Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
15.8.07 00:17

Tiko: no uvidime, bud se sezereme nebo prezijeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
15.8.07 03:39

Dnes se u nas stalo to nejhorsi, co se na Floride muze stat… NESLA ELEKTRIKA! Jo a taky desne prselo, mame zaplavenou zahradu, jeste ted tam stoji mistama mozna i 20cm vody 8O Asi priprava na hurikany. Ja uz jsem premyslela, ke komu pujdu dat vsechno to odstrikane mleko, co mam v mrazaku :) Nastesti to asi do hodiny opravili, uff.

Vy jste teda kecalky, zahledla jsem, ze PIPI kupuje tehu test? ;) no muzu ti rict, ze ja jsem si jeden delala dnes rano.. :oops: :) protoze jsem MS dostala zatim jen jednou snad pred dvema mesicema…, ale je to ok - negativni :D

Dnes se tu vubec neukazala PET nebo jsem si nevsimla? Jestli to nebylo tim povidanim o dietach.

Tak ja jen tak na skok, zas jdu :-) Hezky den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 07:06

Dobre rano.

Koukam, ze dietu berete vazne, ja mam v kompu stazenou tu devadesati-denni dietu, je to jidelnicek na kazdej den,by jsme teda mohli varit podle toho a sem psat, co jsme sezraly navic. :-) Coz? Kde se coura ta Petka:nevim:

Jinak Pipce gratuluju k druhymu mimi :-P :-) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 07:11

No ja teda nevim, tedka koukam na ten jidelnicek a to asi fakt neni nic pro me. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 07:20

cau kocky,
teda to byla zase noc. Ty prikrmy nam delaj v brisku peknej gulas. Uspavala jsemod pul osmy do jedenacti. strasne prdela a bolelo ji brisko, v deset jsem ji dala teplomer do zadecku a vykakala se, to byla uleva pro nas pro vsechny. No ale v jednu uz byla vzhuru a pak vesele po dvou hodkach.
Normalne se mi zdal sen, ze kulda dostala do toho svyho porostu vsi, jsem se vzbudila a tak me svedila hlava, ze sem si ji ve tri rano sla myt, no a rovnou jsem si teda vytrhala oboci a udelala nehty.
Jo a perla, rikal manzovi at mi poda vlhcenej ubrousek, at nacne novy baleni a za chvili slysim. ty jo to je slepeny po takovejch kusech, jak to delaj ty kreteni a on to otevrel ze rozerval ze strany celej ten pytel, no proste chlap :lol: , tak to zase cely potom zalepoval.
MS furt nemam, ale tehu asi nebudu bo nase frekvence od porodu je zalostna.
jidlo- taky furt zeru a to si kazdej den rikam ze se omezim, ale vecer to kulminuje :lol:
krevni obraz- nikdo nas neposilal
jinak vse nej anicce od helika a ostatnim, kdo neco slavi :-) :-) :-)
jdeme ven nez bude hic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 07:37

Čau holky!!!!! :D

Štiko ty jsi si fakt ve tři ráno myla hlavu?!!!! 8O Přiznávám se,že mě někdy fakticky dostáváš!!!!! :) Máš spát,aby jsi si odpučinula a ne si ve tři ještě k tomu dělat nehty!!!! :D
No buĎ ráda,že Kulda nechodí do školky či školy..... :wink:

Tak já už si poznamenávám co bude dneska papkat,akorát si myslím,že mě to trošku omezí,když vím,že se tu večer napráskám!!!! :D

Jinak Vám přeji krásný den,valím teď ráno do města za kamarádkou…na konci dubna se vdávala a teď se rozvádí a v listopadu bude mít miminko…tak jí jdu psychicky podpořit...... :?

Tak se mějte hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
15.8.07 07:42

Dobré ráno,

No tak u nás teda děs běs… Danymu se to fakt rozjelo 8O takže jsem se v půl jedné vzbudila když jsem ho slyšela jak se dusí :roll: Měl plný nos, nemohl se ani napít čaje… no a navíc měl teplotu 38,2… do tří jsem k němu lítala a nespala… pak přebral štafetu manža… nakonec ho uspal, ale prďola je docela hotový… teď jen čekám kdy to dostane ještě Lukys :roll: No v poledne vyrážíme k doktorce, protože nemám ani žádné kapky do nosu a taky kašle…
By mě z toho fakt piclo… půl roku jsou v pohodě a teď když máme jet pryč, tak začnou marodit :roll:

Hel , koukám, že jsi včera mělá úúúúžasný den :wink: :lol: Já bych taky vyletěla kdyby mi někdo takhle sáhl na kočár… magor jeden.

My spíme jen v overálku… bez přikrytí ( to je zcela zbytečné :wink: )
Terez , pejsek je super… všichni ho chválíte :roll: a já asi taky neodolám :roll:
Radko , kluci piští příšerně… když je to chytne, tak se v tom úplně vyžívají a ta radost z toho :roll:
Has , no to jsem ráda, že nejsem jediná na hlavu ( :-) ) kdo furt kupuje časopisy s pletením a teď neplete :-) Naposled jsem upletla klukům svetry když jsem byla těhu… teď to fakt nehrozí :wink:
Pipi , ty máš hlášky :-) Fakt jsi mi po ránu zvedla náladu :lol:
Jeje , u nás se taky nechodí v půl roce na ten krevní obraz. My jsme teda byli, ale to kvůli železu… A určitě to s manžou bude v pohodě.. tak si dělej co jsi dělala bez něj… on si taky určitě najde nějakou činnost, nebo se přidá :wink: A když čumí na bednu, tak se na něj vyprdni a běžte ven :wink:

Druhé mimi… no v našem případě třetí :-) - zrovna minulý týden jsem zjistila, že jsem si nevzala den předtím prášek 8O Polil mě fakt studený pot… celý večer jsem z toho byla špatná… ale pak jsem si s manžou řekla, že se z jednoho prášku přece nemůže nic stát… tak uvidíme :wink: :lol: A mám pocit, že manžovi by se teď líbili zase dvojčata… dvě holky :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 08:09

Zuzi potkali jsme rodinku tady u nás na pouti,s maminkou šli za ruku dvě dvojčátka kluci a tatínek tlačil kočárek s dvojčátkami holčičkami…bylo to kouzelný!!!!!!! Ale nedokážu si to ani v nejmenším představit! :D
Taky jsem měla strach jestli nejsem těhu,páč se mi už třikrát stalo,že jsem zapomněla prášek vzítí a sex nám doma něco říká,ale v pondělí jsem byla u doktora,který si ze mě dělal legraci,že jsem v tom,ale nejsú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jejíku tak když bude doma naplánuje nějaký výlet,návštěvu a když se mu nebude chtít,tak jdi třeba s káímoškou a jeho nech ať si dělá co chce a dělej si to jak jsi zvyklá!!!! :D Jo pořád se těšíme až budou ti naši chlapi doma a když to nastane,tak bysme je kolikrát viděli až na druhým konci republiky!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
15.8.07 08:16

Lišti , no dvoje dvojčata jsou asi kouzelné… ale leda tak na pouti :lol: Já bych se šla odstřelit… jsem ráda, že jsem přežila půlrok s klukama a první dva měsíce bych nechtěla vrátit ani kdyby mi za to někdo platil :oops: Bez nadsázky můžu říct, že to bylo zatím nejhorší období našeho života :oops: (manža to vidí obdobně :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 08:31

Teda holky vy žvatláte :D
Já letím vyřídit vše potřebné, včetně pískoviště :wink: Anička je děsně netrpělivá a chce dort a dárky :D

zanet tak tohle počasí ti nezávidím :roll: A kvůli mlíčku si pořiďte agregát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 08:32

Zuzi jako já tě chápu,si to nedokážu představit ani v tom nejdivočejším snu!!!!! :D A tebe obdivuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 08:38

Tak Helíku přejeme ANIČCE k dnešním čtvrtým narozeninkám všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :huban: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 08:38

Taky si neumim predstavit, ze mam dvojcata. 8O No ja si ani neumim predstavit, ze mam dve deti. :-) Dvojcata se mi libi na fotkach. :-) :-)
Jo zacla sem si psat, co teda pres den snim a vypiju… vecer bude odhaleni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 08:41

Taky preju Anicce od Helika vesele ctvrte narozeniny. :srdce: :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.8.07 08:51

Ahoj holky,

tak já všechńy, které mají dvojčata obdivuju. A Zuzi kort, páč má klíďo ještě čas jukat na emimi 8O .

Zanet: já bych si ho taky měla koupit, ale strach mi nedovolí. To by byla prča, kdyby to vyšlo. To bych okamžitě ukončila tu dietu,kterou jsem tady včera rozjela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí