Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
9.8.07 12:45

Ahoj devcata akluci,

tak ja bych se rada vyjadrila jeste ke Sticinymu jmenu , teda k zatajovani a celemu tomu humbuku kolem. Ja si myslim, ze nikdo z nas nemuze vedet proc si Stika nepreje sve jmeno zverejnit. Nikdo nemuzeme vedet jak dulezite to pro ni je, aby zustala alespon trochu „maskovana“. Tim padem by bylo asi od nas dobre a korektni se jiz k tomu tematu nevracet a nevynucovat si zverejneni jejiho praveho jmena. (ovsem pro mne je treba jeji prave jmeno Stika 8) ) Vzdyt je to preci jedno, eMimino je vlastne tady kvuli uplne jinym vecem, nez zjistovani necich jmen. Ja treba Stiky jmeno vubec nepotrebuju znat, mne staci, ze vim, co Kuldu trapi a co prave dnes Kulda jedla a zda se otocila a jake plenky ji vyhovuji a jak roste. Protoze kvuli tomu tomu to forum tady je. Osobni veci taky samosebou, ale to je uz jakoby nadstavba celeho diskuzniho fora. A vy vite, ze i ja se rada sverim. Nekdo psal, ze jmeno nikomu nic neudela, ale mozna udela, mam pocit, ze nemame pravo soudit jestli je to spravne zverejnit jmeno, protoze nezname osobni situaci a okolnosti, ktere k tomu kohokoliv vedou. Ja se omlouvam, za tento dlouhy prispevek tem, ktere Stiky jmeno vehemente chteji znat a mysli si, ze je to jednoduche ho sdelit na net a treba me i timto odsoudi, ale musela jsem to napsat. Tak se na mne nezlobte. Vase Tereza

Jinak Stika netrucovala - :arrow: kocarkovaly jsme spolu :roll: 8) ale to vam reknem az pozdeji. Jen vas naladim a nalakam na pikantnosti - potkali jsem same krasne chlapi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.8.07 12:52

Tiko: já si mysli že šlo vždy jen o legraci a jen takové srandohecování. Jinak mě to je šumfuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.8.07 12:56

Holky našla jsem skvělýho smajlíka pro Helíka, Pet a Štiku :wink:
 http://www.gify.nou.cz/…ory/z290.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 12:57

Ali tak ať to není nic vážného!!!!!!!! Posíláme pusinku!!! :huban:

Jinak to nechci zakřiknout ale holky mutsařky,vypadá to,že jsem dneska prodala korbičku… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.8.07 13:02
Pipina píše:
Holky našla jsem skvělýho smajlíka pro Helíka, Pet a Štiku :wink:
 http://www.gify.nou.cz/…ory/z290.gif

My jsme taky bez bazenu :-( :-(
ale mame ted u babi chladek v byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.8.07 13:02

Ahojte,
po dlouhé odmlce jsem zase na chvíli tady.

Jonáš vás též pozdravuje :))

Máme samé nedobré změny - v noci vstáváme až šestkrát, mrňouse trápí příšerné prdíky a bříškobol, už jsem z toho úplně grogy. Do tohoo očkování hexavakcínou bylo všechno skvělý, ale po ní se totálně rozhodil, dokonce se zase obnovil pupenec po TBC, mažeme od včera mastí, aby se to spravilo. Prý je vidět, že má protilátky a že tělíčko s vakcínou bojuje. tak nám odsunuli třetí hexa až na září, pokud se pupenec zahojí.

