Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
13.8.07 10:50

To jsem ostuda-Alikovi jiste take vse nej!!!

dekuji JEJE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 10:53

To jsem taky ostuda, pac ani nevim, ze je Alik Alenka, takze taky preju vse nej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 10:53

Dneska trhame rekordy zas v tezkych plenach :(
CUra jak o zivot :( V noci tri naraz, tedka od deviti dalsi tri.. :(
Chjo chjo..

tiko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 11:05

Tedka usla, ale koukam ji na rozkrok a ona uz tu plenu ma zas macatou… no dneska zas valime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.8.07 12:03

Tak ditko mi spinka, ja mam praci hotovou a tady nikto ? Hm to je skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 12:13

No normalne to tu sumi a cvrdlika dopoledne, ez vecer nestiham cist. a zrvona kdyz tu jsem, tak tady prdlajs :(

Terka porad jeste spi.. chystam se ji dneska dat ty susenky od sunarku rozpustene v ovocne presnidavce, tak jsem zvedava, jak ji to posmakuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 12:26

Ahojjjj moje milé :D :-)

Vsem Vam moccccc dekuju za prani k svatku :huban: a taktez preju Alickovi vse nej nej :srdce: a Davidkovi k narozeninkam taky :huban: :srdce:

No den nam tedy moc mile nezacal :cry: ,vcera jsme se s mami domlouvali ,ze oslavime svatek u bazenku,mamka pekla dorty a bude se grilovat :arrow: jsme velika rodina a mamka je taky Ali :D,no znate to :idea: no ale jak se malej osypal,tak me to stejne nedalo a i manza rikal,abych radeji brnkla dokt.jestli muze ven kdyz uz je dneska zase horko :o no a dokt.ho chtela videt :idea: no samozrejme ze to byla 6nemoc,ale ven se nesmi dokud nezmizi ta virazka :oops: a to trva tak 2-3dny :-( ,prej nemocnej jeste je dokud je osypanej,takze holky bacha na to :roll: Jo a divila se ze mel teda jenom tepl.jeden den a nizkou :D No neda se nic delat,holky vyrazily k babi a ja budu doma :-(

Pet.....to mazleni mame uz taky dlouho,nejlepsi je jak otvira pusinku a prisosne se ke mne…je to moje ptáčátko maly :srdce:

Jeje ..koukam ze zas dost curate 8O ,myslis fakt ze ta plenka je dost nacurana?Vzdyt to se nestaci ani vsaknout ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.8.07 12:30

No Jeje presne, kdyz mi Ivanka konecne spi dlouhym spankem, tady nikdo a ja mam vse hotove, tak jak naschval :D

Hlavi to je mi lito, ze musi Adik jeste zustat doma,ale snad se oslava bude konat i tak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.8.07 12:35

Tiko…no bude jasne ze jo,ale beze me :-) ,otevru si vecir asi nejake vinko s manzou :D ,no ale hlavne ze je malej bez teplot a vim z ceho to bylo,lepsi poslechnout doktorku,nez aby se mu to rozjelo znova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.8.07 12:43

Hlavi: tak to mne mrzi :( ze nemuzete ven. Doma je to strasne dlouhe a na masli. Nerada zustavam doma.
Mne tento tyden odpadly obe kocarnice,bo maj chlapy zase doma (zavist) …takze zase musim chodit sama. coz mne taaaaaaaaaaaak neba! :)

Nacucane to prave ze je a hlavne je to i na povrchu,takze ma plenu mokrou a studi ji to na pipku coz se ji nelibi.
Ale tu co jsem popisovala pred tim jeste stale ma… jeste neprotestovala..takze ji ted jdu nakrmit a pak ji se vsim vsudy uz prebalim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 13:10

Baf, tak Jenik taky spi a ja pujdu volat kvuli ty dovoleny, sem zvedava jak dopadnu. :?

Hlav … tak at je brzo dobre, Jenik ma druhy den taky nejaky pupinky, ale vcera mel dva a dneska dalsich asi sest, jako mala potnicka, no nevim, zatim to neresim. A teplotu predtim podle me nemel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.8.07 13:13

Tak malý mi usnul ja jsem pouklízela a mužu zas na chvilku sem. Nevím čím to je ale když malého nechám po obídku spát doma tak spí klidně i 3h v kuse ale když jsme ve městě tak spí jenom třeba hodinu a pul…Doma se mu asi spí líp.. Takže do obědu nikam nechodíme pak ho uložím hajat a jak se vzbudí tak valíme do města… Du nakupovat nějaké blbosti no prostě utracet.. Hlavně Maybe musím koupit kalhotky protože začala harát a všude máme krev.. Je to nechutný…no co už..

Ted se mi nejvíc líni jak malý reaguje na maybe :) on má s ní srandu vždy jak ji vidí tak se hrozně usmíva… A když jsme na zahradě a ona s Denisem začnou štěkat tak se směje uplně nahlas… má pak takový užasný smích :)
Myslela jse že se bude bát nebo se lekne jak pes začne štěkat ale on ne on se směje na plné kole…
Včera jak jsem byla s malým ještě nakupovat v tescu tak bya u pokladny sranda.. jsem nestihala a vybalola věci z nakupního košíku a pak je balila zpátky do tašky tak jsem neměla čas sledovat malého a on prostě něco uviděl nebo někdo na něho udělal opičku ja nevím tak se prostě začal smát..ale teměř na celé tesco.. No lidi u pokladen byli hotový všichni se chlamali… Tak aspon jsem zprijemnila lidem náladu u pokladny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.8.07 13:15

Vše nej Alenkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.8.07 13:19

Tady nikdo není??? zas jsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.8.07 13:27

Reo … ja tu sem. Akorat sem zkousela nasi ucetni a jeste neni doma, ach jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí