,podle vaření,pokud musím vařit,tak zůstávám doma,jinak chodím s nimi a odpoledne se tak nějak střídáme a nakonec stejně skončíme spolu…Já zůstávám třeba doma něco si udělat nebo jde drahouš sportovat a někde se scuknem.A někdy jsme spolu celou dobu ![]()
Ale my venku trávíme hodně času a jaksi nikam na zahradu nemůžeme,takže abysme byli taky trochu spolu,tak i tak kočárkujem..přijde mi to tak akorát,někdy jo a někdy ne…dle situace..No,poslední věta to vystihla,ten předešlý román ani nemusel být ![]()
Vše pochopitelně v případě,že je drahouš doma.. ![]()