Poradna duly
Jana Čurdová
Lu indián je takovej ten zvuk,co dělaj indiáni,ne?Taková to uauauauaua ![]()
Jak říkam holky…mozek nic moc ale aspon vím že ho tam mám ![]()
Prošla jsem celou škalou vyšetření jak už jsem ležela v nemocnici s tou encefalitidou a protože moje ochrnutí neustupovala a nemohli přijít na to co to zpusobilo tak jsem byla na magnetické rezonanci kde se studuje aktivita mozku a tam je to vidět… A je to takový rengen..
Leni to byl tak hezky prispevek, opravdu, uplne hral u srdce, takovy nicim nemaslickovany. Cisty jak ta voda na „priglu“ (ted teda vubec nevim, zda se tam v uvozovkach muze psat mekke „i“ )ale tak nejak mi to napadlo, kdyz pisu prispevekTobe ![]()
A pozooooooooooor, ani trosilinku, jsem tim nechtela rict, ze nekdo tady pise nehezke prispevky, ja se tesim cely den na kazdicky vas vsech prispevek!!!!!!!!!!
MaK … mi nerikej, ze Lukys sam a zamerne macha tou rukou pred pusou, aby to delalo indiana. ![]()
Lenco myslen byl prispevek na predesle strance,
ja necekala, ze nez to tady dotukam na sve debilni klavesnici devcata odeslou toliko prispevku ![]()
Pipina píše:
Tak holky dietářky. Každá večer napíše, co všechno jedla, aby se pak poctivě mohla stydět. Ona si to potom rozmyslí, se ládovat
![]()
![]()
. A ještě dostane vyhubováno od nás všech, co tady dělá všem chutě.
![]()
LENYA má zákaz psát o jídle a vysmívat se
Lu mám to tu černé na bílým a ještě podtržený.
Pet jak víš že zrovna teď mám účes ala baba jga
ty mě tady šmíruješ
![]()
Lucci píše:
MaK … mi nerikej, ze Lukys sam a zamerne macha tou rukou pred pusou, aby to delalo indiana.
To asi macha pred pusou Petiska ne?
Hele jde na emimcu vyhledat uzivatele, kdyz znam jeho jmeno?? Jako ten profil myslim…
Tak mam nojtbucek usazeny pred zrdcadlem a koukam na svou plet a myslim, ze dle me tvare a jejich kamaradu v podobe uhriku a ruznych dobancu ma stranka zdaleka jeste nebyla ![]()
Ja si neumím předtavit co bych dělala bez čokošky.. aj su už dávno čokoholik… Jsem zavislačka na čokoládě…
Tiko se tady s váma přece nebudu párat
a odkud víš jak máme křišťálovou vodu na priglu ![]()
Reo ,
prstíky mám štíhlé jak laň…kdyby tak ten zbytek ![]()
Lu ,
kozo jedna rohatá…vždyť jsem psala,že klepu na pusinku já a on okamžitě začne mluvit,aby to ten zvuk dělalo…takže ví,co dělá!!!A teď ho učím,aby si klepal sám…jééééžiš ![]()