Poradna duly
Jana Čurdová
hele Pipino…ty se taky chlubis ze je mas dlouhy jako tejden pred vejplatou
![]()
Hlav: holka to jsi snad to slovo „chlubí“ v mym případě ani nemyslela vážně, né????
![]()
MaK: to jsem myslela mě a Martínka (jsem ho tam měla taky). Ale třeba jsem i tři
. To je taky docela možný
myslela myslelaaaa
a jak je to s tim ze jste DVA????? jako myslela jsi Martinka nebo nam neco tajis ![]()
jee Pipi to by bylo bezva ,fak to myslis vaazne??
chtela by jsi mimi??
Hlav/Mak : mě by to bylo jedno. Máma mě a sestru taky měla v jednom roce, tak to může být dědičný. Ale né, pevně doufám, že si to jenom namlouvám, jako ostatně poslední dvě léta tomu na zpět
![]()
No tak to jsem napnutá jako kšandy,jestli odstartuješ druhý kolo ![]()
ale jeste budete chtit pozdeji ne??
by bylo skoda v tvem pripade -si takova supr mamca ![]()
Chtela sem este naskenovat fotky do anketky Jsme si podobni - a nemozu najit tatinovy fotky z detstvi, tak me to zase nastvalo ![]()
Bozinku, ja sem dneska nervni ![]()
Hezka veceronoc,
tak jsem zpet ze sluzebky,no bylo to nakonec moc faajn, babi jela s nama, sef vyslal nejlepsi auto, co mame na „skladu“ a ridic byl velmi ochotny a ohleduplny. Takze Uhersky Brod a Hradiste jsou pro mne uz ne neznama mesta. Hradiste se mi libilo mnohem vic, ale ja nemela az tak moc casu si je prohlednout. Jen moc dobre tam vari
a levne.
Vratili jsme se celkem slusne, takze Ivanka usla jen o hodinu pozdeji, nez je nas normal a spinka jak andilek.
Otazka - dostaly jste na pul rocni prohlidce taky fluor ?
Jinak moc nevim, jdu asi docitat, neb se mi nechce jit spat, dachla jsem si cestou. Spalo se luxusne ![]()
krevni obraz.. fakt nikdo??
my teda byli a dr. minuly tyden rikal. no ma pul roku tak by mela jit…
takze jsem tobrala jako ze beznou vec.. ao no to tak neni?
ze by to trebas bylo tema ledvinama??
zitra budou vysledky.. tak snad bude vse ok.
Koukam, ze probirate jidlo - no tak to ja jsem kapitola sama pro sebe, jsou dny, kdy ani nevim, ze mam hlad a dny, kdy me honi mlsna. Jen to sladke, jak jsem jiz psala, mi vubec nesmakuje. Ja jsem spis na slane a cesnekove.
Spis, co se tyce postavy, potrebovala bych zpevnit nejake partie, jinak myslim vahove ok, jen jsem takova rozkydnuta
beztvara
Tak ja jdu zase cist a pridam mozna opet jeden neaktualni prispevek ![]()
Jeje -taky nas nikdo neposlal na krevni obraz.
A neboj se , ze bude manza doma a ze mas sve ritualy, vsak on se urcite ve skrytu duse taky tesi, ze bude s vama, musis se na to divat pozitivne a tak to bude brat lepe i on. Vzdyt je lepsi, kdyz nejsi sama doma a estli jit ven nebude chtit, tak ho normalne chytni za fligr a proste se jde kocarkovat!!!
Ale verim, ze to jsou jen pocatecni obavy a po dvou dnech spolecne doma to bude jen dobre!!!