Poradna duly
Jana Čurdová
HLAV no já oblékání děsně řešila, bo to před dětma nebyl problém, ale teď na mou prdel
A hle spousty věcí má HM, NEXT (ten ve výprodeji
) a v CA taky dobrý
V těhle krámech myslej na tuleně jako jsem já, takže na tebe mají určo moře věcí
Nebo jsi tam byla a NIC? ![]()
Ahojte kocky,
tak ja jsem si tentokrate nedelala poznamky a tak vim velke kulove ![]()
Kazdopadne prvni den spolecneho souziti jsme vydzeli a nezabili se ac jsme se dohadovaly o kazde krawine. Vim ovsem ze je spis vina ve mne .. ja jsem protivna i sama sobe! ![]()
no radeji sem ho pustila na fotbal.
jinak Terka dneska za cely den naspala 20 minut… vzdycky da tak 40-60 min, ovsem dneska trhla rekord.
Jinak jsem zacala premyslet, ze prodam kocarek a koupim si jiny (bud sportovni nebo primo ty vetsi golfky)..
tak doufam, ze se mi to podari nejak dobre prodat (i manzel s tim souhlasi - coz cumim!!!
Asi pro jeho klid ![]()
Hel jak dopadla oslava , mela mala slecna radost z darku a jake vlastne dostala? To jsem ale zvedava,ze? Ale mne to vazne zajima ![]()
Ahoj holky,
všechno nejlepší Aničce k narozkám ![]()
dneska jsem byla nakupovat
mám džíny,manža kalhoty do práce,Týnka mikču a Davča body a overal ![]()
Aliku z toho si nic nedělej,Davis se taky otočí jen na břicho a tam se vzteká,ať ho vrátíme zpátky
.
Jinak problémy s prarodičema máme podobné ![]()
to krmítko je fajn,ale asi z toho bude pěknej bordel,ne ![]()
Jeje to je fajn,že jste první den zvládli
.Zato my jsme se dneska chytli ![]()
Ahojte berusky moje ,
moc se vsem omlouvam,ze sem ted nejak nechodim a zanedbavam vas
,ale malemu rostou zuby a jsme oba z toho radne unaveni
a malej pekne umrceny,je to pekne na bednu
!Jsem rada kdyz vecer usne a ja se jdu v klidu najist,okoupat a chvili koukat na bednu a pak chrnet!Tak jdu se naladovat,atd.
Jeje super,mate uspesne prvni den za sebou a ted uz to pujde jen lepe
ne neberu to na lehkou vahu, jsem rada, ze se Tve obavy nevyplnily!!!!
A hluboky kocarek asi taky prodame a pro dalsi mimi koupime zase novy
Tiko: prave ze se plni ty obavy. Lezeme si na nervy, dohadujeme se kvuli kazde kravine. Pozitivum je akorat to zejsme se nezabili ![]()
Mate nejake zkusenosti s prodejem kocaru?? Kam a kde to nabidnout??
No, tak to jsem ráda, že jsem si vás ničím nenaprdla a že jste se vrátily.
Jo a teď si dáte nohy nahoru a čučet na tývku, jo? ![]()
Já když to teda konečně spí, tak jdu vybalit, naládovat pračku, uklidit, co jsem tu nabordelila před odjezdem, umýt nádobí a tak, ať tu zítra vůbec můžeme zase normálně bydlet ![]()
To krmítko je zajímavý. Heliku, ale asi to bude jen na ty měkčí věci, co mimis rozžvýká. Ale měkčí jablko by šlo, ale ta mrkev asi ne. A našel jste někdo, kde se to dá u nás koupit?
Jeje já jsem si dala do vyhledávače bazar kočárků a namrskala jsem je,kam to šlo
.Prodala jsem oba ![]()
Jeje to je mi lito,ale ja to myslela tak,jakoze raduj se ztoho, ze jste se moc nepohadali (teda doufam
)tak ja uz toho radeji necham
Jinak kocar my pujdem „vratit“do obchodu v kterem jsme si ho koupili,maji tam i prodej puzitych veci. Tak nemate nejaky takovy v okoli?
Muzes dat i inzerat na vic mist (mas vetsi sanci
Seznam Bazar, Annonci, pak bych prubla mistni noviny nebo nejctenejsi noviny,coz je z hruzou Blesk
Vite, nechetla bych cenu premrstit, ale samo, ez bych z toho chtela vytriskat co nejvic!
Pokavad mas kocarek jeste v zaruce tak asi o 4 tisice (treba nas stal 14.000 tak bych sla na deset) ,ale zalezi taky na tom, zda budes kocar davat na komisi nebo prodavat rovnou, pokud rovnou slevila bych vic a mas penize rychleji. Takze asi tak 1/4, si myslim. Ale mozna i mene.