Tak jsem to na vás vyblila, ale už jsem fakt hotová. Místo mého milého veselého miminka mám doma nějakého kňourálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.8.07 13:06

Baru: ahoj. A jak to ,že tak najednou ho berou prdíky? Tys začala přikrmovat? Jinak to očkování máme taky. Doktorka mu to propíchla a vymačkala spoustu hnisu. My to ale nemáme ničim mazat. Vypadá to ale šíleně. 8O
Přeju, ať je to vše brzo spravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 13:08

Ali: doufam, ze Adikovi bude brzy lepe. 37,5 neni u miminka zadna zavratna teplota. Do 38 se rika ze je to normalni vykyv.
Resit se to ma az od 38.
Terca vcera mela take do 38 a neresila jsem to… vyspala se z toho.
Samo, vim, ze my to meli jeste z reakce na ockovani u vas to prislo jen tak.. treba se klube zoubek..

Tiko: napsala si to dobre. Ja jsem sice zvedava a myslim si, ze kresni jmeno nam stejne nic nerekne (i kdyby ho napsala na nas mail,kde se to dozvi jen to pevne jadro ktere ma heslo), ale uz jsem tu nekolikrat psala, pokud ho proste sdelit nechce, tak samo, ze to je jeji vec, takze STIKO, opakuji se uz nekolikrat: NECH SI HO PRO SEBE. JE TO TVA VEC A MNE JE TO FUK! :-) Tot k memu nazoru na toto vsechno. A dost s tim uz! :-)

Baruli: vitej zpet ztracenko!

SME SE OTOCILYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! UZ DVAKRAT TEDKA :-D
mam to natocene, chuderka se snazila.. ale nevzdavala to.. az se na to brisko dostala :-) Milašššššššššššek :-)
Jdu obedvat :-) a utisit dite bo mi tam jeci (ze by zas byla na brisku a zacala mi sichta? :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 13:08

NO FAKT MI ZACLA! UZ JE TAM ZAS! :D vy jste mely pravdu holky moje zlaty! :D :D :D JA MAM RADOST! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 13:12

JeJe jsem ráda,že máš radost,ale nevím co budeš říkat za čtrnáct dní!!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.8.07 13:12

:D :D :D Jeje ma naplno obraceci sichtu, hihi. A musim provest jednu vychloubaci zpravu - Ivanka leze, teda plazi se, ale desne se u toho vzteka . To je novinka dnesniho dne, ale ted uz beruska spinka jak andilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 13:15

Jinak mám malého obsypaného a teď už jsem stopto přesvědčená,že je to s Pampersek..páč to měl naposledy co jsem mu je dávala a pak už nic a teď jsem mu je po dlouhé době dala a je zase obsypaný od pindíka až skoro po pupík…jakmile ho nechám rozbaleného tak se tam pořád tahá za pindíka a škrábe se,chuidinku asi ho to svědí…takže končím s Pampers definitivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.8.07 13:16

Pipi - ahoj! Nepíchali mu to, že prý to na to není, ale ta mast by měla vytáhnout hnis k povrchu, pokud tam nějaký je, anebo zahojit úplně. Jmenuje se to Fucidin. Příští týden KO na plicním.
Začala jsem mu dávat na noc kaši, ale tedy nspí po tom o nic víc :). Zkusila jsem přes den přesnídávku - ovocnou nechce, jen masíko. Ty prdíky můžou být i po tom? Spíš po kaši nebo po přesnídávce?

Jinak to naše šídlo začíná lézt, jestli to takhle půjde dál, tak ho za chvíli budu honit i při přebalování, udržet ho chvíli v klidu je děs.

jeje - malá je šikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.8.07 13:17
Lištička7 píše:
JeJe jsem ráda,že máš radost,ale nevím co budeš říkat za čtrnáct dní!!!!! :twisted: :D

Nadavat bude :D

Listi, ja jsem asi uz magor, protoze vzdy kdyz aktualizuju stranku, tak vidim dole muj metrik s liskou a raduju se, ze Listicka napsala novy prispevek a az pak si uvedomim, ze to je metrik muj. Hm misto mozku z mleka kostku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.8.07 13:18

Baru: Martinovi taky ta kaše nedělá dobře a tak jsem jí přestala dávat. Místo toho dávám na noc sunar a spí v poho. Ta kaše je fakt pro některé děti na noc jak dělo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí