Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
9.8.07 18:48

Ale chtěla jsem ho samo proti bolesti :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 19:02

ona je totiz porad bez stahu a bez otevreni..
rano ji odtekla voda a malej se porad enma.
vubec ji to nepostupuje, tak se divim, proc ji nedaj tabletku na vyvolani nebo ji neudelaj cisare, ze ji takhle trapi.. zbytecne.

asi pred tydnem jsem ji prorokovala ze se ji to narodi desateho (TP mela 3-8.)
kdybych vedela jaky to bude mit tak ji radsi budu prorokovat devateho teda!!!! :(

jdem koupat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.8.07 19:04

Caute. :-)

Koukam MaK referovala, ja nestiham docitat, Jenik skoro nespal :roll: a je protivnej. Jak by taky mohl spat, kdyz ma Davca tolika krasnych hracek, co on doma nema, ze jo. :-)
Fotky mam stazeny, neco dam do galerky, jo MaK a posli mi mail.
Jdu koupat, vecer se sem snad dostanu.

Jo a MOnca upekla vytecnou buchtu. :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 19:15

Teda u nás byla bouřka :roll: , vypadl proud… no já to fakt nemám ráda… a kluci koukali co se to děje :lol:

Jé to je supr jak se scházíte :wink: … proč nikdo není někde z našeho okolí :cry:

Ali , to je fajn že je teplota pryč… tak ať je brzy fit!!!
Jeje myslím, že epidurál ti dají až když už se to rozjíždí… asi nějaký stahy má když jí ho píchli :wink: A oni nic neudělají pokud věří že se to rozjede… taky mi prdla voda ve dvě ráno a nic se nedělo až do šesti… a až před polednem to už byl fofr :wink: a kluci se narodili 12 hodin po odtoku plodovky, tj ve dvě odpoledne :wink: (a strašili mě, že to může být až večer…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 19:35

Zuzi, ona ji prdla v sest rano a dotedka nemela ani jeden stah a otevrena neni vubec.
Ted mi volala mamka, ze chystaj cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 19:38

Tak u nas uz se take neco zene, doufam, ze z toho i neco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 19:43

Jeje , tak to moc nechápu jak to, že jí dali epidurál 8O No asi to teda jde i před stahy :wink: Ještě, že už mám po porodu… člověk si myslí, že ví všechno a prdlajs :lol: Tak snad už to nějak vyřeší a prcek bude na světě!!!
Jo holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nedáváte Nutrilon… já jsem narazila na MMB na paní, která nabízí Nutrilon 2 za 210,–… netuším odkud má zdroje, ale má… tak jsem si jich teď pět objednala (zítra by to mělo dorazit)… tak kdybyste chtěla některá odkaz, tak dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 19:55

Jeje tak to nevim :nevim: ale hlavně ať jim to dobře dopadne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 19:57

Ja to take nechapu, ale rikam si, ze kdo vi, jestli je to vubec epidural. Protoze ono to jde pres jejiho manzela, jeho mame, a od jeho mame me mame..t akze ono to mohl nekdo poplest a trebas mysleli nejakou tu lokalni narkozu.. co ja viem. hlavne at uz to maj za sebou a klucina je v poradku!
jak dlouho vubec muze byt ditko bez plodovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 20:02

myslím, že 24 hodin… pak už musí něco začít dělat
Neboj, určitě to bude v pohodě a za chvilku bude prťousek na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 20:04

Jeje a nemohli jí dát spíš tu vyvolávací tabletu,ta nezabrala,tak proto ten císař :?: No to je fuk,hlavně,ať už maj mimi u sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.8.07 20:29

MaK … posli mi ten mail, poslu fotky, alespon nejaky, je jich desne moc. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 20:30

Takze trochu zpozdene jsme resili co uz nebylo aktualni.
ale v 18,27 (ale ja bych spis rekla za 5 dvanact, se jim narodil cisarskym rezem, trikrat obtocenou pupecni snuru, temer priduseny, pry uplne modry, kazdopadne ho rozdychali a tedka je na JIP.

Ja vazne nechapu proc to nechavaji zajit tak daleko!!! :( kdyby jeste chvili otaleli, tak nemusel byt :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.8.07 20:36

8O 8O 8O No tak jeste ze ho zachranili teda. Fuj. :? Hodne stesticka preju do zivota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 20:39

Jjo, dekuji. Doufam, ze to bude vsechno vporadku.

A my jeste nespime. Dneska byla zase terka docela akcni.
nejen teda to brisko ze vypilovala ale ve vane delala to co nikdy.. sem byla zmachana snad vsude..
a etdka tam take jeste ma ptorebu mi mlatit do chuvy a kecat a hemzit se..
podala si tam nejakou hracku tak se snad unavi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí