Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem taky ostuda, pac ani nevim, ze je Alik Alenka, takze taky preju vse nej. ![]()
Dneska trhame rekordy zas v tezkych plenach ![]()
CUra jak o zivot
V noci tri naraz, tedka od deviti dalsi tri.. ![]()
Chjo chjo..
tiko ![]()
Tedka usla, ale koukam ji na rozkrok a ona uz tu plenu ma zas macatou… no dneska zas valime
Tak ditko mi spinka, ja mam praci hotovou a tady nikto ? Hm to je skoda.
No normalne to tu sumi a cvrdlika dopoledne, ez vecer nestiham cist. a zrvona kdyz tu jsem, tak tady prdlajs ![]()
Terka porad jeste spi.. chystam se ji dneska dat ty susenky od sunarku rozpustene v ovocne presnidavce, tak jsem zvedava, jak ji to posmakuje ![]()
Ahojjjj moje milé
![]()
Vsem Vam moccccc dekuju za prani k svatku
a taktez preju Alickovi vse nej nej
a Davidkovi k narozeninkam taky
![]()
No den nam tedy moc mile nezacal
,vcera jsme se s mami domlouvali ,ze oslavime svatek u bazenku,mamka pekla dorty a bude se grilovat
jsme velika rodina a mamka je taky Ali
,no znate to
no ale jak se malej osypal,tak me to stejne nedalo a i manza rikal,abych radeji brnkla dokt.jestli muze ven kdyz uz je dneska zase horko
no a dokt.ho chtela videt
no samozrejme ze to byla 6nemoc,ale ven se nesmi dokud nezmizi ta virazka
a to trva tak 2-3dny
,prej nemocnej jeste je dokud je osypanej,takze holky bacha na to
Jo a divila se ze mel teda jenom tepl.jeden den a nizkou
No neda se nic delat,holky vyrazily k babi a ja budu doma ![]()
Pet.....to mazleni mame uz taky dlouho,nejlepsi je jak otvira pusinku a prisosne se ke mne…je to moje ptáčátko maly ![]()
Jeje ..koukam ze zas dost curate
,myslis fakt ze ta plenka je dost nacurana?Vzdyt to se nestaci ani vsaknout ne?
No Jeje presne, kdyz mi Ivanka konecne spi dlouhym spankem, tady nikdo a ja mam vse hotove, tak jak naschval ![]()
Hlavi to je mi lito, ze musi Adik jeste zustat doma,ale snad se oslava bude konat i tak ne?
Tiko…no bude jasne ze jo,ale beze me
,otevru si vecir asi nejake vinko s manzou
,no ale hlavne ze je malej bez teplot a vim z ceho to bylo,lepsi poslechnout doktorku,nez aby se mu to rozjelo znova ![]()
Hlavi: tak to mne mrzi
ze nemuzete ven. Doma je to strasne dlouhe a na masli. Nerada zustavam doma.
Mne tento tyden odpadly obe kocarnice,bo maj chlapy zase doma (zavist) …takze zase musim chodit sama. coz mne taaaaaaaaaaaak neba! ![]()
Nacucane to prave ze je a hlavne je to i na povrchu,takze ma plenu mokrou a studi ji to na pipku coz se ji nelibi.
Ale tu co jsem popisovala pred tim jeste stale ma… jeste neprotestovala..takze ji ted jdu nakrmit a pak ji se vsim vsudy uz prebalim ![]()
Baf, tak Jenik taky spi a ja pujdu volat kvuli ty dovoleny, sem zvedava jak dopadnu. ![]()
Hlav … tak at je brzo dobre, Jenik ma druhy den taky nejaky pupinky, ale vcera mel dva a dneska dalsich asi sest, jako mala potnicka, no nevim, zatim to neresim. A teplotu predtim podle me nemel. ![]()
Tak malý mi usnul ja jsem pouklízela a mužu zas na chvilku sem. Nevím čím to je ale když malého nechám po obídku spát doma tak spí klidně i 3h v kuse ale když jsme ve městě tak spí jenom třeba hodinu a pul…Doma se mu asi spí líp.. Takže do obědu nikam nechodíme pak ho uložím hajat a jak se vzbudí tak valíme do města… Du nakupovat nějaké blbosti no prostě utracet.. Hlavně Maybe musím koupit kalhotky protože začala harát a všude máme krev.. Je to nechutný…no co už..
Ted se mi nejvíc líni jak malý reaguje na maybe
on má s ní srandu vždy jak ji vidí tak se hrozně usmíva… A když jsme na zahradě a ona s Denisem začnou štěkat tak se směje uplně nahlas… má pak takový užasný smích ![]()
Myslela jse že se bude bát nebo se lekne jak pes začne štěkat ale on ne on se směje na plné kole…
Včera jak jsem byla s malým ještě nakupovat v tescu tak bya u pokladny sranda.. jsem nestihala a vybalola věci z nakupního košíku a pak je balila zpátky do tašky tak jsem neměla čas sledovat malého a on prostě něco uviděl nebo někdo na něho udělal opičku ja nevím tak se prostě začal smát..ale teměř na celé tesco.. No lidi u pokladen byli hotový všichni se chlamali… Tak aspon jsem zprijemnila lidem náladu u pokladny ![]()
Reo … ja tu sem. Akorat sem zkousela nasi ucetni a jeste neni doma, ach jo. ![]()