Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak já vás vůbec nestíhám a dnes už ani nestihnu, jdu na svatební mecheche ![]()
JEJE co se objednává?
Tak jsme zpatky doma. Prej ma kulda jeste ovorozenecky reflexy a ma opozdeny vyvoj, ale lehce. Je dulezity davat pry furt ten piridoxin
ja ji ho ale nedavam, nechtela sem do ni cpat prasky, prej to je na vyvoj chromozomu v mozku, tak mam ji to cpat? Sem ted nalomena a rikam si jesti jsem neco nepokazila
.
Jeje, krasny video i terezky www
Listi, vitej u nespavcu ![]()
Ahojte,
tak jsem se pustila do oken, a od rana jich mam osm hotovych
![]()
Jinak u nas noc dnes taky podivna. budila se casteji, nez je normal a ja jsem byla rano jak prejeta tankem,tak mozna proto ty okna, abych na to nemyslela. Ted teda nastesti usla, tak snad mam na chvilku pohov. Ale Ivcu moc bavilo me pozorovat, jak porad nekam lezu a seskakuju, ale musela jsem u toho obcas jeste prdet pusou, abych ji zabavila a ja koza pitoma si poprskala uz vylesteno okno ![]()
Luci dekujem za gratulaci, ale ono to zas az takove lezeni neni, spis plazeni a tak jako u ostatnich ,nejelepe hned po kojeni, takze si umis predstavit ten koberec, deku a jine podlozky. Jinak chci celkove moc pochvalit fotky, hezke.
Heli uzij si mecheche a myslim, ze Jeje objednava u Zanet nejakou vodicku na dasnicky, co maji jen v USA? myslim, proste pokud bys neco chtela v USA dej vedet Jeje ![]()
Pet at jsou chmury rychle pryc a ty mas zpet svou dobrou rostackou naladu
Čauky kočenky,
Ali , tak to je super, že je malý už dobrý. Vím o čem mluvíš, Jonáš měl teď tři dny blbou náladu kvůli zubům a stačilo mi to , a to ani neměl zvýšenou teplotu, jenom to prostě nebyl on jak bývá. To je něco, jak si ten člověk na to mimi zvykne, že se směje a je upovídané a tak, a pak do toho něco přijde a je jako vyměněné a m jsme z toho v háji, že?
Leni , při každým letadle na tebe myslím. Mě to tak dere, fakt. To už je aspoň pátý den, co tady vzlítaj a je to o nerva. A taky si vzpomínám, jak jsi nabízela bazének, já teda budu pořizovat až na příští rok. I když, to už ho možná budu koupat v našem jezírku, no uvidíme, zase v malém bazénku si to prcek asi určitě víc užije a může tam sám dělat blbiny.
Peti , tak doufám, že dneska už je líp. A pojď za nama, kočko naše.
Lišti a co ty, žiješ, bo ryješ rypáčkem o zem po té náročné noci. Tak vraz večer manžovi děti a dochrupči se, když on si chrupkal v noci. ![]()
Zuziko , já už nutráč zase nedávám, bo malej se na noc nějak srovnal, tak jenom kojím a je to dobrý. Navíc mám ještě zbytek nutráče 1 a přijde mi líto to vyhodit, tak až přijde čas, tak nejdříve spotřebuju ten. Ale děkujeme, že nám kdžtak dáš na paní kontakt.
A kluci ti už po kaši chrní celou noc? To jsou frajeři.
Kolik ti toho večer vypijí a už ji baští s chutí a rádi oba?
Štičko , já myslím, že snad ti doktoři vědí, co dělají, já bych dávala. Maximálně, pokud si nejsi jistá rozhodnutím toho doktora, tak se zkus nakontaktovat ještě na jednoho neurologa, ať ti to potvrdí. Teda tak bych to řešila já, kdybch byla tak na vážkách, ale je to samo na tobě.
Štiko , já bych to asi dávala, ale jak psala Cupi, pokud máš pochybnosti zkus se zeptat ještě jiného dr.
Cupi , my večer dáváme Nutrilon (ze 120ml vody) + 1/2 kaše, tj dvě lžíce na 70ml… ve výsledku toho je 210ml mlíko-kaše
Občas v noci kojím, ale hlad to většinou není… spíš žízeň, po pár potahání jsou tuzí
Tak někdy dáváme jen čaj
No a banánovou už jsme nezkoušeli
teď mají většinou čistou nebo jablíčko.
V poledne mi volal taťka, že nechali utratit naši psinu…
vyrostla jsem s ní, je to babička naší Barči
sice už měla 15 let a teď měla hodně trápení a už se o tom mluvilo… ale nějak jsem to nezvládla
Teď jsem si myslela, že už jsem se vybrečela, ale zase bulím… My jedem příští sobotu na Moravu a já jsem jí ještě chtěla vidět
ani jsme se nerozloučili… já nemůžu… zatím se mějte… ![]()
Ahojte maminky,
vim,ze se tu moc casto neobjevuju,tak se omlouvam,ze Vam sem jen tak vpadam,ale chtela bych se zeptat,jestli jste nektera z Vas nechala mimco ockovat tou novou vakcinou na toho pneumokoka… Mala jeste ockovana neni,ted mi zase dala Dr.lhutu na „rozmysleni“. Nejak se mi do toho nechce… Za prve- je dost draha a pak,ptala jsem se v lekarne a divala na neta zase takova bomba mi neprijde. Rikala jsem si,ze to je pro prvni rok zivota docela zahul - tolika ockovani,maximalne bych ji zaplatila to preockovani po roce. To pry taky jde. Jake mate zkusenosti vy? Urco jste to tady uz probiraly,ale neni v mych silach to vseeechno docist. Diky moc,jestli mi to nektera shrnete… Nechci byt krkavci matka,ale kdyz doted stacila ta hexavakcina a najednou je zase dalsi-novejsi-drazsi,nevim,co vybrat.
A jeste se musim " pochlubit" . Dnes v noci jsem male nasla 2 zuby. Docela prekvapko,s Daneckem jsme probdeli nekolik noci a mel docela teploty a Kajinka p o h o d i c k a ! Snad tak budou i ty ostatni. TUKYTUK…Jinak je zlaticko,papa krasne a hodne,no je cela maminka.Ale vyzazi teda naklonovanej tatka. Pokusim se naskenovat fotecky na unornatka- i kdyz ta moje je tam uplne zbytecna…
Mejte se hezky,dik predem za nejakou odpoved
Zuzi , ty jo, tak to kluci vyžahnou dost teda. Kdž jsem ještě dávala kaši, tak Jonáš dal mx. 150 a pak ještě většinou něco vyklopil. ![]()
S psicí je mi to moc líto. Vím, o čem mluvíš. Loni v květnu jsme museli nechat utratit naši 12-letou černou ovčandu. Byla krásná a suprová. Měla chudinka rakovinu kosti. Jeden večer jsme se s manžou rozhodli, že ji trápit nebudeme a druhý den ji necháme utratit, ale strašně jsem se toho dalšího rána děsila, protože jsem měla hrozný strach, jak se s ní budu loučit. Manža ten den vstával dřív a když jsem v stala já, bylo mi jasný, že Tiff už tam nebude. A taky že jo. A za chvíli přijel manža. Nejdřív jsem nevěděla, jestli se na něj zlobit, že mě nenechal se s ní rozloučit, ale nakonec jsem si řekla, že to tak bylo lepší, protože já bch jí nedokázala říct sbohem. Ale plakali jsme pak strašně oba. Je to něco, jsou to členové rodiny, to je jasný. Drž se berunko. Říkej si, že je v nebi a teď zrovna dělá to, co na tomto světě dělala nejraději. Trochu to pomáhá. My jsme Tiff, teda manžel, pohřbil kousek od nás v takové krásné aleji a vždcky když jedeme kolem, tak máváme, vždycky, to je takovej náš krásnej rituál a známka toho, že na ni nikdy nezapomeneme.
Cupi , seš hodná… taky si říkám, že jí je už líp… ale asi si to musím probrečet
Na jednu stranu je možná dobře, že jsme se nerozloučili, naši říkali, že už byla hodně pohublá a opravdu bych jí nepoznala… tak si ji aspoň pamatuju takovou jaká byla předtím… a naši si ji taky vzali domů, večer by ji měl jít taťka s bráchou pohřbít, naši by ji tam nenechali. … a ke všemu kluci oba usli a já bych se potřebovala tak rozptýlit… čekám až se proberou a vyrazíme ven. Když mají spát, tak nespí ![]()
Zuziko, to je mi lito, ale takhle ji bude lip. My takhle dali utratit nasi cernou dogu pred 17 lety se kterou jsem vyrustala a doted bulim kdyz mam o ni mluvit.
Uvidis, cas vsechno zahoji
pajko, taky jsem to zvazovala, ale mudra rikala ze pokud nemame opakovane zanety stredniho ucha, tak je to zbytecny
Ahojte. ![]()
Listi … teda noc jsi mela fakt dobrou, vubec nezavidim!
![]()
Vittie … s tchyni ti neporadim, si myslim ale ze naznacovani nepomuze, musite to rict na rovinu a kdyz neposlechne, toz tam chvili nejezdete a uvidite. jak otoci… Si myslim… ![]()
MaK … mas jako fotky z atelieru a neukazes mi je, jo???
![]()
Pet … nesmutni a vypis se tu. Seslo se ti to najednou, Sara se za chvili vrati, na skolu se tesis ne, to neni proc smutnit, a to kojeni… me Jenik taky ted saje nejak vic… s tim ti neporadim.
Ale soucitim s tebou. ![]()
Pajko … o zadny vakcine neuvazuju, staci mi ze do Jenika perem povinny ockovani. ![]()
Trebic … hele sem asi fakt blb, ale to je TEN Trebic a ne TA Trebic??
![]()
Kousani … to vas fakt lituju, ja bych prsko sebrala a dostal by az po chvili… podle me to jinak nepochopi. ![]()
Jo a musim vam rict, ze jsem kojila o pulnoci a ve tri. No a okolo pul paty se Jenik dycky budi a chce ke me. A tedka sem mu ve tri dala misto plinky k obliceni moji nocni kosili, co sem si akorat sundala, on se do ni zanuchnal a spal az do sesti!
Takze jestli to bude fungovat i nadale…
![]()
Ahoj zlaticka,
toz ja uz sem nachystana, vsecko sbalene a nacpane u dveri, jen vyrazit a chlap jako obvykle nikde
(meli sme vyrazit ve dve). Mala uz zacina byt nervni, bo uz od rana nespala, tak snad to zalomi v aute a probudi se az na Kokave
![]()
Hernajs, a este si na me vymysleli, ze budu muset ridit jedno auto ![]()
Jinak Lenco , my se chystame toto nebo pristi pondeli do Brna (tak kdyby jsi nas chtela taky pozvat
)
A uz nevim, co sem chtela, mam myslenky uplne jinde…
Mejte se krasne, ahoj A+A
Dekuju stiko a lucci, ale ono to je prave misto ty hexavakciny. No fakt se mi do toho nechce,tak to asi necham plavat… Jsou to ctyri ockovani,jedno stoji dva tisice a to posledni je zdarma,takze 6 tisic. To radsi vyuziju ty korunky jinak. Ted jsme napr.koupili pro deti ten vozicek za kolo,meli ho v Nemecku za 99,–euro,no nekupte to.je to pro dve deti,Danecek Kaju pohlida. I kdyz Kaja bude jezdit az pristi rok,myslim,ze to pro ne bude zazitek.
Lu hele já jsem si na ně vůbec nevzpomněla
.No nedá se nic dělat,budeš muset zase někdy přijet ![]()
Zuzi je mi to líto..
Pajko na pneumokoka se ted taky nechystám.Naše dr. říkala,že ohroženější jsou až větší děti
Třebíč já teda říkám TA Třebíč ![]()
Ali jsem ráda,že už je Adíkovi líp ![]()
MaK … no tak ja teda nekdy zase prijedu.
Jeste me nemate dost, jo? ![]()
Lu , taky myslím, že je to ta Třebíč. Jéje , tak jak to je?
Pajko , já se na to očkování taky teď nechstám, nevím, se mi to do něho taky nechce všechno rvát. Si myslím, že toho to jejich tělíčko má i tak dost. A to je místo hexy? Já vím, že Pipi něco nechává dávat, ale že by to bylo místo hexy, to teda neříkala. Nebo aspoň myslím, že ne.
Lu , Monča ti je neukázala schválně, abys zase brzo přijela, to je jasný. ![]()