Poradna duly
Jana Čurdová
Leni ,
Luky má 71 cm,7,60 kg a hlavičku 43 cm…a přijde mi naprosto dokonalý
![]()
Já ho mám tak ráda,holky…někdy si říkám,čém jsem si zasloužila tak úžasné děti…Doufám,že budou mít jednou pěkný život…No a stop…zas to an mně jde…asi jsem psychouš a trpím depresema…nebo nevím,ale poslední dobou mám tak úzkostlivé stavy ![]()
Dobrý to není,ale nechci o tom mluvit…prostě jsem celkově taková jiná..nejsem to já a vadím si..Už jsem to párkrát zažila a vím,že to přejde…takže se to snažím co nejmíň vnímat..
A fakt dost,protože sem si chodím zarelaxovat a ne stěžovat ![]()
Až bude nejhůř,tak se Vám tu třeba sesypu
,ale tak hrozné to zas není…
Mám hlad ![]()
Tak to my máme fontanelku pořád měkkou
Prostě jde vidět,jak dýchá,jak to pulzuje…
Holky ,
Lukášek normálka miluje auta
On je z nich úplně paf
To je tak krásné..
A musím se pochlubit,že sami sedíme
![]()
A taky má rád,když mu češu vlásky nebo spíš chloupky na hlavičce
To drží…je to moje láska…
Pochopitelně i Sárinka ![]()
A nevydrží beze mně ani vteřinu…okamžitě začne natahovat,jak mě nevidí..pokud teda není nějka zabavený,což teda opičák malý vydrží chvíli..
Zítra už mi přijede Sárinka,to obulím
![]()
Pet tak to chce kilo čokošky
.
Já hlad nemám,v 6h jsem snědla 2 rohlíky se šunkou jako na večeři a od té doby-balík popcornu do mikrovlnky,půlku anannasu,magnum,aktivii,a teď požírám brynzový oplatky
,já su prase já na to jídlo jednou chcípnu.Normálně kdyby přišla bída tak já jsem za dva dny mrtvolka
.
Jeje s tím počítám že si Terinku oňuhňám
.
Jeje ,
já nic netajím… ![]()
Jak jsem psala,jen je mi teď občas úzko,smutno…ani sama nevím proč,možná se mi už teď stýská po drahoušovi…možná mám strach,jak to budu sama zvládat a taky ,jak psala Leňa,Sárince končí dětství a začíná ji nová kapitola života a je to takový přelom,všechno se mi to nějak motá dohromady…Chci drahouše tady,nechci aby pracoval někde jinde
Nebojím se povinností,bojím se,že nám to třeba rozvrátí vztah,bojím se,že se mi bude stýskat…bojím se toho,jak budu usínat minimálně 4 roky v týdnu sama
Prostě to na mně nějak padá,víš…
Pet fakt další seďavec
,tak je fajn.To už jsou ty děti spokojenější když si můžou sedět a rozhlížet se a nej jen pořád ležet a koukat do stropu nebo do toho blbýho kolotoče co jim furt někdo natahuje
.Vím o čem mluvím,my totiž ještě nesedíme a vypadá to že dlouho ještě nebudem.Když ji chytím tak furt chytá vangle.
Lucka je teda taky mamanek.Když projdu kolem postýlky tak začne kňučet že ji nevezmu do náruče,nikomu jinýmu to nedělá.A kydž je unavená tak nechce být u nikoho jinýho než u mě a háže na mě šíleně smutný oči.Jen ji vezmu tak má rohlík.
Leni ,
poslení větu s rohlíkem jsem si musela 3× přečíst,než mi cvaklo
![]()
Přesně,tohle mi dělá i Luky,on má tak úžasné pohledy… jsou to herci,ty naše lásky ![]()
Já vás stejně všechny obdivuju co máte chlapy celý dny v práci a dokonce takový odloučení
,to já bych nezvládla.Potřebuju mít ty svý nejbližší každy den u sebe.Když jede manža na týden na hory tak mě už druhý den volá jak se mu stýská a je to vzájemný,jen já hraju hrdinku že jsem ráda že je pryč.Teď třeba Leňa spala 3 dny u babi a pak u švíci.Přes celý den jsme se viděly jen na noc chodila k nim.A já jsem byla úplně smutná že nechce být jen se mnou a že se jí nestýská.I když vím že je dobře že je tak samostatná.
Ale Peti neboj ty máš nás a kdybys byla moooc smutná tak sednu do auta a za 2 hodinky jsem u tebe
.
PETI: Vim o cem mluvis, co se tyce toho odlouceni.
Ja myslim ze to vztah nerozvrati vzhledem k otmu co jste spolu prozili a jeste prozijete. Chybet si budete a o to vic si budete uzivat o vikendu. Je to blbe to psat, ale bohuzel je to o zvyku
Prvni dny to bude asi horor, ale pak si casem zvyknes. Ale trebas casem najde jinou praci…
Proc vlastne meni praci? Ho uz to nebavilo, nebo penize??
S tou uzkosti.. asi to prozivame kazda. Ja tady ve meste nemam poradne zadnou kamaradku (a zvlast od dob co mam Terku, jsem jaksi od tech kamaradek JINDE… a uz se nevidime) a tak jsem strasne rada, ze jsem minuly rok nasla emimi… a ze tu mam tu moji kocarkovou kamaradku.. (jako ty mas Grehlu). A kdyz se nevykecam s ni, tak „dolejzam“ za moji mamou. Je to ted moje nejvetsi kamaradka..
A gratuluji k sezeni! TO je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mamánka mam samo taky! ![]()
Proste ono to jinak nejde, kdyz jsou s nami imrvére furt ![]()
Terca vydrzi v naruci nekoho jineho (teda zenskych, u chlapu rve jak tur -tedy krom tatky) ale vyhledava mne ockama..
Doma na dece si celkem vyhraje a tedka spis resime to prevalovani na brisko .. ale uz take vydrzi hodne dlouho. Kdyz pripravuji nejaky obed tak na sebe koukame, ja tancim k lednicce a delam na ni obliceje a ona se na mne rehni. I to ze zajdu k plotne a nebo umyji nadobi…ale jakmile se na pul hodiny zaseknu u pc, tak to uz se hlasite o mne hlasi ![]()
A taky miluji ty jeji podkovicky..
![]()
Je to sranda s kuliskama
No nic děvčátka vy to tu zas potáhnete do 2 do rána a na to já nemám.Ikdyž budud muset trénovat na listopad
.
Takže já jdu hajuškat
Dobrou ![]()
Jsem Vas docitala a reaguju na fontanelu…tak Adik ma hrozne velikou,asi bude nejakej velice inteligentni
…ne vazne
musela bych se jit mrknout do prukazky abych to napsala presne ,ale kolem 4cm ma dlouhou a nahore asi jeste 2cm,pokazde se ptam dokt,zdali ji nema nejak moc velkou,ale prej je kazdy mimi jiny,jak nema vlasky tak na to furt cumim jak mu to tam tepe
,no ted se zda ze uz to nema tak veliky