Poradna duly
Jana Čurdová
Hele Tiko jakze se ty koulicky jmenujou?? No stejnak by mi domu doslo zrni, pac by je na poste rozmlatily v obalce razitkem. ![]()
By jste jeste vy potvory zavidely kolik ja mam takovejch prdelacu..o tom se vam ani nezda
pchhaa prej naucily starou kozu by chtely ucit jezdit na......... ![]()
rea.sk píše:
Helik: no ona to říkala asi z toho nadšení jestli ještě něco navytahnete … moje maminka třeba vytahovala po pul roce co skončili vánoce dárky ze skříni.. prý ježišek se zapoměl
U nas to same
![]()
uplne ji slysim, jak jeminacku, ja jeste mam pro Tebe jeden darek,ale ted zrovna nevim,kde je, a pak jsem ho dostala k Velikonocum
Jo jo LU u mě je to to samé… Jsem ráda někdy že jsem a že si někdy mužu zajít na net..a pokecat i to mám dneska dovolenou kvuli fotbalu… Miluju fotbal:)
Stiko: švagrovi přeji brzké uzdravení…
Štičko ,
to mu odebírají vzorek mozk. moku,ne??Na nějakou analýzu,co mu vlastně je,ne?Neboj,nemusí to nic být..Ikdyby byl nakažený!!Známá byla 3 týdny v horečkách,měla …teď hoenm nevím,jak se to jmenuje,ale cosi na mozku od klíšťáka a nakonec vše dobrý,vyhrabala se z toho!!!
A on komunikuje???
Lu prostě jsem si nemohla pomoct
![]()
Stiko ať se z toho švára co nejdřív vyhrabe ![]()
Lucci píše:
Hele Tiko jakze se ty koulicky jmenujou?? No stejnak by mi domu doslo zrni, pac by je na poste rozmlatily v obalce razitkem.
Carob, ale obcas to najdes i pod nazvem Karob, bud jako samotny „carobova tycinka“, nebo jako poleva neceho, ale delaji i babovku, kolace,dortiky- vse jsem vzdy koupila v Countrylife, nebo taky ve Svete orisku (myslim, ze ten nazev tak je).
to zjistim
Mě taky kdysi odebrali mozkomíšní mok. Nechte si komentáře, jako že to je poznat, jo. Jsem tam potom ležela 14 dní jen s následky toho odběru. Bylo to hustý.
Hmm Pipko … moc ti ho nezbylo, co?
(to byl vtip!) ![]()
Pet … na ocasku jooo jako Budulinka jooo… no téda. ![]()
Tiko … a rika se tomu „karob“ ne „carob“ jo? ![]()
Stiko: ja měla encefalitídu a řeknu ti nic přijemného nikdy víc tak vím asi pokud to má to vím čím prochazí… U mě se to projevilo jako chřipka pak jsem z ničeho nic ochrnula ale to už mě vezli do nemocnici přišli na to dost pozdě…oni si totiž mysleli že simuluji a 3měsíce jsem chodila k doktorce že mě hrozně bolí svaly..a hlavně nohy měla to někde u prdele a dívala se na mě jako na toho nejvěčšího simulanta kterému se nechce dělat… Ale vylízala jsem se z toho nějakým zázrakem.. no 2 měsíce jsem si poležela v nemocnici co mi lezlo na mozek…
Jo a tenkrát jsem viděla i svuj mozek jako nic moc ale je tam ![]()