Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
15.8.07 22:28

Lu indián je takovej ten zvuk,co dělaj indiáni,ne?Taková to uauauauaua :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:29

Jak říkam holky…mozek nic moc ale aspon vím že ho tam mám :)

Prošla jsem celou škalou vyšetření jak už jsem ležela v nemocnici s tou encefalitidou a protože moje ochrnutí neustupovala a nemohli přijít na to co to zpusobilo tak jsem byla na magnetické rezonanci kde se studuje aktivita mozku a tam je to vidět… A je to takový rengen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:29

Leni to byl tak hezky prispevek, opravdu, uplne hral u srdce, takovy nicim nemaslickovany. Cisty jak ta voda na „priglu“ (ted teda vubec nevim, zda se tam v uvozovkach muze psat mekke „i“ )ale tak nejak mi to napadlo, kdyz pisu prispevekTobe :)

A pozooooooooooor, ani trosilinku, jsem tim nechtela rict, ze nekdo tady pise nehezke prispevky, ja se tesim cely den na kazdicky vas vsech prispevek!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:31

MaK … mi nerikej, ze Lukys sam a zamerne macha tou rukou pred pusou, aby to delalo indiana. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:31

Lenco myslen byl prispevek na predesle strance,
ja necekala, ze nez to tady dotukam na sve debilni klavesnici devcata odeslou toliko prispevku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.8.07 22:32
Pipina píše:
Tak holky dietářky. Každá večer napíše, co všechno jedla, aby se pak poctivě mohla stydět :oops: . Ona si to potom rozmyslí, se ládovat :lol: :lol: :lol: . A ještě dostane vyhubováno od nás všech, co tady dělá všem chutě. :lol: :lol:LENYA má zákaz psát o jídle a vysmívat se

Lu mám to tu černé na bílým a ještě podtržený.

Pet jak víš že zrovna teď mám účes ala baba jga 8O ty mě tady šmíruješ 8O :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:32
Lucci píše:
MaK … mi nerikej, ze Lukys sam a zamerne macha tou rukou pred pusou, aby to delalo indiana. 8O

To asi macha pred pusou Petiska ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:33

kdyby se tím psaním hublo :) Tak některé nejsou už ani vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:34

Hele jde na emimcu vyhledat uzivatele, kdyz znam jeho jmeno?? Jako ten profil myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:35

Tak mam nojtbucek usazeny pred zrdcadlem a koukam na svou plet a myslim, ze dle me tvare a jejich kamaradu v podobe uhriku a ruznych dobancu ma stranka zdaleka jeste nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:35

Ja si neumím předtavit co bych dělala bez čokošky.. aj su už dávno čokoholik… Jsem zavislačka na čokoládě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.8.07 22:36

Tiko se tady s váma přece nebudu párat :wink: a odkud víš jak máme křišťálovou vodu na priglu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Tiko … to je min nez dvacet, jooo??? :-) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Reo ,
prstíky mám štíhlé jak laň…kdyby tak ten zbytek :-(

Lu ,
kozo jedna rohatá…vždyť jsem psala,že klepu na pusinku já a on okamžitě začne mluvit,aby to ten zvuk dělalo…takže ví,co dělá!!!A teď ho učím,aby si klepal sám…jééééžiš :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:37

Ha :arrow: … asi skoncil fotbal, jdu do hajan, manza se zveda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí