Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
15.8.07 20:10

HLAV no já oblékání děsně řešila, bo to před dětma nebyl problém, ale teď na mou prdel :?: A hle spousty věcí má HM, NEXT (ten ve výprodeji :wink: ) a v CA taky dobrý :potlesk: V těhle krámech myslej na tuleně jako jsem já, takže na tebe mají určo moře věcí
Nebo jsi tam byla a NIC? :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 20:26

Ahojte kocky,
tak ja jsem si tentokrate nedelala poznamky a tak vim velke kulove :(
Kazdopadne prvni den spolecneho souziti jsme vydzeli a nezabili se ac jsme se dohadovaly o kazde krawine. Vim ovsem ze je spis vina ve mne .. ja jsem protivna i sama sobe! :evil:
no radeji sem ho pustila na fotbal.
jinak Terka dneska za cely den naspala 20 minut… vzdycky da tak 40-60 min, ovsem dneska trhla rekord.

Jinak jsem zacala premyslet, ze prodam kocarek a koupim si jiny (bud sportovni nebo primo ty vetsi golfky).. :oops: tak doufam, ze se mi to podari nejak dobre prodat (i manzel s tim souhlasi - coz cumim!!! :-) Asi pro jeho klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 20:29

Hel jak dopadla oslava , mela mala slecna radost z darku a jake vlastne dostala? To jsem ale zvedava,ze? Ale mne to vazne zajima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 20:30

Ahoj holky,

všechno nejlepší Aničce k narozkám :-)

dneska jsem byla nakupovat :arrow: mám džíny,manža kalhoty do práce,Týnka mikču a Davča body a overal :potlesk:

Aliku z toho si nic nedělej,Davis se taky otočí jen na břicho a tam se vzteká,ať ho vrátíme zpátky :roll: .
Jinak problémy s prarodičema máme podobné :roll:

to krmítko je fajn,ale asi z toho bude pěknej bordel,ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 20:32

Jeje to je fajn,že jste první den zvládli :wink: .Zato my jsme se dneska chytli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.8.07 20:35

Ahojte berusky moje , :potlesk: moc se vsem omlouvam,ze sem ted nejak nechodim a zanedbavam vas :oops: ,ale malemu rostou zuby a jsme oba z toho radne unaveni :-( a malej pekne umrceny,je to pekne na bednu :pocitac: !Jsem rada kdyz vecer usne a ja se jdu v klidu najist,okoupat a chvili koukat na bednu a pak chrnet!Tak jdu se naladovat,atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 20:36

Jeje super,mate uspesne prvni den za sebou a ted uz to pujde jen lepe :D ne neberu to na lehkou vahu, jsem rada, ze se Tve obavy nevyplnily!!!!

A hluboky kocarek asi taky prodame a pro dalsi mimi koupime zase novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.8.07 20:37

Zatim papapa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 20:42

Tiko: prave ze se plni ty obavy. Lezeme si na nervy, dohadujeme se kvuli kazde kravine. Pozitivum je akorat to zejsme se nezabili :D

Mate nejake zkusenosti s prodejem kocaru?? Kam a kde to nabidnout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
15.8.07 20:47

No, tak to jsem ráda, že jsem si vás ničím nenaprdla a že jste se vrátily.
Jo a teď si dáte nohy nahoru a čučet na tývku, jo? 8O
Já když to teda konečně spí, tak jdu vybalit, naládovat pračku, uklidit, co jsem tu nabordelila před odjezdem, umýt nádobí a tak, ať tu zítra vůbec můžeme zase normálně bydlet :roll:

To krmítko je zajímavý. Heliku, ale asi to bude jen na ty měkčí věci, co mimis rozžvýká. Ale měkčí jablko by šlo, ale ta mrkev asi ne. A našel jste někdo, kde se to dá u nás koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 20:47

Jeje já jsem si dala do vyhledávače bazar kočárků a namrskala jsem je,kam to šlo :lol: .Prodala jsem oba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 20:49

Jeje to je mi lito,ale ja to myslela tak,jakoze raduj se ztoho, ze jste se moc nepohadali (teda doufam :roll: )tak ja uz toho radeji necham

Jinak kocar my pujdem „vratit“do obchodu v kterem jsme si ho koupili,maji tam i prodej puzitych veci. Tak nemate nejaky takovy v okoli?

Muzes dat i inzerat na vic mist (mas vetsi sanci :) Seznam Bazar, Annonci, pak bych prubla mistni noviny nebo nejctenejsi noviny,coz je z hruzou Blesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 20:52

a o kolik byste sli s cenou dolu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 20:53

Vite, nechetla bych cenu premrstit, ale samo, ez bych z toho chtela vytriskat co nejvic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 20:57

Pokavad mas kocarek jeste v zaruce tak asi o 4 tisice (treba nas stal 14.000 tak bych sla na deset) ,ale zalezi taky na tom, zda budes kocar davat na komisi nebo prodavat rovnou, pokud rovnou slevila bych vic a mas penize rychleji. Takze asi tak 1/4, si myslim. Ale mozna i mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí