Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
15.8.07 22:08

Hele Tiko jakze se ty koulicky jmenujou?? No stejnak by mi domu doslo zrni, pac by je na poste rozmlatily v obalce razitkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 22:09

By jste jeste vy potvory zavidely kolik ja mam takovejch prdelacu..o tom se vam ani nezda :oops: :oops: pchhaa prej naucily starou kozu by chtely ucit jezdit na......... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:10
rea.sk píše:
Helik: no ona to říkala asi z toho nadšení jestli ještě něco navytahnete … moje maminka třeba vytahovala po pul roce co skončili vánoce dárky ze skříni.. prý ježišek se zapoměl :)

U nas to same :D :D :D :D
uplne ji slysim, jak jeminacku, ja jeste mam pro Tebe jeden darek,ale ted zrovna nevim,kde je, a pak jsem ho dostala k Velikonocum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:11

Jo jo LU u mě je to to samé… Jsem ráda někdy že jsem a že si někdy mužu zajít na net..a pokecat i to mám dneska dovolenou kvuli fotbalu… Miluju fotbal:)

Stiko: švagrovi přeji brzké uzdravení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Hlav … no na cem, no na cem, jen to rekni…??? :-P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Štičko ,
to mu odebírají vzorek mozk. moku,ne??Na nějakou analýzu,co mu vlastně je,ne?Neboj,nemusí to nic být..Ikdyby byl nakažený!!Známá byla 3 týdny v horečkách,měla …teď hoenm nevím,jak se to jmenuje,ale cosi na mozku od klíšťáka a nakonec vše dobrý,vyhrabala se z toho!!!
A on komunikuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 22:13

Lu prostě jsem si nemohla pomoct :-P :-)

Stiko ať se z toho švára co nejdřív vyhrabe :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
Lucci píše:
Hele Tiko jakze se ty koulicky jmenujou?? No stejnak by mi domu doslo zrni, pac by je na poste rozmlatily v obalce razitkem. :-)

Carob, ale obcas to najdes i pod nazvem Karob, bud jako samotny „carobova tycinka“, nebo jako poleva neceho, ale delaji i babovku, kolace,dortiky- vse jsem vzdy koupila v Countrylife, nebo taky ve Svete orisku (myslim, ze ten nazev tak je). :arrow: to zjistim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Lu …na ocásku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.8.07 22:14

Mě taky kdysi odebrali mozkomíšní mok. Nechte si komentáře, jako že to je poznat, jo. Jsem tam potom ležela 14 dní jen s následky toho odběru. Bylo to hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:16

Hmm Pipko … moc ti ho nezbylo, co? :-) :-P (to byl vtip!) :wink:

Pet … na ocasku jooo jako Budulinka jooo… no téda. 8O

Tiko … a rika se tomu „karob“ ne „carob“ jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:16

Stiko: ja měla encefalitídu a řeknu ti nic přijemného nikdy víc tak vím asi pokud to má to vím čím prochazí… U mě se to projevilo jako chřipka pak jsem z ničeho nic ochrnula ale to už mě vezli do nemocnici přišli na to dost pozdě…oni si totiž mysleli že simuluji a 3měsíce jsem chodila k doktorce že mě hrozně bolí svaly..a hlavně nohy měla to někde u prdele a dívala se na mě jako na toho nejvěčšího simulanta kterému se nechce dělat… Ale vylízala jsem se z toho nějakým zázrakem.. no 2 měsíce jsem si poležela v nemocnici co mi lezlo na mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 22:17

Lu jo, K arob je to.To je jediný,co o tom vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:18

Luci jo spis Karob -pod tim to prodavaji, ac to neni origos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:19

Jo a tenkrát jsem viděla i svuj mozek jako nic moc ale je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí