Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
15.8.07 11:27

Jo, ZUZI, to me mrzi, ze Danecek marodi, snad se z toho rychle dostane… Nase Anynka kdyz byla nemocna, tak se z toho vyhrabala za dva dny a to dostala od doktorky jenom kapky na kasel - Pleumolysin, je to docela svinstvo s codeinem, ale zabralo ji to hnedka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 11:35

Tak mam v troube rybu a pecu si obed. Jenik je dneska ukazkove protivnej, ale zuby nelezou, tak nevim. :nevim: Kdyz mu zacnu smrdlat prstem po dasni, tak se zacne smat nebo mi ho dudla, tak ho dasne asi neboli. :nevim:

Pet … holka, tak taky pis, co dneska snis, vecer to hodis sem a uvidis, treba se tak leknes, ze zacnes jist min. :wink: Ja mam teda doma takovy ty racio chlebiky, a kdyz me honi na neco chut, jdu na ne. Jsou celkem dobry, ne ty tlusty cca 0,5cm, ale tenoucky a me chutnaj.

Tesim se na stranu 1979, co Petko?? 8)

Cupi … 60kg je krasa, ty ani dietu nepotrebujes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
15.8.07 11:42

Cupi , za hole zada me manza taky furt peskuje :wink: , nemeli oni ohledne toho ve skole nejaky specialni vycvik :D
A dietu mam taky strach drzet kvuli kojeni, ale ja bych potrebovala spis trochu pocvicit, aby se mi zpevnily urcite partie… jinak mam taktez 60kg (na 172 cm :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 11:42

Dobre rano,

taky chci poprat nejdriv Anicce od Helika vse nej k dnesnim narozkam,uz je to velka holka.

Pet jase taky tesim na stranu 1979,ale chtela jsem Ti to rict primo, ale nebudu podrazet Luccine metody uhadnuti :D

Zuzi at je Dany co nejrychleji v poradku a vy si uzijte dovcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 11:46

Aha tak Ajka to uz Pet napsala na plno :?

Co se tyce diet, myslim, ze zdrave pomale hubnuti ani pri kojeni nevadi, jen je potreba si hlidat, abyste mely ode vseho trochu, tudiz spise jde o stridmost,nez jednostranne diety, ty nejsou zdrave ani pro nekojici. -Konec hlaseni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 12:23

NONO, nemusite se mne bat, ja nekousu :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 12:41

Se te nebojim Tiko , prece neee… 8) 8) 8) :-P

Sem snedla obed, mnam mnam a ted se zrala na postel, ovsem Jenik je jineho nazoru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 12:46

Hned jsem klidnejsi Luci
Tak u nas je to naopak, Ivca spinka,ja mam zpravu z pracovky napsanou a nejak se mi do niceho nechce a kupodivu se mi ani spat nechce. Jsem asi z te „prijemne“ noci nejaka plna energie 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 12:50

No tak ja sem k.o. Jenik zase remca, fakt nevim, co mu dneska prelitlo pres nos. Skoro nespi… :roll: Si teda jdeme hrat, no… :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 12:53

cau kocky,
tak mala do sebe nalamala celou sklenicku mrkvicky od hippu, tak jsem zvedava, co na to brisko :? . ja si udelala file a instantni bramborovou kasi a jdeme ven, snad tam neni tak desnej hic, kdyz je pod mrakem.
zuziko, at se malej brzo uzdravi, taky te obdivuju s dvojcatkama, ale ono ty mame holt nic nezbyde nez je vychovat a dat jim co nejvice lasky. ja bych se asi bala, ze budu jednomu nadrzovat :?
musim vymyslet neco k veceri, asi udelam zapeceny brambory s klobaskama, zitra ma tatka zase veeri s kliosem tak nebudu vrit, hura, ale zase budu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 13:57

Jo tááák,takže číslo stránky v tom bylo :idea: Cink Ivánku :oops:
Mi řekněte,že Vám to všem došlo :roll:
Mě teda ne,ale určo to bude tím,že jsem Vás rychle dočítala,takže jsem vůbec neregistrovala,na jaké stránce se právě nacházím,víte :-P
Jo,to bude určo tím :wink:
Takže Zanet ,
přát Ti nebudu :-) :-) :wink:

Já si udělala na oběd takový mišmaš…ale dobrý to bylo :arrow: vajíčka s cibulkou a šunkou (na nudličky),k tomu slunečnicový chleba (mňam) a domácí rajčátka :-)
Normálně jsem věšela prádlo na balkoně a přistála tam vedle mě taková obr kobyla…jsem se lekla,začala syčet a tak jsem ji odpinkla z balkonu dolů :? Ale ony umí lítat,ne…tak se ji nic určo nestalo :wink:
Mám vyžehlíno,zítra můžu pokračovat s další várkou a potřebovala bych vysát a tak…asi to nechám na zítra ráno…
Jdu se ospršit a půjdem ven… :-) Jéé,tady toho smajla jsem dala asi poprvé…a přitom je tak pěkný :D Takže eště :-) :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 14:04

Pet … me to nedoslo neboj. :wink: To cislo stranky. :-)

Jo Stiko … diky diky uz mam doma ty cerny smaltovany pekace! :huban: A ty varis kazdy den teply vecere?? 8O To by me kleplo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
15.8.07 14:04

Všem oslavencům taky přeji vše nejlepší!!!!

A teď mě napadá, jestli tady máme nějakou Haničku :?:

Pipi , neobdivuj… času moc není, ale já (narozdíl od Štiky :-) ) si neumyju hlavu ani ráno :lol: a jdu radši dočítat :lol: Zvládám to taky hlavně kvůli vám, protože vím, že v tom fakt nejsem sama a pokud se něco objeví jako problém… tak zjistím, že další čtyři jsou na tom stejně a člověku se fakt líp dýchá… A asi jako některé z vás nemám tady v okolí žádné kámošky, takže za ně považuju vás… :oops: Jedem teď na tu dovču a budu zase jak bez ruky :roll: týden nějak přežiju… a pak u tchýňat se snad probojuju k počítači :-)

Jani , já jsem poprvé dala taky UM hned po zelenině a Lukys se mi poblil :roll: , tak teď je většinou nechám půl hodinky a pak jim dám mlíko. Líp jim to sedne. A jak poznáš, že sní 150g? To vážíš?

Zanet , to krmítko taky vůbec neznám 8O Jsem si myslela, že si děláte srandu, že je to krmítko :oops:

Pet , ten rok od Zanet taky nechápu, ale pokud se nepletu, má narozky v květnu :wink: Jé Ajka na to přišla… tak díky za vysvětlení :wink:

Cupi , s dietou to mám podobně… (nemyslím váhu… to silně pokulhávám :wink: ) nehrozí to dokud budu dojit :wink: a manža denně kontroluje co jsem snědla :roll: ( a to už začlo když jsem byla těhu :wink: :lol: )

Tak jsem byli u dr. Daňous už vypadá líp, teplotu nemá a na doktorku házel normálně úsměvy… sem si připadala, že si vymýšlím :roll: Ale jsme vybaveni medikamenty :-) a máme povoleny Beskydy… pokud nebude mít teplotu, tak máme být dokonce co nejvíc venku, ten les mu udělá jenom dobře :wink: Takže to vypadá, že to fakt byla nějaká krátká teplůtka a teď už mu teče jen z toho nosu :roll: .
Děkuji všem za povzbuzení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.8.07 14:38

Tak návštěva odjela a bylo to docela dobrý. Švagrová se byla ptát na práci, tak si zřejmě nechtěla dělat hned takovou reklamu

Jano: tak po příkrmu nechám napít čaje a mléko už nedávám. Až zase v době, kdy má hlad. Příkrm dávám místo mléka, tak jak se to má, tak nedokrmuju. Nevidim důvod.

Štiko: už si zkoušela dávat po tom jídle a během dne třeba fenyklový čaj? Jestli dáváš příkrmy, tak bys už měla dávat nějaké ty tekutiny navíc. A ještě budeš aktivně bojovat proti prdům.

Holky, si představte sebe, kdyby jste všechno jídlo zapíjely ještě mlíkem :poblion:

PET, Hlav : hodila jsem vám do galérky ty fotky toho světýlka do zásuvky, jak jsem kdysi slibovala. Manžel přinesl foťák až dnes, tak jsem to hned nafotila. Nám jede každou noc od setmění do rozednění a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 14:47

Teda,tak jsem dneska byla v tom dětském obchůdku,co jsem si kupovala kočárek…holky ta paní majitelka je tak úžasná,ona je prostě strašně hodná,ráda se vším poradí,necpe Vám jen to nejdražší,ale prostě se snaží vyjít všem vstříc…v dnešní době všichni myslí jen na vydělaný prachy a je jim jedno jestli Vám prodají nějaký šunt,prostě zisk je zisk,ale tahle paní Vinterová je jiná,kdyby jste něco sháněly holky moje zlatý tak Vám ji vřele doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!
 www.kocarkov.cz

Jinak jsem byla na kafíčku s tou kámoškou a fakt jí to nezávidím že zůstala sama a je těhotná,ale než-li žít s takovým s prominutím „debilem“ co jí pořád shazuje,poniožuje a nadává,tak to raději sama bez chlapa… ale bříško má krásný,já nevím jak ve Vašich městech ale u nás je totální babyboom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tady jsou snad všechny těhotný a ty jejich bříška,až si někdy říkám,že je škoda,že mě už se to týkat asi nebude… :D

Jinak dneska miluju děti,tak jsem zase utrácela…Anetce jsem koupila koloběžku…holky ta byla tak šťastná,teď sedí v obaváku a každou chvilkou se chodí koukat na koloběžku…malýmu jsem nakoupila nějaké oblečení a hračky a pak jsem se sama smála,že nakupujeme dětem samé hrací blbosti a oni mají stejnou radost ne-li větší třeba jen z obyčejné Pet lahve nebo sáčku..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí