Poradna duly
Jana Čurdová
Tiko tady u nás bylo celý den pěkně.Teda pěkně.Dopoledne zataženo,ale nepršelo a odpoledne vykouklo sluníčko foukal takovej chaldnej vítr ale na procházky super počasí.
My jsme chtěly jet na výlet,ale napsala neteř se synovcem že odpoledne přijedou a ve 3h napsaly že přijedou až zítra
,tak jsme šly jen na dlooouhou prochajdu.
Lucci s velkým vercajkem to manža umí
už jsem mu i tehdy říkala jak na to ale jemu to připadlo perverzní
.
Jeje teď mě napadlo téma na fotky-První zoubek.My teda zatím stejně jako ty nebudem mít co dodat,ale je tu už spousta zubáků a stojí to za to zdokumentovat.
Tak když všechny spíte tak já jdu koukat na telku,i když tam nic není
.
Tak dob
rou
Joooo tak jeste jsem tu.
Psala sjem kamaradce dlouhou SZ
ALe mezitim dopila aspon tu melticku.
Lucci: ono je to urcene od 5-15 mesicu.
Vsak objednat se to da, da se to zkusit a pak ji treba davat do toho pozdeji. Uvidime. Ja teda hopsala jako mimino o106 a krivou ji nemam. tak nevim! ![]()
a myslim ze nebyli tak kvalitni! ![]()
Mne to tez mrzi, ale neda se nic delat.
Lenyi: tak takove tematko mam napsane, stejne jako sedim, stojim, blaznivy uces, ve sportovnim kocarku..
ale zatim to jsou tematka, do kterych by mohlo prispet jen par holek, tak cekam az nas bude vic ![]()
JEJIZ A JESTE BYCH MALEM ZAPOMNELA:
DAVIDKOVI OD NANE K ZITREJSIM PULROCNIM NAROZENINKAM PREJI VSE NEJ!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky,
jsme si dneska otevřeli s manžou vínko,neměla jsem ho ani nepamatuju a být ho víc,tak za chvíli mám naváto ![]()
Jeje moc ti přeju,ať je u vás co nejdřív zase veselo ![]()
Lu mě ten šátek přijde jako dobrej nápad
.Ale my nemáme žádný hezký kapesníky,tak jsem dnes koupila takový malý bryndáčky.
A už nic nevím
.
Tak pa,jdem zalehnout ![]()
LUCI - Giovi fakt neslinta, proto jsem na ten satecek hledela jak puk, jestli to ma byt frajerina nebo co, tak ted uz vim
Rostou mu zoubky? Hej a on si fakt suprovne stoupa, je to sikulka!
Hop:,–(lo - tak my uz ho mame taky, maly je z nej uneseny, ale LUCI, o jeho zadicka se nebojim, protoze ho tam stejne nenecham vic jak 10-15 minut. Myslim, ze dyl by ho to ani nebavilo. Dnes jsme koupili tohle:
http://trus.imageg.net/…78754reg.jpg
Jo a taky jsme dnes „oplotili“ obyvak, ale Giovi si stejne nasel skulinku, na kterou jsme zapomneli
A zabili jsme vlastne 2 mouchy jednou ranou, Spunky (pes) ted nemuze tam a maly na ni (uz ji zacal pronasledovat a
„hladit“)
Joo a jeste s tim uklizenim… tak jsem Dannymu rikala jak vasi manzove a drahousi pomahaji a on pry, at mu na ne sezenu telefony, ze uz jim to vysvetli, jak se to ma delat
A pak se me porad ptal s cim mi muze pomoct ![]()
Cau kocky,
tak mi meli nakupujici vikend. Sobotu jsme stravili v DM a buticich a nedeli v Ikei. Mam hafo prikrmu, kulda ma asi sest knizek pro nejmensi a nekolik ruznych doz na testoviny, koreni, mouku, box na pecivo a ruznych picicaren.Nemame krtecka, toho manza nesnasi a tchyna taky, budu muset o nej pozadat nekoho jako o darek a pak smi do domu. Krtek je klasika, muj milacek a ja ho tady chci.
Noci jsou desny, kulde se vratily z prikrmama prdiky.
Pomahani manzi- manza udela co mu reknu a kytky, kose a veseni pradla je jen jeho prace. Ale musim to pripominat a kos mu strcit pred dvere, aby o nej zakopnul kdyz jede do prace.
Jinak kdyz jsem byla tehu a lezela, delal uplne vsechno i zehli, vari, vytira koupelnu, myje zachod, zadna prace mu neni cizi. Jo nesnasi myt pribory, ze je to moc drobny a blbe se to myje, tak umeje nadobi a pribory nekdy kdyz je jich moc meju ja ![]()
Vsechno nej vsem oslaveneckum a smekam pred sikulkama, co lezou, sedej, stojej a tak, my se furt jen valime ![]()
Jo koupili jsme v ikey, takovej sitovej kos na hracky a je to super vec
, uz se nam to nevali po celym obyvaku. ![]()
Jo udala jsem plynky huggies, coz je super a uz mame ty 4 ![]()
Manza bude mit nove sluzebni auto, aby se nam vesel kocarek, ale jeste je ve vyrobne. bude to mit nejakej system isofix na autosedacku, nevite co to je? ![]()
Tak zatim packo, uz mi tam prtouskovna mruci
hezkej den
Dobre rano!
Leni … bryndaky znam.
Jenze mam jen dlouhy a jak se Jenik pretoci na bricho, tak si bryndak prilehne loktama a taha si hlavu dolu, no proste to s nim neumi.
A strihat je nechci, pac na krmeni jsou zase dobry dlouhy. ![]()
Zanet … Jenik slinta uz dva mesice a zuby nikde, take se docela bojim az zacnou rust. To tu asi budeme mit potopu. ![]()
Stiko … nasla sem tohle
jedinečný a nejbezpečnější systém instalace autosedačky do auta ISOFIX
ISOFIX systém umožnuje spojení autosedačky přímo s karoserií vozu
výhody systému ISOFIX - normované upevnění pro jednoduchou, bezchybnou montáž a demontáž, pevné spojení mezi dětskou autosedačkou a vozidlem je zárukou bezpečného namontování do vozidla
Tak a dneska ma svatek Alenka a ja nevim, jestli je Hlav Alenka, kdyz ji nektere rikate Ali… a neni treba Alice. Tak jak, mam ji gratulovat?
Jo a Zuzi … taky opozdene vsechno nejlepsi k svatku
Ja ti dycky chtela poprat a zapomnela. ![]()
Všechno nejlepší HLAVIČKO k Tvému dnešnímu svátečku!!!!!!!!!!!! HOdně štěstí,zdraví,lásky a samozřejmě pohlavní svěžesti!!!!!
ˇ3tiko isofix,jsou takové háčky vylézající z pod sedačky,za které můžeš upevnit autosedačku,pokud má taky systém isofix a to zaručuje nejbezpečnější připevnění autosedačky,čili by neměla autosedačka vypadnout při nárazu třeba z auta..... Doufám,že jsem to dobře popsala,my ho máme…
No vida, tak je Alenka
tak Hlav … taky vse nejlepsi k svatku!! ![]()
Dobré ráno…
jé s tou snídaní jsem vás dostala
No ono to není až taková snídaně do postele
, jen ji mám prostě nachystanou když vstanu… já bych se v posteli stejně nenajedla
![]()
Pipi , hop:,–(lo vypadá dobře… musíš napsat jak se na to Marťas tvářil! Pořád nevím jestli s tím ještě nepočkat… někdy mám záchvaty, že bych jim hned koupila všechno
Luci , já se právě docela zatím bojím, takže trošku váhám, ale věřím že by se jim to líbilo.
Zanet , to je suprové!!! Co je to za značku? Takové by se mi fakt líbilo ![]()
Jeje , to je mrzutost… jsou dny lepší a dny horší… ale vím, že hodně zamrzí, když se těšíš na společný víkend a pak se rozhádáte… ale určitě bude líp!
Jo a stránečky jsou super! A moc díky za ty říkadla tam… to je paráda! Hledám to vždycky po všech čertech… a teď nemusím ![]()
Luci , my slintání řešíme plínama „slintačkama“
Kluci mají vždycky každý přidělenou plínu (se kterou taky spí… bez ní jim to nějak nejde
) a tu tahají všude sebou. Ale pravda je, že zase až tak moc neslintají, mají to spíš na muchlování
![]()
Ali , všechno nejlepší k svátku!!!
No u nás to vypadá opět na noční prdíky
. Lukys se už druhou noc vzbudil a nemohl zaspat… pořád se kroutil
už jsem z toho byla na nervy… pak si pořádně prcnul a byl klid… a ráno měl nálož
. V noci teda nikdy nekadili, tak ho to muselo sakra trápit
. Doufám, že to přejde, protože v sobotu odjíždíme na dovču a i bez toho z toho mám osypky ![]()
Petisko prosím tě naposledy na ten odkaz na koupi toho sedátka do vany!!!!! Slibuju,že fakt otravuju naposledy!!!!!
Děkuju.
Dobré ránko
,
musím kojit,Lukajs se dožaduje snídaně,tak jen v rychlosti ![]()
Alenko ,
všecičko nejlepší k Tvému dnešnímu svátku
Pěkně to oslav ![]()
A já chci taky s Vámi pokecat
..kde jste vůbec s Jeje kecaly
Že jsem o tom nevěděla
![]()
Jejiku ,
doufám,že je dnes už líp a věř,že přesně tohle já znám
Natěšeni oba na společné volno a nakonec ho strávíme každý po svém rozhádaní
To je mi vždycky lítostí a vztekem do pláče
Ale naštěstí to není běžné..
Štičko ,
no nazdár,babo ![]()
Jsi tu nějak dlouho nebyla…jsem zvyklá na Tvůj každodenní nášup a Ty nikde
![]()
Koukám,že utrácení miluješ…já taky
Mám ze sebemenší kraviny vždycky hroznou radost ![]()
Zanet ,
hospadlo vypadá úúúúžasně…taky jsem zvědavá,co to je
Lukys taky pořád hopsá a taťka nadšeně,že trénuje svaly na fotbal ![]()
Zuzi ,
tak ať jsou prdíky co nejdřív zase za Vámi ![]()