Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
9.8.07 10:09

Zuzi …vyzkousej krem Sebamed a taky mydlo,chce to co nejmene koupat a pokud maji kluci hodne suchou kuzi a cerveny flicky,vyškvař domaci :,-(lo a poradne je s nim promasti,sice budete pekne mastni ,ale pomaha to :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 10:11

ALI: Bude se jmenovat Radim po mem bratrankovi. Akorat to ma blby ze ted bude mit narozky a za par dnu jeste svatek, ze to bude mit vsechno pri jednom.
No snad to bde mit rychle.

holky, mala se vzbudila a zacinaj horaci, tak jdu :-)
papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 10:20

Ajko: takovy sebevedomky miluju fakt ! co se ma co ptat tve mamy, snad je to vsechno tvoje! A jak pocita automaticky!!! ccc 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 10:53

Ahojky hollky,

tak jsem dneska dávala kočárek do reklamace a malýho jsem dala do těch golfek o bebecaru co mi paní půjčila a Peťulka strašně brečel,vůbec se mu tam nelíbilo…nakonec teda uřvaním usnul a už spinkal hodinku a půl ale bylo mi ho strašně líto chduinky moji malinkaté… :cry:

Jinak manža stáhnul nějaké vir do počítače,tak volám kámošovi ať přijede dát nám to do kupy a on,že to nic není a po půl hoďce mi sdělil,že mám pravdu,že to byl opravdu vir!!!! :D Takže jsem teď odvirovaná a můžu opět klábosit! :D

Jinak Vám přeji krásný den!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 11:09

Ahoj Listicko, chtela sem se te uz vcera zeptat, jestli to nejni tajne - kam ze to jezdite na Slovensko… sem hrozne zvedava, ja vim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 11:22

My natíráme,natíráme…mám pauzu na kojo :wink:
Tak tudy jen procházím :-)

Ajko ,
tady pomůže jediné :arrow: „Máme,ale nedáme :-P :-) “

Jeje ,
tak nás pak informuj a novém přírůstku… :wink:
Já zase tady sleduju Srpen 2007,se tam začlo rodit,tak šmíruju…vidíš,není tam mezi nimi i ta Vaše :wink: Taky tam jedné odtekla plodovka :wink:

Lišti ,
tak ať to Peťula vydrží bez svého povozu a máte ho co nejdřív doma :idea: Známá taky reklamovala kočárek a malý to obrečel :(

Musím jít… :roll: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 11:27

PETKO, ona stejne nebude mit odvahu zeptat se me osobne, prze jsem ji kdysi uz neco pujcila a dodnes jsem to nevidela… a pak kdyz cekala prvni dite, tak ji mamka pucila moc peknych veci po nas a taky toho furu nevratila nebo znicila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 11:41

Ajko není to tajný…jezdíme nejčastěji do Púchova a pak ještě na východní Slovensko,kde jsem se narodila a to do Sniny…
a kam jezdíš ty???? ty jsi taky ze Slovenska,viď???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 12:02

Tak ja porad cekam na nastup te sichty v otaceni prcka zpatky z briska na zadicka a terca se podruhe ne a ne prevalit! :( JA UZ CHCIIIIII :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.8.07 12:05

Příjde buzík do masny a povídá:„Dobré ráníčko, já bych chtěl támhletu šištičku Vysočinky“.
Prodavač na to: „A vcelku, nebo nakrájet?“
Načež mu teplouš pohrozí:„Tytyty, ty ošklivko, copak mám prcinku na žetonky?“

Jde chlap po ulici a uvidí jiného, jak hrozně zvrací. Poplácá ho po zádech a říká: Máte pravdu, co byste se s tím sral.

Vykoupaný a osprchovaný muž se utírá ručníkem před zrcadlem a ptá se:
Zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího čuráka na světě?
Já!, ozve se manželka z kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 12:07

Tak ja to vedela ze ten malej neni ve sve kuzi…ma 37,5 s odectenim v zadecku..odecita se jeste furt ne?Ach jo,prdelka moje mala,ja nechci aby byl nemocnej :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 12:17

Ne, Listicko , ze Slovenska nejsu, i kdyz to tu mame pres kopecek, ale mame tam more kamaradu… jezdime nejcasteji na stredni Slovensko, do BB, Zvolena, pred 14 dny sme byli v Krupine a zitra jedeme na festival do Kokavy nad Rimavicou. Jinak mame moc radi slovensky folklor, s jednim slovenskym souborem jsme dokonce procestovali kus sveta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 12:21

Ali , to me mrzi, snad to nebude nic vazneho, treba je Adik jenom prehraty :nevim: … a porad se odecita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 12:28

Ali , díky za tipy. Sebamed jsme zkoušeli - krém nic moc… a mýdlo dobrý ale stejně jsme nakonec skončili jen na čisté vodě a mýdlo jen občas na prdelku… A mažeme Indulonou - ale to jsem tady už určitě psala - hodně nám pomohla, ale teď se nám to v těch vedrech trošku vrátilo tak jsem z toho špatná… ale je fakt, že jsem přestala mazat při každém přebalování :?
Ajko, Lišti - my máme taky rodinu na Slovensku, můj táta se dokonce narodil v Popradu a rodinu máme na Spiši a v Košicích :wink:

Lišti , vtipy dobrý :potlesk:
Jeje , vydrž, to přijde! Uvidíš!
Ali , ať to nic není! tfuj tfuj, ty nemoci jsou hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 12:28

Holky, my jdem na ty brambůrky s mrkví… tak pak poreferuji :wink: Vypadá to jako lepidlo a ne jako pyré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí