Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
14.8.07 00:25

Joooooooooooooooo JUTACKY: Tohle mne dostalo. Bono byl vzdycky verny.. zadny romanek a tedka tohle: http://www.super.cz/…a-plazi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:26

No, ja uz du hajat :-)
Toz dobrou, spekounci :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.8.07 01:55

NO nic.. zase tu vykecavame jak dlouho .. takze uz je vazne cas jit do hajan…

takze MATYSKOVI OD TTEREZKY PREJI VSE NEJLEPSI K PULROCNIM NAROZENINKAM! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 02:09

Taktez preji vsem oslaveneckum a musim Vam rict ,ze s Jeje je bezva zabava :D :pankac: Dobrouuuuuu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 06:28

Dobre ranko.

Teda Hlav , Jeje … jit spat ve dve v noci, to by me rano kleplo. 8O
I kdyz dnes sem mela prima noc, sla sem spat s trestici hlavou, kolem pul druhy sem se probudila (po nekolikate), hlava jak strep, taxem si vzala prasek, docilila sem jen toho ze jsem ve dve sla :poblion: a pak jsem teda spala do peti v kuse no. Alespon ze Jenik byl pohodovej a nechal mamku trpet a spal. :D

Jeje … fotka a komentar sem myslela do galerky, tam se dobre pridavaji ty hlasky a ty s tim nebudes mit praci. Ale v podstate nevim, jestli se vam to zamlouva… teda par z vas jo, uz jste psali. :wink:

Radi … to lezeni mame uplne stejny… nozickama leze a ruce mu stoji na miste. :roll: Ale presunuje se statecne, neni to plazeni, ale nazvala bych to rotacni pohyb telem… :-)

Pet … prestan depresit s vahou a pojd do ty devadesati denni diety, budu varit s tebou. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 06:30

To je super, jak jsme vsichni tri v tom tematu Jsme si podobni plesati… :-) My jsme holt takova vlasata rodina. 8) :D Diky Jeje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 07:22

Dobré ránko,

přeji Vám všem krásné ránko a krááásný den.

Dneska si jdu do města taky koupit plavky do bazénu,ale v celku,páč mám pocit,že dvojdílné už kvůli tomu bříšku nebudu nikdy nosit…nebudu přece strašit okollí!!!! :D
Taky jsem byla včera u doktora a přesně jak jsem si myslela,mám zánět,ale s tím se taky nějak poperu!!!! :D

Kurňa poptřebovala bych nějakou masáž,strašně mě bolí záda!!!! HOlky já si poslední dobou připadám,jak babička,všechno mě bolí,všechno mi vrže!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§ :P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 07:32

Jo vidis Listi plavky… to sem chtela…
Jeje … u nas prodavaji plavky na mimo primo na plavani, ze si zkusis, jaky mu budou nejlip sedet. Kupovat je jen tak je asi na nic, pac musi tesne obepinat stehynka, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
14.8.07 07:53

Dobré ráno,

Jeje s těma sušenkama… já právě koukala na všechny na složení a všude je pšenice 8O a na všech je od šestého měsíce… tak jsem nic nevzala. Ale vím, že stopro existují od čtvrtého, ale dá se to spíš koupit ve zdravé výživě… jsou to takové ty „papírové“ křupky. Já je právě chci dát klukům do přesnídávky, protože si nedovedu představit že by mi po ní vydrželi tři hodiny a zapít mlíkem ovoce by asi nebylo nejlepší :wink:

Nane , gratulace k sezení!!!
Holky, já teda fakt koukám co všechno prckové umí 8O

Radko , děkuji :oops: , to víš že to těší. Ale moje nejkrásnější zlatíčka by to byly i kdyby nás nikdo nepochválil :pankac:

Has , neboj se… deprese za chvilku přejde a zase bude líp.

Nane, Leni, Ajko… srazík teda zááávidím :oops: Tak pak prosím fotečky!!!!!

A jéje… zase váhové deprese… já se nepřipojuji… stačí že na sebe musím koukat do zrcadla :( a obávám se že jsem zralá na plastiku břicha :(

… no nic… jdu vyprodukovat svačinku a pak trošku uklidnit… a měla bych začít balit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.8.07 07:59

ahoj kocky,
tak dnesni noc byla docela v pohode, naspala jsem asi pet az sest hodin.
vaha, ja mam stale 63kg a uz se to nechce hnout a merim 169cm, o vikendu jdu k manzovymu trenerovi, kterej me ukaze nejaky cviky na spodni bricho a zpevneni stehen a zad.
Vcera tu byla zase tchynulka a dovezla plno oblecku, uz na rok a pul, ze to bylo ve sleve od cherokee :lol: a tim padem tu mam taky vzorne uklizeno i jsem cidila sporak, tak mam vsechno hotovo.
Taky me prekvapila, kdyz jsem ji rekla, at se tolik nevoni a nemaluje, ze mala ted vsem cuca oblicej, ze kdyz prisla tak si ho umyla, to jsem koukala, ani neremcala.
Svara- no je to desny, chudak, ale snad se z toho dostane, je mu teprve 40 let. Ve ctvrtek budou nejaky testy a rekne se na 100 procent z ceho to je, jestli meningokok, kliste, nebo nejakej hmyz, prej encefalitidu prensej i komari :?
plavky me jsou akorat, driv mi plandaly pres koziny. Jdeme ven nez bude hic, zatim packo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.8.07 08:03

jo jeste vse nej vsem oslaveneckum a oslavenkynim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 08:16

Susenky … holky ja myslim, ze existuji bezlepkove piskoty, ne? 8O :nevim:

Stiko … me taky nejak vadi, jak Jenik kazdymu ocucava oblicej a oni se tomu jeste smejou. :roll: A taky mi vadi, kdyz mu libaji dlane, ktery si pak strka do pusy. Ale treba takove to „prdeni“ pusou na krcek, brisko… tak to mi neva. I kdyz za chvili jak poleze, strci do pusy kdeco, tak pak je nejaky libani dlani asi bezpredmetny. :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 08:27

Kurna to jeste vsechny spite??? Me ted ditko lezi, v deset se chystam do MC tady ve vsi, to sem na to zvedava.. :-)
Tak ja jdu povesit pradlo a smontovat kocar, pac sem ho vcera vyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 08:39

No kamarádka dávala synovi nějaké sušenky od Nestle a kupovala je vždycky v lékárně a pak ve Zdravé výživě kupovala ty křupky jak už jste tady někdo psal… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 08:49

Jinak pojedu tady s jednou partou ženských na tu chatu permoník jak jsem nabízela,docela se těším,akorát jsem zvědavá jak to zvládnu… :?
http://www.permonik.net/…ference.html
 http://www.permonik.net/…x_tapka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí