Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
14.8.07 21:49

Tak holky dietářky. Každá večer napíše, co všechno jedla, aby se pak poctivě mohla stydět :oops: . Ona si to potom rozmyslí, se ládovat :lol: :lol: :lol: . A ještě dostane vyhubováno od nás všech, co tady dělá všem chutě. :lol: :lol:

LENYA má zákaz psát o jídle a vysmívat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 21:51

Pipi tohle fakt pomáhá,páč jednou jsem si to psala a fakt mi bylo studno!!! A ještě když mě seřvete,tak to bude úplně nejlepší!!!! Jsem jen zvědavá,jestli se ke všemu přiznáme!!!!! :D Já teda jó, já jsem drbna!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 21:51

Tyjo,kdybych měla napsat,co jsem všechno za den sežrala,tak bych se a)asi propadla 8O
b)nikdo by to nedočet do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 21:52

Já jsem dneska dvakrát večeřela!!!!!!!!!!!! :oops: :D nejdříve vánočku s jahodovým džemíkem a pak ještě makrelu...... :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:53

No, aby jsme se navzájem těma dlooooouhýma přízpěvkama neotrálily :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.8.07 21:55

Teda Pipi já to musím taky psát,já se to taky potřebuju odnaučit.Vždyť nemůžu do smrti kojit 8O 8O 8O 8O 8O .A až jednou s kojením skončím,tak se asi zblázním ,protože nemám vůbec žádnou vůli :cry: .

A ještě ty fotky já se chystám taky konečně jít poprvé vyvolávat.Tak teda jak to je :?: nejlepší jsou který formát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:58

Len tady jednáme o d-i-e-t-ě víš. To dělaji děvčata, které mají špeky a jsou při těle, víš.

To neni pro modelky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 21:59

Leny já se taky netěšim,až dokojim,začnu zase dorůstat do předtěhu hadrů :?

Asi budu navěky věků odstříkávat :arrow: mlíko budu prodávat a budu štíhlá a ještě k tomu bohatá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 21:59

Jupííí pejska uz mam objednanyho :potlesk: prave ted :dance: tralalalala

Ja bych docela brala kdyby treba nekdo sestavil jidelnicek ,ja bych rekla ze toho moc nesezeru ale spis mam problem,ze si to nedokazu rozlozit jakoby na vickrat …rozumite mi neee?? kdybych to videla na papiru -ted si dej ve 8:00 vodu :D v 10:00 opet vodu :-) atd atd…sama to proste delam blbe :-( :-( :-(

vetrani…mame otevrena okna porad :arrow: od patku mame site takze paradicka :D a Adik spinka v overalku ,normalka ho prikreju ale rano ma sundany i ponozky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 22:01

Hlav: jsem na aukcích a za chvilku končí tato aukce
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
 http://www.mimiaukce.cz/…ce490861.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.8.07 22:01

Dobře ,dobře,já si to budu psát doma na papírek a ž budud mít 70kg tak to na vás všechno vychrlím :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
14.8.07 22:05

Ježiši mně se nejvíce líbí, jak taková MaK či Lenya mluví k otázce špeků :D . Takové vyžlata, že vás hamba nefackuje, se k tomu vyjadřovat 8O .

Růži , já mít 70 kg, tak si pískám 8) .

A dneska jsem nesnědla nic sladkého krom zmrzlinky, jsem na sebe pyšná :wink: .

Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli vám děti taky tak hrozně piští. Marťa teda piští děsně a hlavně hoodně hlasitě 8O :roll: .

Tak a jdu hajat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 22:06

já budu objednávat tohle http://www.arabelashop.cz/detail.php?…

Radi hele hele,se chcem taky zapojit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 22:06

aPIPI TAKY JSEM HO TAM ZAHLÉDLA A HNED JSEM SI VZPOMNĚLA NA hLAVIČKU!!!!!!! :D jsem to nechtěla psát velkým!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 22:09

Doprdele a ja to projela ,nestihla jsem jeste prihodit ,bejvala bych ho mela :-( :-( :-( :-( :-( nevedela jsem to ze se to ma aktualizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí