Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky…
Jee to číslo stránky je muj datum narození krááása ![]()
Tak o čem jste tu dneska žvatlali?
Co jíte? No ja svuj jídelníček budu muset nějak omezit ja dneska vám řeknu se nažrala jak prase. jsme grilovali na zahradě a grilovali jsme snad všechno a na ohni jsem pak udělala pečenou kukuřici a ještě k tomu jabka:) namky namky ![]()
Ale jinak jíme zdravě…čokolády, a pečenou kachnu a tak všechno mastné s pořádnou dávkou cholesterolu..ted v letě to jinak ani nejde každý oslavuje narozky a tam je pečené sele tam zas se griluje, nebo oslavujou narozky s krásnou a dobrou čokoladou dortou… no a nedejte si…
No Jeje dyt to rikam, ja fotku nemam a tak nevim. ![]()
MaK … tak s cos tomu nebohymu diteti sezrala dneska
![]()
prdelace-jsou to cviky ktere radily holky tady na emimcu v diskuzi o hubnuti.Lehnes si pokrcis nohy a zvedas zadek nahoru dolu nejlepe pomalu a nekdy i jakoby kroutis ve vzduchu zadkem sem a tam
kazdy den 200krat a pokud vydrzis tyden zarucene mas prdel mensi ,prej je to vyzkouseny.
Lu,MaK,
Vy jste se zase viděly či co
Jak ví Lu ,že jsi včera měla chuť na kyselé rybičky, MaK
Noooo,přiznejte se
![]()
Ali ,
já včera dělala takový ty jiný prdeláče,takový ty lepší
![]()
Ty se taky počítaj,ne ![]()
MaK ,
fotečku jsem dávala velkou jak psala Jeje ,tak nějak ![]()
Pet tak teda vzdyt cokoska lze naramne necim urcite nahradit nee
co treba vyzkouset carob?
Stiko tak to si nechte patentovat ![]()
A prdelace jsou asi nejake cviky na zadnicku
Jenom tyden a mam mensi prdel??? Do toho jdu! A co bricho, to je asi muj hlavni problem, na to brichace nejsou? ![]()
Tiko … co je carob??? ![]()
Pet … MAM TE!! Prdlacku ctes poradne, MaK to tu vcera psala, ze na ne ma chut.
![]()
Jo a tvoje prdelace sem delala taky, jooo ty se snad pocitaj este za vic bodu, ne? ![]()
Tiko ,
co to je carob
![]()
Ali ,
Tvůj popis prdeláčů mě dostal…v souvislosti s mým příspěvkem pod Tebou ![]()
A lehnout si mám na záda nebo na bříško ![]()
Mak a Lu…se asi v noci schazi u lednicky
a na brichace taky..lezim na zadech a proste a jednoduse delam sedy lehy
a jaky mas Pet jednodussi prdelace?
Pet … na zada, na brise by se ty tvoje delaly prece jenom hur.
![]()
Pet tak nevim jestli ams dobrou predstavivost ale zkus si lehnout na bricho a 200krat zvednout prdel jestli se ti to podari tak si u me jednicka
![]()
Pridavam se k zabavnejsim prdelacum ![]()
Luci carob je jakoby „zdrava“ cokolada, neobsahuje toliko kcal a myslim i cukru, ale je mnamozni a muzou ji i diabetici, ja kupuju slunecnicova seminka v carobu, ale prodavaji i samotny a vypada to jako takove pulkoulicky
no kulicka rozriznuta vejpul. Ja Ti snad poslu malinkaty vzorek vobalce ![]()
Ali ,
nevím,jeslti jsou ty „mé“ prdeláče jednodušší,ale lepší určo ![]()
Fakt Ti je mám popsat
![]()
Lu ,
tak bych to viděla takhle
20 prdeláčů za 1 náš
To de,ne ![]()
Pet já jsem to sem včera večer psla,že mám na ně chuť ![]()
Lu dneska nic,ale já to udělala pro její dobro,víš?Dostala od babči několik pytlíků a kdyby to snědla všechno…nenene,to jsem nemohla dopustit ![]()
Jsem si do galerky poslala pidifotku,ale když říkáte,že se to stejně nevejde,tak jak to má kua udělat
??