Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ,
urgentně potřebuji POMOC
![]()
Zadala jsem si do Fotostar Offline Client fotky na vyvolání a chce to po mně,abych si zadala formát těch fotek
Je tam kolonka uzpůsobení snímků a já nevím,co tam mám vybrat,ať to nepokazím…nikdy jsem je takhle neobejdnávala,naotž z digifoťáku ![]()
Jsou tam tyto možnosti:
Neříkejte mi,že tady nikdo není ![]()
Konečně jsem se k tomu dokopala a budu to muset zastavit…páč já fakt nevím a je to docela velké množství,tak to nechci pos… ![]()
Vykoukněte sem ještě někdo,joooo ![]()
Jeje: a vy nemáte přesně stanovaně jaké plavky musíte mít? My třeba do plavečáku musíme mít plavky které mají kolem nožiček gumičku že kdyby se pokadilo dítko tak at to hovínko se nějak v těch plavkách zachytilo.. Což se mi nezdá ale tak i to vyžaduji možno si to také vyžaduji kvuli tomu aby jsi plavky kupila od nich našeho klubu ale to jsem nějak neřešila ![]()
My dnes dem plavat máme poslední 2lekce.. Mylý už plave pod vodou je to takové ponoření ne jako plave
ale i tak je to super ![]()
Petisko já jsem takhle ještě nikdy neobjednávala,ale asi bych dala ten první odkaz...... ![]()
Pet - problém je v tom, že formát digifotek nesouhlasí s klasickým formátem fotek papírových (jako 9× 13, 10×15 apod), které se dříve standardně dělaly a teď jsou s tím problémy
ořez: fotky ti naformátují na papírový formát a okraje fotky „ořežou“ - asi nejlepší, ale nejdražší ale nebude úplně celá fotka
s bílými okraji - fotku dají celou na papír, ale když je digi obrázek mimo formát papíru, budeš mít bílé okraje
volná délka - bude celá fotka bez bílých okrajů, ale za cenu mírné deformace obrázku - digi fotka napasovaná na papír
a teď si vyber ![]()
Justínka už bude mít brzy první zoubek
Už je prořezaný dásničkama, jenještě nevykoukl nad jejich úroveň. ![]()
Has to teda koukám!!!!! A to by jako nestačilo tam mít odkaz „vyvolejte mi fotky normálně,abych tam měla celou fotku bez okrajů a deformací“!!!!!
Teda to je MAZEC!!!!! Jsem zvědavá,až si je nechám vyvolávat já!!!!
![]()
Lišti - já na to poprvé hleděla jako vyoraná myš, dávala jsem si vyvolat fotky v droxi. nejhorší je, že fotky nepasují ani do albumů. já jsem zadala formát volná délka, velikost 10 a mám fotky 10×13,5. no chaos
![]()
Děkuju,děkuju Vám moc…
![]()
Tak jsem zadala bílý okraj,páč nechci mít ani zdeformované obrázky ani je ořezané…tak uvidíme,jak to bude vypadat ![]()
V nejhorším případě jsem právě vyhodila litr do …
![]()
No někdy na to,co a jak přijít musím,teď se odesílají
děj se vůle boží ![]()
Tak jsem zpatky z MC. Ja vam nevim.
Bylo to super, ale je to pro decka tak od jednoho roku, my s Jenikem jsme tam vice mene jen cumakovali. No Jenicek pak lezel v herne a ja sem lepila s jednou holcickou panacka, co dnes delali, pac jeji mamka tam meli deti dve. Ale asi priste pujdem zase. ![]()
Pet … s volnymi okraji je asi nejlepsi, pac u nekterych fotek nevadi, ze je mas orezany, ale nekde ti treba ufikou kus hlavy. Orezavaji dycky tu delsi delku.
Listi … ze bude Anetka nejstarsi, tak toho se neboj. Ja byla cely detstvi v bande kamaradu nejstarsi a druhej byl muj o tri roky mladsi bracha a stejne stara kamoska. A vyhrala jsem si s nima dost.
Jdu si upect palacinky. ![]()
No tak jsem najedena, a tady nikdo. Jenik spi, tak si jdu do vodorovne polohy cist knizku.
Zehleni prece nema nozicky a neutece. ![]()
Pet , já myslím žes vybrala dobře… my dáváme fotky do Foto Škoda a vždy „bez ořezu“ což je totéž jako bílé okraje ![]()
Luci , na Mělníku je taky MC kam se chystáme, ale opravdu až tak po roce… teď mi to přijde takové o ničem… a máme tam i dvojčatový klub ![]()
Kluci zbaštili oběd, dorazili se mlíkem a teď tady piští
Někdo by jim měl vysvětlit, že se po obědě taky dá spát ![]()
Jo a Daňous začíná pokašlávat, kýchatz a teče mu z nosu
Zatím to neřeším, ale uvidíme zítra… protože v sobotu máme jet na dovču ![]()
Zuzi ,
kampak jedete na dovču ![]()
Hlavně,ať jedete zdraví..to je jinak otrava.. ![]()
A díky za schválení fotek
Já už se bála,že jsem vybrala špatně…
Lu ,
jako Ty nevíš,že mluvíš s plně kojící ženskou,tudíž na mě musíš polopatisticky
Si klíďo napíšeš „volé okraje“…když jsem dala na výběr buď bílé okraje nebo volná délka…a Ty si to tak scucneš do jednoho
Ale snad jsem pochopila,že jsi myslela to samé,co jsem zvolila
Nebo ne
![]()
Musím se ospršit a asi vyrazíme ven,ne???Začla jsem psát Lukymu ten deníček,tak hlavně nesmím přestat a dodělat to a postupně se k tomu vracet
![]()
Teď bude i víc času…když tady večer vysedávám sama a hlavní postavičky večerních mejdánků se přesunuly do soukormí (že Jeje a Ali
),tak už mě to tu nebude lákat.. ![]()
Pet , jedeme do Beskyd na týden a pak budu týden ještě v Ostravě u tchýňat a budu pendlovat mezi rodinkou (naši, švagrová, tchýňata…). A pak si pro nás zase taťka přijede (letí na služebku tak nechci zůstat sama doma…)
Už mám z toho ale vyrážku teď a to jsem nezačla ještě balit… tak dlouho jsme s klukama ještě pryč nebyli a navíc začínají lozit
… fakt si to mohli ještě těch 14 dní nechat
, bych byla klidnější
Teď jsem zvědavá co ten Danek… snad to přejde. A do toho nám dneska začla hárat Barča ![]()
To bude fakt povedená dovolená… jak tady někdo psal - ne dovolená, ale „změna prostředí“… to je fakt přesnější výraz ![]()
Zuzi ,
tak to Vás čeká veselo
Snad Vám to vyjde v pohodě…víš jak to je
když se see,tak se see… ![]()
Ale i změna prostředí je prospěšná ![]()
Letíme ven..je tu nějak zataženo
Se úplně setmělo..
Štičko ,
kde jsi ![]()