Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi já i když jsem zaváděla příkrmy tak jsem po každém příkrmu ještě kojila a tak mi to doporučovala i doktorka… ![]()
Ty vogo,ten můj srneček už spinká dvě hodiny
![]()
To už se dlouho nestalo… ![]()
A jsem strašlivě nešťastná
,páč se mi rozbil strojek u mého milovaného kolotoče,tak sháním nový,ale to je asi nereálné…co???Nemáte někdo zkušenost???
Je to tenhle kolotoč… http://www.babywelt.cz/…3162530a.jpg /> Lukášek u něj usíná a má ho strašně rád…a teď tohle
![]()
A reklamovat ho nemůžu,páč jsem ho zkoušela opravit
Sice začal zas trošku hrát,ale není to na dlouho ![]()
Ty vogo,musíme ven…tak zatím papa ![]()
Martinovi docela dělal dobře po zavedení příkrmů heřmánkový čaj, ale jinak použávám fenyklový (BIO). Po tom heřmánkovym se mi ale zdálo, že měl klidnější noc a řidčí stolici.
Jo tak a 1975 to je můj rok narození
, ale nevím zda se můj příspěvek tam vleze ![]()
Jo máme vyzdobeno, dort Lví král a Aničku pěkně nervozní, jo jo letos to bude štědré ![]()
ZANET jaké krmítko? sem nepochopila
![]()
Pipi , příkrmy by se měli zavádět postupně… třeba od jedné lžičky až po celou dávku a to může trvat třeba i měsíc… není kam spěchat. A až třeba po těch třech týdnech nebo měsíci je to polední jídlo jen zeleninové bez mlíka… a zapije se třeba jen čajem. My se stále ještě v poledne dopíjíme mlíkem, ale myslím, že tak začátkem příštího týdne už to bude jen zelenina, protože klukům to docela jde ![]()
tak dneska zadna dieta, udelala jsem k veceri palacinky s malinovou slehackou a ovocem ![]()
Zuzi: já přikrmuju už víc jak dva měsíce, tak si to směle mohu dovolit ![]()
no ja prikrmuju ctrnact dni a snedla celou sklenicku, proste se natahovala a mrucela ze chce jeste, uvidime co brisko, snad to bude v pohode
, ta sklenicka neni zas tak velika jako treba sunarek
me je vedro, ja krava stojim pul hodiny u sporaku
ale chtela jsem prekvapit tatku ![]()
Pipi , jojo… já jen, že málokteré mrně zblajzne hned celou porci zeleniny… a stačí mu to
![]()
Štiko , mňam
já bych si dala taky… pošli nám sem taky
… a zas je to tady o jídle ![]()
Teda ja sem fakt rada, ze je Jenik az breznovej, pac smele poberu vase poznatky o prikrmech a pak suverene zacnu.
No ne… uz se vidim, jak se ptam na veci tady stokrat omilane.
![]()
Heli … krmitko je v galerce. Ale nekdo sem daval odkaz na MMB, kde ho prodavali, si to pamatuju, jeste jsme se divili, co to je za vynalez. ![]()
Jenika sem vykoupala v bazene, rochnil se asi 20min a ted spi, tak se jdu rychle rochnit ja, alespon na chvilku. A tatka nam uz jede domu, jupi jupi, dnes tu bude brzo. ![]()