Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
13.8.07 23:33

Pet moc a moc děkujiem :huban: , já to fakt nějak nezvládám :oops: :roll: Jo a dárečků má letos fakt nějak hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.8.07 23:34

Tak a se mnou se už zase nikdo nebaví. A když napíšu, že jsem už zhodila všechno a ještě něco navíc, tak to už se se mnou tuplem bavit nebudete. :roll: Jenže já byla vždycky holka krev a mlíko a těch 70 u mě bylo normoš. Pak jsem zhubla díky státnicím a zápalu plic na 62 a teď bych se k tomu měla teoreticky - dle obvodu boků blížit. Jenže pořád se nějak nemůžu dost dobře do tehdejšíhho oblečení vlézt - v pase mám nějak pořád hodně +. 8O A už nehubnu. :( :nevim: A to jsem si říkala, že kojení využiju k tomu, že konečně zhubnu na váhu výška - 110 a budu mít konečně takové ty gazelí nohy a né macaté stehna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.8.07 23:38

HAS s gazelou jsem se rozloučila před 5 lety a manža tyky, teď má doma Růžičkovou ve středních letech :pankac: z velikosti 36 :arrow: pravda to byl extrém, takže vel 38 na velikost 46 :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.8.07 23:47

No tak koukám že jste se mne lekly a utekly :? tak já taky

sladké sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 23:50

Hel…ahoj ztracenko..teda ty mas hlasky :-) :-) :-) :-)

Has .....neboj budem se sTebou bavit ,ale nasere to!! :-) Ne vazne ,ja Ti to preju :pankac:

Cviky.....tak ja tomu rikam prdelace…lehnes si ,pokrcis nohy a zvedas zadek a denne 200×,poprvy jsem to nedala a malem chcipla u 100,ale dnes dam i vic :D :arrow: cvicime s Radkou,ale ta jich da mnohem vic…no je to mlada holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
13.8.07 23:59

Tak sem se vas snazila docist, ale dneska uz to vazne nedam… anaha byla, ale vim z toho ho..uby, akorat, ze mate vsecky vzornr manzilky, co vas porad obskakuji :-) a mi to jenom pripomnelo, jak me ten muj chlap v patek vytocil, kdyz sme jeli na to Slovensko… Radsi ani nebudu psat, co mi provedl (ale nejmin dva roky sem uz nebyla tak nasrana :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:02

A jak zu tak sedim, tak sem zase dostala hlad, toz premyslim, jestli si este dam jednu tatranku nebo radsi pujdu spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:06

Halooo, vy me nechate jit spat o hladu??? Tak vam teda dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 00:06

Hlav - no jo, jenže já mám někdy s Justí a prací takový zápřah (jako dnes) a i tak první 3 měsíce jsem měla, že jsem se nestíhala najíst. Ani uvařit jsem si nestíhala. Ono to nebylo moc dobře, ale prostě jsem neměla (a nemám) nikoho na pomoc. (Teda pardón, mám manžu když zrovna nekope něco na pozemku nebo když není odjetý někde v Tramtárii v práci.) Takže něco za něco.

Ajko , dej si tatranku aby ti ty 36 bikiny nepadaly, jó :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:10

Ale jeste bych mohla nekoho nastvat, treba Has , kdyz si stezuje, ze se s ni nikdo nebavi :-) - Ja mela vzdycky 60kg, ale tesne pred otehotnenim jsem taky mela zdravotni problemy a zhubla na 55… no a ted mam zase 60, ale v podstate to znamena, ze mam porad 5kg navrch :arrow: to sem vas potesila, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:12

A ty 36ky maji byt pouze jako motivace, nemam strach, ze by mi padly!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.8.07 00:14

…natoz padaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.8.07 00:15

PET: NO jo jenze ja vubec nevim jakou velikost tomu svemu puclikovi koupit??
jeji velikost ji proste vsechna reze do stehynek a do pupiku.. na vsem musime vyparat gumu a nasit novou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 00:17

Hodin jak na kostele, jdu :-)
Se svou velikostí 40 jsem tady takový průměr, ani prase, ani kostllivec. Kurník, ale ty gazelí nožky, to je můj sen. No, milá Justínko, myslím, že mrkvička hned tak nebude. :-) :wink: Ještě musíš mamince odsát alespoň 5 kilo. :-)

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.8.07 00:25

HAS: ja svou vahu ani psat nebudu, bo by mne jiste damy ukamenovaly za ziva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí