Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tady jsou informace kdo má zájem
http://www.prevenar.cz/
Jo a taky jsem četla ten email,že na MMb na aukcích zřídili službu,kde si vybereš věc o kterou máš zájem a kolik za ní maximálně chceš dát a mmb přihazuje za tebe,aby jsi vyhrávala…to je mazec!!! ![]()
Lu tak já teda zase příště upeču ![]()
Stiko souhlasím s holkama,dr. určo ví,proč by to Kulda měla brát ![]()
názor dr. moje Mudra se zabývala homeopatií a to mi teda přišlo ideální-vždycky jsem s ní zkonzultovala,na co stačí homeopatika a co už by se spíš mělo „normálně“ léčit.A stoprocentně jsem jí důvěřovala,takže když řekla:Dávejte to a to,tak jsem to dávala.
Bohužel šla do důchodu a k té nové teda takovou důvěru ani náhodou nemám,takže asi zvednem kotvy ![]()
Lišti , to se asi vyplatí v případě, že je konec aukce nastavený třeba na pozdě večer nebo když nejseš doma
Já na tom moc neujíždím, ale pár věcí jsem tam už pořídila, řekla jsem si limit a pokud to šlo přes něj, tak dál nejdu (nenechám se vyprovokovat
.
Dnešní večer stál za to - protože pršelo, tak jsme nešli na večerní procházku, takže byl Daník přetažený, páč neumí zabrat…po šesté jsme dali koupel, pak kaše, mlíko a spát..no teďka už sladce spinká, ale já mám práce jak na kostele
Neuhlídala jsem misku s kaší, takže ji převrhl a půlka se vylila na stůl a do té vylité kaše si ještě rád praštil, no srandy kopec..jsme se museli převlíct oba ![]()
Lucci , bydlím ve Štětí… tj. mezi Roudnicí nad Labem a Mělníkem… to je docela daleko od Hazmburku… nedávno jsme tam byli… teda nedávno… ono to bylo před těhu
![]()
Lišti , krásný míry na dvojčátka
Tak že držím pěsti a přeju pevné nervy
![]()
Jo a ta služba na MMB
se to ke mně zatím nedostalo ![]()
Kluci jsou protivky protivné… museli jsme je dřív umýt, nakrmit a uložit, protože už se s nima fakt nedalo vydržet
To je dneska den ![]()
Zuzi … hm tak to bydlis daleko.
Ale Steti znam, realitka ze Steti nam prodavala tady barak po babicce. ![]()
MaK … pect nemusis, ja prijedu rada i jen tak. ![]()
A kdepak se toula Petka , snad nam samym smutkem neumrela
![]()
..kdybyste nás nemohly poznat, tak je to proto, že máme nové foto v metříku a to staré jste moc často nevídaly ![]()
Zuzi viď to jsou míry,přitom jestli kačka před těhu měla nějakých 46 47 kg a zůstala strašlivě hubeňounká jen měla krásné velké bříško!!!!! ![]()
Hezky vecer,
tak Ivca usla dnes nejak podivne brzo a rovnou pri koju, tak jsme zvedava v kolik bude prvni nocni budicek ![]()
Jen ve zkratce co si tak letmo pamatuju:
TA Trebic
Pajko - o zadnem dalsim ockovani zatim neuvazuji, myslim, ze pro zacatek je i ta hexa velka zatez pro miminsky.
Tady zase krasne sprchlo, jojo asi je uz po lete, co ? Ale radeji takle, nez ty paraky a extremni vedra.
Ahoj holčiny,
Štíko , dobře jsi udělala, souhlas s Pip, úplně mi brala slova z huby. Olivka taky bral od 4 týdnů antibiotika na ledviny a nešlo to jinak, tak co se dá dělat. Říkala jsem si, že hlavně, ať nepřijde nic horšího…
TA Třebíč říkám já, ale nevím, nevím ![]()
Pneumokoka zatím neberem.
Naše míry v 6 měsících jsou: 8,013 kg a 71 cm a pokud vás zajímá i obvod hlavičky našeho lebkounka (zejména zajímavé pro Lenyu pro porovnání, viď?
, tak má 46,5 cm!! ![]()
Omlouvám se, ale nemám dnes zatím dočteno, padám na ústa, dneska jsem měla takový uběhaný den. ![]()
Ahjojte dámy,
takže předně abych vám rozlouskla tvrdý oříšek, je to prosím TA TŘEBÍČ!!!!! dĚKUJI ! ![]()
Zuziku to je mi moc lito toho pejska..
Nas uz bude skoro treti rok po smrti. Take mi chybi.. ale ke konci uz hodne trpel a pro toho pejska uz je to vysvobozeni…
Jinak rposim zda by si mi na SZ poslala ten kontakt na tu pani na ten nutrilon. Uz jsem ti o nej chtela napsat tehda, ale nejak jsem zapomnela, takze dekuji ze si to pripomnela.
PAJKO Ockovani na pneomokoka take resim. My meli umrti na to v rodine a take muj manzel tu nemoc dostal.
Ptala jsem se na to doktroky jeste pred prvni hexou a ona rika, ze se to dava ZAROVEN s hexou, tzn. ze NE MISTO.
Protoze samo hexa obsahuje uplne jineho ockovani na jine nemoci.
take mi rikala, ze se vsak nektere daji vynechat, takze pokud se mi to zda drahe muzeme zacit az od pul roku tzn. s treti hexou.
my na ni jdeme v zari, ale ja na ni nemam
Navic budeme muset jeste platit plavacka .. a tak proste to budeme muset dat az s tou 4.hexou v tom roce. Nevim.. ono je to proste takove spis pro klid, ze si pro to udelala vsechno co si mohla, ale zaroven si myslim ze pneumokokovych onemocneni je mnoho druhu (stejne jako kdyz naockujes proti chripce a pak ji stejne dosstanes protoze si naockovana jen proti nejakym par druhum)… Takze tapu, ale v tom roce do toho urcite asi pujdu!
No a to je tak vsechno co jsem to chtela ![]()
Jo a jeste jsem chtela, ze se nam zvysuji vysledky na moc.. tzn. ze uz jsme hranicne.. k tomu aby se to zase zacalo lecit, takze uvidime v patek, co nam reknou na UTZ na ledvinach. boze at je to v poradku!
Zdarek,
nemam docteno a ani mit nebudu
Ale zhruba to prolitnu, at vim, jak jsme na tom se srazem…Nebo mi to nekdo prosim napiste ![]()
Jeje, ono se picha 4.hexa??? Nam uz pred mesicem a pul pichali treti-posledni ![]()
Pet, na priseru jsem zavolala brachu, chytil ji do sklenicky. A sestrenka, ktera studuje ekologii si ji vzala
Bylo to ooobrovsky sarance
Fuj, ja jsem si tu v klidku sedela a snazila se vas docist a skocilo mi to za krk ![]()
Jeje … tak to drzim palecky, at je Terka v poradku!
Matess … sarance za krkem, no FUJ. ![]()
Ja dokoukala Humoresky a valim spat, uz mi padaj víka.
Tak pa-pa-pa
![]()