Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
14.8.07 10:50

Holky ,
urgentně potřebuji POMOC :( :!
Zadala jsem si do Fotostar Offline Client fotky na vyvolání a chce to po mně,abych si zadala formát těch fotek :( Je tam kolonka uzpůsobení snímků a já nevím,co tam mám vybrat,ať to nepokazím…nikdy jsem je takhle neobejdnávala,naotž z digifoťáku :-(
Jsou tam tyto možnosti:

• volná délka
  • s bílými okraji
  • ořez
    A já nevíííííím :nevim: :nevim:
    Poraďte,prosím :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.8.07 10:53

Neříkejte mi,že tady nikdo není :cry:
Konečně jsem se k tomu dokopala a budu to muset zastavit…páč já fakt nevím a je to docela velké množství,tak to nechci pos… :?
Vykoukněte sem ještě někdo,joooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.8.07 10:53

Jeje: a vy nemáte přesně stanovaně jaké plavky musíte mít? My třeba do plavečáku musíme mít plavky které mají kolem nožiček gumičku že kdyby se pokadilo dítko tak at to hovínko se nějak v těch plavkách zachytilo.. Což se mi nezdá ale tak i to vyžaduji možno si to také vyžaduji kvuli tomu aby jsi plavky kupila od nich našeho klubu ale to jsem nějak neřešila :)
My dnes dem plavat máme poslední 2lekce.. Mylý už plave pod vodou je to takové ponoření ne jako plave :) ale i tak je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 10:56

Petisko já jsem takhle ještě nikdy neobjednávala,ale asi bych dala ten první odkaz...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 10:56

Pet - problém je v tom, že formát digifotek nesouhlasí s klasickým formátem fotek papírových (jako 9× 13, 10×15 apod), které se dříve standardně dělaly a teď jsou s tím problémy

ořez: fotky ti naformátují na papírový formát a okraje fotky „ořežou“ - asi nejlepší, ale nejdražší ale nebude úplně celá fotka

s bílými okraji - fotku dají celou na papír, ale když je digi obrázek mimo formát papíru, budeš mít bílé okraje

volná délka - bude celá fotka bez bílých okrajů, ale za cenu mírné deformace obrázku - digi fotka napasovaná na papír

a teď si vyber :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 10:58

Justínka už bude mít brzy první zoubek :! :-) Už je prořezaný dásničkama, jenještě nevykoukl nad jejich úroveň. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 10:58

Has to teda koukám!!!!! A to by jako nestačilo tam mít odkaz „vyvolejte mi fotky normálně,abych tam měla celou fotku bez okrajů a deformací“!!!!! :nevim: Teda to je MAZEC!!!!! Jsem zvědavá,až si je nechám vyvolávat já!!!! 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 11:05

Lišti - já na to poprvé hleděla jako vyoraná myš, dávala jsem si vyvolat fotky v droxi. nejhorší je, že fotky nepasují ani do albumů. já jsem zadala formát volná délka, velikost 10 a mám fotky 10×13,5. no chaos 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.8.07 11:19

Děkuju,děkuju Vám moc… :srdce: :huban:
Tak jsem zadala bílý okraj,páč nechci mít ani zdeformované obrázky ani je ořezané…tak uvidíme,jak to bude vypadat :?
V nejhorším případě jsem právě vyhodila litr do … :-) :wink:
No někdy na to,co a jak přijít musím,teď se odesílají :arrow: děj se vůle boží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 11:31

Tak jsem zpatky z MC. Ja vam nevim. :nevim: Bylo to super, ale je to pro decka tak od jednoho roku, my s Jenikem jsme tam vice mene jen cumakovali. No Jenicek pak lezel v herne a ja sem lepila s jednou holcickou panacka, co dnes delali, pac jeji mamka tam meli deti dve. Ale asi priste pujdem zase. :wink:

Pet … s volnymi okraji je asi nejlepsi, pac u nekterych fotek nevadi, ze je mas orezany, ale nekde ti treba ufikou kus hlavy. Orezavaji dycky tu delsi delku.

Listi … ze bude Anetka nejstarsi, tak toho se neboj. Ja byla cely detstvi v bande kamaradu nejstarsi a druhej byl muj o tri roky mladsi bracha a stejne stara kamoska. A vyhrala jsem si s nima dost.

Jdu si upect palacinky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 12:01

No tak jsem najedena, a tady nikdo. Jenik spi, tak si jdu do vodorovne polohy cist knizku. :wink: Zehleni prece nema nozicky a neutece. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
14.8.07 13:18

Pet , já myslím žes vybrala dobře… my dáváme fotky do Foto Škoda a vždy „bez ořezu“ což je totéž jako bílé okraje :lol:

Luci , na Mělníku je taky MC kam se chystáme, ale opravdu až tak po roce… teď mi to přijde takové o ničem… a máme tam i dvojčatový klub :wink:

Kluci zbaštili oběd, dorazili se mlíkem a teď tady piští :roll: Někdo by jim měl vysvětlit, že se po obědě taky dá spát :-)
Jo a Daňous začíná pokašlávat, kýchatz a teče mu z nosu 8O Zatím to neřeším, ale uvidíme zítra… protože v sobotu máme jet na dovču :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.8.07 13:32

Zuzi ,
kampak jedete na dovču :?:
Hlavně,ať jedete zdraví..to je jinak otrava.. :roll:
A díky za schválení fotek :-) :wink: Já už se bála,že jsem vybrala špatně…

Lu ,
jako Ty nevíš,že mluvíš s plně kojící ženskou,tudíž na mě musíš polopatisticky :wink: Si klíďo napíšeš „volé okraje“…když jsem dala na výběr buď bílé okraje nebo volná délka…a Ty si to tak scucneš do jednoho :? Ale snad jsem pochopila,že jsi myslela to samé,co jsem zvolila :wink: Nebo ne :oops: :-P

Musím se ospršit a asi vyrazíme ven,ne???Začla jsem psát Lukymu ten deníček,tak hlavně nesmím přestat a dodělat to a postupně se k tomu vracet :-) :idea:
Teď bude i víc času…když tady večer vysedávám sama a hlavní postavičky večerních mejdánků se přesunuly do soukormí (že Jeje a Ali :-) :-( ),tak už mě to tu nebude lákat.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
14.8.07 13:59

Pet , jedeme do Beskyd na týden a pak budu týden ještě v Ostravě u tchýňat a budu pendlovat mezi rodinkou (naši, švagrová, tchýňata…). A pak si pro nás zase taťka přijede (letí na služebku tak nechci zůstat sama doma…)

Už mám z toho ale vyrážku teď a to jsem nezačla ještě balit… tak dlouho jsme s klukama ještě pryč nebyli a navíc začínají lozit :roll: … fakt si to mohli ještě těch 14 dní nechat 8) , bych byla klidnější :wink: Teď jsem zvědavá co ten Danek… snad to přejde. A do toho nám dneska začla hárat Barča 8O
To bude fakt povedená dovolená… jak tady někdo psal - ne dovolená, ale „změna prostředí“… to je fakt přesnější výraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.8.07 14:44

Zuzi ,
tak to Vás čeká veselo 8O Snad Vám to vyjde v pohodě…víš jak to je :arrow: když se see,tak se see… :?
Ale i změna prostředí je prospěšná :wink:

Letíme ven..je tu nějak zataženo 8O Se úplně setmělo..

Štičko ,
kde jsi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí