Poradna duly
Jana Čurdová
Dnes se u nas stalo to nejhorsi, co se na Floride muze stat… NESLA ELEKTRIKA! Jo a taky desne prselo, mame zaplavenou zahradu, jeste ted tam stoji mistama mozna i 20cm vody
Asi priprava na hurikany. Ja uz jsem premyslela, ke komu pujdu dat vsechno to odstrikane mleko, co mam v mrazaku
Nastesti to asi do hodiny opravili, uff.
Vy jste teda kecalky, zahledla jsem, ze PIPI kupuje tehu test?
no muzu ti rict, ze ja jsem si jeden delala dnes rano..
protoze jsem MS dostala zatim jen jednou snad pred dvema mesicema…, ale je to ok - negativni ![]()
Dnes se tu vubec neukazala PET nebo jsem si nevsimla? Jestli to nebylo tim povidanim o dietach.
Tak ja jen tak na skok, zas jdu
Hezky den ![]()
Dobre rano.
Koukam, ze dietu berete vazne, ja mam v kompu stazenou tu devadesati-denni dietu, je to jidelnicek na kazdej den,by jsme teda mohli varit podle toho a sem psat, co jsme sezraly navic.
Coz? Kde se coura ta Petka ? ![]()
Jinak Pipce gratuluju k druhymu mimi
![]()
No ja teda nevim, tedka koukam na ten jidelnicek a to asi fakt neni nic pro me. ![]()
cau kocky,
teda to byla zase noc. Ty prikrmy nam delaj v brisku peknej gulas. Uspavala jsemod pul osmy do jedenacti. strasne prdela a bolelo ji brisko, v deset jsem ji dala teplomer do zadecku a vykakala se, to byla uleva pro nas pro vsechny. No ale v jednu uz byla vzhuru a pak vesele po dvou hodkach.
Normalne se mi zdal sen, ze kulda dostala do toho svyho porostu vsi, jsem se vzbudila a tak me svedila hlava, ze sem si ji ve tri rano sla myt, no a rovnou jsem si teda vytrhala oboci a udelala nehty.
Jo a perla, rikal manzovi at mi poda vlhcenej ubrousek, at nacne novy baleni a za chvili slysim. ty jo to je slepeny po takovejch kusech, jak to delaj ty kreteni a on to otevrel ze rozerval ze strany celej ten pytel, no proste chlap
, tak to zase cely potom zalepoval.
MS furt nemam, ale tehu asi nebudu bo nase frekvence od porodu je zalostna.
jidlo- taky furt zeru a to si kazdej den rikam ze se omezim, ale vecer to kulminuje ![]()
krevni obraz- nikdo nas neposilal
jinak vse nej anicce od helika a ostatnim, kdo neco slavi
![]()
jdeme ven nez bude hic
Čau holky!!!!! ![]()
Štiko ty jsi si fakt ve tři ráno myla hlavu?!!!!
Přiznávám se,že mě někdy fakticky dostáváš!!!!!
Máš spát,aby jsi si odpučinula a ne si ve tři ještě k tomu dělat nehty!!!! ![]()
No buĎ ráda,že Kulda nechodí do školky či školy..... ![]()
Tak já už si poznamenávám co bude dneska papkat,akorát si myslím,že mě to trošku omezí,když vím,že se tu večer napráskám!!!! ![]()
Jinak Vám přeji krásný den,valím teď ráno do města za kamarádkou…na konci dubna se vdávala a teď se rozvádí a v listopadu bude mít miminko…tak jí jdu psychicky podpořit...... ![]()
Tak se mějte hezky.
Dobré ráno,
No tak u nás teda děs běs… Danymu se to fakt rozjelo
takže jsem se v půl jedné vzbudila když jsem ho slyšela jak se dusí
Měl plný nos, nemohl se ani napít čaje… no a navíc měl teplotu 38,2… do tří jsem k němu lítala a nespala… pak přebral štafetu manža… nakonec ho uspal, ale prďola je docela hotový… teď jen čekám kdy to dostane ještě Lukys
No v poledne vyrážíme k doktorce, protože nemám ani žádné kapky do nosu a taky kašle…
By mě z toho fakt piclo… půl roku jsou v pohodě a teď když máme jet pryč, tak začnou marodit ![]()
Hel , koukám, že jsi včera mělá úúúúžasný den
Já bych taky vyletěla kdyby mi někdo takhle sáhl na kočár… magor jeden.
My spíme jen v overálku… bez přikrytí ( to je zcela zbytečné
)
Terez , pejsek je super… všichni ho chválíte
a já asi taky neodolám ![]()
Radko , kluci piští příšerně… když je to chytne, tak se v tom úplně vyžívají a ta radost z toho ![]()
Has , no to jsem ráda, že nejsem jediná na hlavu (
) kdo furt kupuje časopisy s pletením a teď neplete
Naposled jsem upletla klukům svetry když jsem byla těhu… teď to fakt nehrozí ![]()
Pipi , ty máš hlášky
Fakt jsi mi po ránu zvedla náladu ![]()
Jeje , u nás se taky nechodí v půl roce na ten krevní obraz. My jsme teda byli, ale to kvůli železu… A určitě to s manžou bude v pohodě.. tak si dělej co jsi dělala bez něj… on si taky určitě najde nějakou činnost, nebo se přidá
A když čumí na bednu, tak se na něj vyprdni a běžte ven ![]()
Druhé mimi… no v našem případě třetí
- zrovna minulý týden jsem zjistila, že jsem si nevzala den předtím prášek
Polil mě fakt studený pot… celý večer jsem z toho byla špatná… ale pak jsem si s manžou řekla, že se z jednoho prášku přece nemůže nic stát… tak uvidíme
A mám pocit, že manžovi by se teď líbili zase dvojčata… dvě holky
![]()
Zuzi potkali jsme rodinku tady u nás na pouti,s maminkou šli za ruku dvě dvojčátka kluci a tatínek tlačil kočárek s dvojčátkami holčičkami…bylo to kouzelný!!!!!!! Ale nedokážu si to ani v nejmenším představit! ![]()
Taky jsem měla strach jestli nejsem těhu,páč se mi už třikrát stalo,že jsem zapomněla prášek vzítí a sex nám doma něco říká,ale v pondělí jsem byla u doktora,který si ze mě dělal legraci,že jsem v tom,ale nejsú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Jejíku tak když bude doma naplánuje nějaký výlet,návštěvu a když se mu nebude chtít,tak jdi třeba s káímoškou a jeho nech ať si dělá co chce a dělej si to jak jsi zvyklá!!!!
Jo pořád se těšíme až budou ti naši chlapi doma a když to nastane,tak bysme je kolikrát viděli až na druhým konci republiky!!!! ![]()
Lišti , no dvoje dvojčata jsou asi kouzelné… ale leda tak na pouti
Já bych se šla odstřelit… jsem ráda, že jsem přežila půlrok s klukama a první dva měsíce bych nechtěla vrátit ani kdyby mi za to někdo platil
Bez nadsázky můžu říct, že to bylo zatím nejhorší období našeho života
(manža to vidí obdobně
)
Teda holky vy žvatláte ![]()
Já letím vyřídit vše potřebné, včetně pískoviště
Anička je děsně netrpělivá a chce dort a dárky ![]()
zanet tak tohle počasí ti nezávidím
A kvůli mlíčku si pořiďte agregát
![]()
Zuzi jako já tě chápu,si to nedokážu představit ani v tom nejdivočejším snu!!!!!
A tebe obdivuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Tak Helíku přejeme ANIČCE k dnešním čtvrtým narozeninkám všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:huban:
![]()
Taky si neumim predstavit, ze mam dvojcata.
No ja si ani neumim predstavit, ze mam dve deti.
Dvojcata se mi libi na fotkach.
![]()
Jo zacla sem si psat, co teda pres den snim a vypiju… vecer bude odhaleni. ![]()
Ahoj holky,
tak já všechńy, které mají dvojčata obdivuju. A Zuzi kort, páč má klíďo ještě čas jukat na emimi
.
Zanet: já bych si ho taky měla koupit, ale strach mi nedovolí. To by byla prča, kdyby to vyšlo. To bych okamžitě ukončila tu dietu,kterou jsem tady včera rozjela ![]()