Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mrne spi a me se nejak nic nechce.
Sem nejaka prejeta, ach jo. ![]()
Lištičko ,
v pohodě
Tady je
http://www.mimishop.cz/…m/detail.php?…
Ahojky,
Všechno nejlepší Ali k svátku
![]()
a Davídkovi k půl roku
![]()
Lucci tak to já dostala bryndáky 7 na celý týden a jsou fakt pidi,takže se na slinty výborně hodí.Ale Jeníkovi nech kapesník,vypadá s ním prďácky,jak malej kovboj
,takže v žádným případě za bryndáky nevyměňuj-Jeník je originál!
Žanet ať Dany klidně Mirkovi zavolá já ti klidně tel pošlu,ale on mu stejně bude prd rozumět
![]()
Hop:,–(la se mě teda líbí moc,to od Žanet je úplně bomba,ale my máme v rodině potíže se skoliozou,dědíme to zatím všechny ženský takže já se takovým věcem jako jsou chodítka ,hop:,–(la a sezení vůbec vyhýbám jak to jenom jde.A vám ostatním další hračku jen závidím.
Tak teď letím na poštu
,do obchodu a vyčistit bazén tak se objevím asi až večer.Pa
Ahojky
Vše nejlepší Hlav k svátku a Dvídkovi k narozeninkám
Tak u nás noc zase nic moc,ani nevím,kolikrát jsem byla v pokojíku chovat a kolikrát malá plakala a mrčela ze spaní.Takže když jsem nebyla u ní,měla jsem nervy a mozkový závity jak špagát,kdy zase bude plakat a budu muset vystartovat.....Zas**ný zuby
![]()
Hop:,–(lo- asi mít nebudeme,nějak mám obavy o zádíčka,jako s chodítkem,ale na to ani není místo.Kdo bydlí v paneláku,ví o čem mluvím.
Jeje,tak jak je?Vyspaná?Vidíš,vidíš!!Kdybys chodila aspoň jednou v týdnu spát jako slušnej člověk…
![]()
Lu- mi malá neslintá,jen trošku a to otřu plínkou.Ale spíš jen,pokud ěco na bříšku žužle
Lišti ,
super
Děcka se spolu budou čvachtat a Ty budeš mít ťapky volné..Ony ty mimča mají rády trochu té svobody v pohybu ![]()
Holky ,
Luky se normálně začal mazlit,dávat „pusinky“…
Vždycky mě chytne za vlasynebo uši,prostě zrovna za to,co se mu podaří rafnout,přisaje se na mně a na důkaz velké lásky mě hryzne do brady,popřípadě do líčka…
Je to tak roztomilé…ovšem taky bolestivé
![]()
A on je tak šťastný ![]()
Lu ,
jak psala Leňa …Jeníčkovi kapesníček strašně sluší,vypadá v něm super ![]()
Jsme chtěli prodat auto,máme daný inzeráty a manža ho ráno nabuřil při couvání
![]()
dobré ránko,
dnes jedem k mamce,brácha se včera vrátil ze studijního pobytu v Anglii.
Pet sedátko taky objednám ![]()
Ali všecko nejlepšííí ![]()
Stiko úspěšný den,co
![]()
hop:,–(lo pořizovat nebudem,až později mám zálusk na tohle http://www.moje-miminko.cz/…ek-pooh-hop/
eda tyhle se mi zrovna moc nelíbí,ale něco takovýho ![]()
Pet … tak takhle me Jenicek liba asi 14 dni.
Pritahne si me za vlasy nebo za krk a sosa mi bradu s pusou dokoran.
Je to mily, vid? ![]()
Materska-rodicak … hele holky, sem zjistila, ze po matersky muzu nastoupit na dovolenou, tim padem mi pujde normos plat a pak teprve se zada o rodicak, nevite o tom neco?? Podminkou teda asi je, ze sem v lednu byla jeste zamestnana a ne uz na matersky… ![]()
Luci , to s tou mateřskou jsem taky zjišťovala a podle mě je to takto (jestli ne, tak mě prosím někdo opravte
):
po mateřské, můžeš požádat o čerpání řádné dovolené… protože se mateřská započítává jako odpracovaná doba, máš nárok na celých 20 (25) dní za předpokladu, že zažádáš hned aby to navazovalo na mateřskou. Pokud zažádáš později, tak už se krátí protože rodičovská už se nepovažuje za odpracovanou dobu. No a podle mě, můžeš SOUČASNĚ hned po skončení mateřské zažádat o rodičák, tudíž budeš mít ten jeden měsíc dovolenou i rodičák. Protože rodičovská dovolená (o kterou žádáš zaměstnavatele) je něco jiného než rodičovský příspěvek (o který žádáš sociálku)
Tak holky, je to tak nebo v tom mám hokej?
No ja mam hlavne problem, ze mi materska skoncila uz 21.7. takze asi uz je pozde.
A ted sem teda volala na socialku a Zuzi ma pravdu, budu na dovoleny a zarove mi pujde rodicak rovnou… No a tak ted teda nevim, jestli muzu nastoupit na dovolenou treba mesic po skonceni matersky, to asi nemuzu, ze jo?
Ahoj holky,
ted jsme vstali musím se přiznat že jsme vyspinkaní do ružova…
Malému už musím na večer dávat přikrm koupila jsem mu nějaké hajaja tak mu to dávám zatím jenom večer at se mi nebudí.. Nejsem na to zvyklá spinkali sme celou noc a ted se mi budí 3× za noc… ![]()
Tak jsem mu dala to hajaja a je to ok
Tak už asi má věčší hlad a potřebuje toho více do břiška.-.přez den to zatím ještě neřeším to ho vicekrát přikladám k prsu a zatím ok.. ale asi taky začnem dávám už tu mrkvičku.. pulroku máme zachvilku tak to už je snad jedno jestli začneme o 10 dní dřív nebo později…
To už se těším na tu maturu s tím jídlem:) Co mu dávát a co ne to bude vyvařovaní…
Dnes se akurát musím pustit do velkého uklidu protože mám tu šilený bordel o víkendu jsem nic nestihla tak ted to musím douklízet i když nevím jestli to má smysl protože jak přijde chlap domu tak dem vrtát poličky na zed do obývaku… To budou mít sousedi radot ![]()
Hezke rano,
predne vse nej Alence Hlavicce a Davidkovi.
Teda jak ja miluju ty urady,uj. Byla jsem vyrizovat jednu pojistnou udalost ,ktera se stala u mamky v byte a myslela jsem, ze tu babu tam uskrtim,ale to asi moc dobre znate.
No ted jsem byla na skok v praci s malou a pri odevzdani nejakychhotovych ukolu jsem se dovedela jednu nemilou ac nutnou vec a to, ze musim zitra na sluzebku do Uherskeho Brodu, coz je asi 3 hodiny cesty, no sice pojedu s ridicem, ale i tak. No ukecala jsem mamku a pojede se mnou, stejne by bylo v aute prazdne misto, takze to nikomu nemuze vadit. Ale proc zrovna ja? Vzdyt na te stejne veci pracujeme tri !!!!
Tak pardon za tolik pro vas nudnych radku, ale musela jsem si postezovat.
![]()
Jinak Zuzka to vystihla s tou dovcou a materskou presne.
Vecer jdeme na kontrolu, tak vam pak hodim nase parametry ![]()
Pokud ovsem nepadnu za vlast, kdyz musim zitra v pul seste vyrazet ![]()
Jdu neco docist, spis jsem to jen tak prolitla a ja nesmim o nic prijit!!!
Kurna, sem tady neco vypsala a pak se mi sekl prohlizec a je to v pr…
takze jeste jednou ale asi kratceji ![]()
NO vypsana tedy moc nejsem, protoze i kdyz jsem zalehla na mne nezvykle brzo - ve 23 hod
tak jsem se tam prevalovala, az kdyz jsem usla, tak do loznice prisel manzel, coz mne vzbudilo, zacal chrapat a ja nemohla zase zabrat
No a jakmile zaberu, tak zacla mala povidat. myslela sem ze z nejakeho rozmaru, ale ona ji protekla plena, takze prebalit, prevlict, nasledne zase dalsi plena, pak tvrde brisko, pomoc vykajdit, znovu si procurala pyzamko (ja nevim jak jsem ji to proboha davala, ze 2× takhle za sebou ji to proteklo, kdyz se mi to uz dlouho nestalo), no a pak uz byla tak dokonale vzbuzena, ze jeste necele dve hodinky vykecavala jak za bileho dne! No alespon ze pak spala do deviti!
ALENKAM preji vse nej. HLAVICCE i ALIKOVI!! ![]()
DOVOLENA: Proste sem si ji od zamestnavatele nechala proplatit s tim, ze sem zadala i o rodicak. Ten uz mi dokonce i prisel minuly tyden.
PET: Poradame s Hlavickou nocni sedanky na icq.
Terka take dava takove oslintane pusinky
Ale spis je to vic nez pusinka normalni prisati ![]()
HOPSADLO: Zanet, tak to co si sem dala nema absolutne chybu. Hlavne je sympaticke, ze to muzu mit v jakekoliv mistnosti.. a nejsem odkazana na to, kam to pridelam (viz ty zarubnove). Ale myslim ze tady v cr nic takoveho neni.
LENYI: Tak nam volali z toho obchodu ze ten bazenek stale nemaj, takze jsem to zrusila.. jsem nastvana.. protoze kdybych mesic necekala, tak uz jsme ho mohli mit! ![]()
Tak jeste tady mam par poznamek
![]()
Stiko ten ISOFIX to je bomba, to je pak uz extra bezpecne jezdeni, super. A vase nakupy chapu, taky nas obcas popadne takova manie a mam radost z kazde blbiny, ac to vlastne pro mne neni vubec blbina, ale radosti si clovek delat ma. Opravdu uspesny lov ![]()
Hop:,–(la, choditka u nas neeeeeeeeeeeeeee.
Slintaní tak ja utiram prubezne plenou a zatim bodycka mokra nejsou a stejne ja malou prevlekam nekolikrat za den, upatla se i jinak.
Jani tak preju mnohem klidnejsi noce a zoubky at uz netrapi malou princeznu. A s tim autem je to teda pech, tak rychle opravit a prodat za jeste vic ![]()
Pet tak u nas se deje taky nejaky ten den neco podobneho. Stala jsem se vybornym tercem Ivancinych uslintanych, laskou plnych polibku
![]()