Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
14.8.07 21:08

Pipi u me to nejak nefunguje, musim porad zrat a zrat :lol:

Pet ja mam taky 70 kilo :-(
Kdyz to hamani je tak dobry :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 21:09

Teri - já taky gratuluji, i když nevidím metřík (klasika :nevim: ) Koukla jsem na pejska na šla další zajímavé hračky líbí se mi tyhle: http://www.pompo.cz/detail.asp?zbozi=8741
http://www.pompo.cz/detail.asp?…
 http://www.pompo.cz/detail.asp?…

a nejvíc asi tenhle http://www.pompo.cz/detail.asp?…

MaK - to mě mrzí, ale Justí byla protivka celé odpoledne. Jestli zoubkem, to nevím :nevim:

Já ani nevím, kolik jsem vážila a měřila. A nebylo by to fajn přidat váhy rodičů do nějaké statistikyy na mimiunor? třeba váhy a míry otce, matky dítěte (dětí) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
14.8.07 21:10
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:15

Has: ty sez zbláznila 8O 8O 8O . Já se stou svou váhou mám ještě veřejně chlubit????? To ne. Radši si mě představujte třebas jako Viktorii Begham :lol: :lol: :lol: . Já jak si na:,–(im sluneční brýle, tak sotva kdo pozná rozdíl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
14.8.07 21:15

Helíku nebeč, pro nás budeš vždy kráska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 21:16

Pipi z tebe zase padají perly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.8.07 21:20

No tak pejsek je krasnej, ale na nas trochu drahej. :? Manza rekl… jak slinta po vareckach a je spokojenej, nema mu cenu neco kupovat. :D Ale libi se mi. :wink:

Koukam kolik z vas chce dietit, toz ja vyberu prvni tyden receptů a nejak to rozjedem, co Pet ?? Ty se k tomu porad nevyjadrujes?? 8O

Valim do pelisku, papa krasky z Havaje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 21:25

No já jdu taky dietit,i když jsem si před chvilkou u ledničky říkala,jak je to krásný,když se může člověk nažrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tolik dobrůtek schovává naše lednička a špajs..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 21:31

Lišti tak to závidim :arrow: já jsem sama doma a lednička je totálně vyžraná

Akorát jsem tam našla Týnky bonbony :arrow: neeeechci je sežraaaaat :pocitac: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 21:32

Pipi - já myslela váhu při narození néé teď :D :D Na porovnání Tvá nynější mě zajímá jedině jestli vážíš víc, než já :idea: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.8.07 21:34

Vy jste ale, jdu taky do ledničky a něco tam určitě najdu. :-) A taky si změním ikonku pod nickem, žirafa se mi už nějak nelíbí a Justí si s ní stejně nehraje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
14.8.07 21:43

Tak jsem si nainstalovala ACDsee,ale nějak blbě :roll: a ještě k tomu tady nemám nic k jídlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.8.07 21:43

Cauky krásky :-)

Hracky jsme vcera s Jejikem taky prohlizely a taktez vede pejsek :dance: ,jo a taky jsme koukaly po hop:,–(lech :wink:
Ja normalne vytuhla u tv na koberci …jsem si chtela udelat par ,,prdeláčů" ale bohuzel jsem unavena,takze prd velebnosti :-)

Tak japa a dypa rozjedem dietku…Pipi…ses takova organizatorka,jak to vidis?At jsme krasne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.8.07 21:49

Hlavi Pipina to už navrhla!!!!! NEŽRAT!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.8.07 21:49

Ahojky,

přidávám se do klubu žravých :lol: :lol: :lol: ,zrovna dneska jsem říkala že snad mám žaludek přes celý tělo,protože jinak nevím kam to jídlo padá :nevim: .Někdy mám pocit že ráno vstanu,začnu jíst a skončím večer těsně před usnutím 8O .Ještě že na mě kojení působí blahodárně-tzn nehubnu,ale taky netloustnu :pankac: .

Hel to byl teda den :poblion: ,tak ti přeju abys měla zítřek lepší.Teda ne lepší,ale pravý opak dneška :wink: .
A s chlapem,no samotnou by mě zajímalo jak bych se zachovala já.Já mám vždycky plno řečí a když příjde na věc tak se na nic nezmůžu.Ale asi ten mateřskej ochranitelskej pud by zvítězil i ve mě.

Spaní tak My máme celou noc otevřený dvě ventilačky naproti sobě takže je tam příjemně a Lucka spává v body s dlouhým rukávem a ve spacím pytlu.Ten nemá zapnutý na ramenách ale má ho jen jako spacák.Zkoušela jsem ji jen přikrýt ale to byla v momentě odkopaná.Já teda žasnu že vy děti přikrýváte a neodkopají se vám.Mě to dělají obě děti,dokonce u Lenky jsem neměla takhle malej pytel a tak jsme jí přivazovaly peřinu k postýlce :oops: :lol: .

Pejska chci pořídit na vánoce a neříkejte mě že už na něj bude velká.Je celkem drahej a jen tak se mě kupovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí