Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
15.8.07 16:38

zuzi, obavam se ze nezbude. ja jsem si udelala pro sebe dietni formu, tri jsou s celozrne mouky s cerstvyma malinama a tvarohovou vanilkovou aktivii a bez cukru. S cukrem bych si posusnala vic, ale mela bych vycitky svedomi ze zeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 16:41

Stiko … ja mela vcera absolutne nedietni formu-palacinky z normalni mouky, s tvarohem a kakaem. 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 16:44

Stiko ty my ctes myslenky, cetla jsem si Tvuj prvni prispevek a premyslela jsem zda to jde udelat s celozrne mouky, ze jsem to jeste nezkousela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 16:49

Jeee Tiko koukam, ze mala uz ma taky sest mesicu, uz prikrmujes? Sem nejak nepostrehla, ze by ses zapojovala do hovoru o prikrmech… :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 17:17

No Luci prikrmuju se moct rict neda, ja si pockala a zacla davat „ochutnavat“ o neco pozdeji, a moc ji to teda nejede,no, takze nejake vymeneni za MM nas ceka za hodne dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
15.8.07 17:47

Ahoj ahoj,
děkuju mooooc, koukala jsem, že ste mi přály k svátku, to je od vás moc milé.
Přítel je v Číně, tak se hlásím k těm, o jsou doma bez taťky. Naštěstí se vrací už v pondělí.
Opět se na nás naštvala babička, tentokráte proto, že jsme od pondělka do dneška byly u dědy na chatě a né u ní. No, je to boj.

My ještě zatím pořád nepřikrmujeme, čekáme až na půlroční kontrolu, kde dostaneme přednášku od MUDry. :wink:

Jinak jsem teda hotová, jaký máte všechny šikovný dětičky - sedí, stoupají si, valí sudy, mají zuby…
Lucinka se umí překulit na břicho, ale jen doprava a doleva to neumí a zpět na záda ani na jednu stranu :-(
Jsem zvědavá, co nám na to řekne MUDra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
15.8.07 19:41

Holky, vy jste mě vyloučily :?:
Vy jste se zařekly, že jak sem napíšu já, tak 2 hodiny sem žádná z vás nenapíše :cry:
Já vás přece mám ráda a potřebuju vás. Snad jsem vám nic neudělala. Kdyžtak jsem to tak nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 19:45

Aliku já tě beru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 19:48

KRMÍTKO tak já myslela že to je kousátko 8O Jako že dám studenou mrkev a dítě kouše a nedusí se. ZANET jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 19:50

Alíku ty trdlo jedno,co to píšeš?!!!!!!! :D Koukej si udělat čas na sraz!!!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 19:54

Heli … jednoduse :arrow: do sitky das treba banan a prcek zuzla dasnickama a skrz tu sitku sosa bananove stavy a rozmelnenou dren. :wink:

Aliku … ja te taky beru. Jen sme meli doma vecerni scenu s Jenikem, to zas byl vyrval. :roll: :roll: :roll:

Dnesni jidelnicek vam sem dam uz ted, pac uz nic jist nebudu :arrow:
celozrnný rohlík s máslem a tuňákem
pul litru melty
pět rajčat se solí
jedna řada čokošky
brambory zapecene s kaprem a se syrem
dalsi rada cokosky (joo jak je otevrena v lednici :roll: :oops: )
par ostruzin
dva ryzove chlebiky
dva celozrnaky se vsim moznym-syr, pastika, sunka, rajcata
posledni rada cokosky (alespon pro dnesek doufam :roll: )
behem dne dva litry vody

Tak co vy?? A ja jdu na Horaky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 19:56

Tak takle brzo se u nas uz dlouho nespalo :roll: to nechi videt v kolik bude prvni kojeni :roll:

Aliku - ja si myslim, ze to byla zrovna doba, kdy se vraceji manzilkove domu a je cas koupani a veceri, tak proto tady nikto, ale to co jsi psala jsi urcite myslela ve srande, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 19:58

Luci zapecene brambory s kaprem-muzu si zadat recepis? prosim.

Na Horaky nejdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 20:03

Ahoj kocky :D

Aliku…tovis ze jsi nase holka :D neboj ! :D ja jsem vykoupala malyho a dala jsem si slofika a do ted hajala :D

Tyvole dneska jsem byla na nakupech!!! kdyby nas brala me a kamosku skryta kamera ,tak by jsme byly hvezdami dne :lol: :lol: :lol: rekla jsem si proste ze se hezky oblecu a proto nevyrazila jako vzdy k vietnamcum ale do olympie a ze mi bude kamoska delat dozor :D nebudu to tady vsechno rozepisovat ale narehtaly jsme se :D:D ja si vyzkousela asi 20kalhot :lol: a obe jsme usoudily ze zadny vyrobce snad neber v potaz ze holt ne vsichni jsou modelky :-) fakt nekecam velikosti jak na nasi Tynu.By me zajimalo kde ty lidi se oblikaji,po ulici chodi daleko silnejsi holky nez i ja a jsou docela pekne obleceny ,tak nevim :? Nakonec jsem si zkousela i panske kalhoty ,kamoska mi radila jakej strich kapes bych mela mit abych zakryla velikost svyho zadku :-) :-) a to uz jsme opravdu v kabince se rehtali jak paka :lol: :lol: no nakonec mam teda kalhoty,kosily a boty ,ale do olympie uz nejedu :lol: a fakt jsem mela chut napsat nekam clanek do novin vcem jako my silnejsi mame chodit!!! :D

Jdu na Horaky pappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 20:07

Lucci tak to jó, banán chápu, ale třeba zrovna tu mrkev, či jablko :arrow: z toho asi nic není. Nebo jo :idea: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí