Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano,
no tak jsem se „UZASNE“ vyspala..
Sla jsem spat o pulnoci, ale kdybych vedela, ze se tam do dvou budu prevalovat a stejne nezaberu (se mi dlouho nestalo
) tak radeji sedim u toho komplu! Pak nasledovala hodina, kdy mate pocit, ze vubec nezaberete a spite treba po 10 minutach! No a pak aby toho nebylo malo se probudila Terka, bo jsem ji po koupani nestacila vymenit plenu (usla) a to se mi vzdycky vymsti, vzdycky se proste vzbudi. No takze jsme byli dalsi hodinu vzhuru.. a ve ctyri uz jsem vazne byla dead, ze teda budu spat a zacal hrat ten svuj orchestr manzel. Ja bych vrazdila! ![]()
No a v pet mu zacal vyhravat mobil - budik .. pak vstaval… no a po pul hodine vstaval Terión..takze spat uz nejdu, bo toho mam akorat tak dost, ale myslim, ze odpoledne tu nebude pochodovat svěží Jéje, ale zombie…
Takze druha noc totalne na prd ![]()
Stiko: nomne manzel rika zavislaku, dokonce mi i koupil hrnek - zavislak a nejak mne to nevadi, bo je to pravda. Zavisla sem
Neni obcas spatne mit nejakou zavislost.
A co se tyce jmena, tak nemas pravdu. Odhalili se vsechny - tedy aspon to kresni jmeno, bo ho vsechny vyplnovaly do toho naseho dotazniku, ael to je fuk.
Jeje, tak to jsme spaly stejne
, tak ja se omlouvam, ale ja jmeno z bezpecnostnich, osobnich duvodu na netu prezentovat nebudu
Mam pro to sve podstatne duvody kocky a fakt me uz stim prosim nestihujte, dekuju ![]()
Myslim Stiko , ze krestni jmeno nijak neublizi, ale je to tvoje vec, ja bych ti stejne pri setkani rikala Stiko. ![]()
Jenik usnul, jdu neco delat. ![]()
Jsem stejneho nazoru jako Lucci.
Kresni jmeno nerekne vubec nic, ale kdyz si ho chces nechat, tak si ho nech.. . tj tvoje vec, uz sem to psala nekolikrat.
Čauky
zdravim po perném dni a noci s http://www.gify.nou.cz/…ory/my25.gif. Zatim se nechytla a já jsem z ní úplně http://www.gify.nou.cz/…bory/138.gif
Pavouci mi nevadí, ale ten micky mause mi teda trhá hlavu na kusy.
Hlav , kdyby Vás nebylo tolik, tak bych vás klíďo naložila a mohly bysme jet společně
a dál už si nic nepamatuju…
Včera jsem sem jen jukla, ale pak jsem šla hledat dárek pro manžela. Myslela jsem si, že to bude těžké, ale pak jsem narazila na nějaký obchod, kde maji vše na kolo a objednala jsem bu nějaké spešl brýle s výměnnýmy skly a pouzdrem a ještě maji jenaké jištění, že se dají použít i na běžky a na běh. Doufám, že se taťkovi budou líbit.
Stiko: ted tem tvym prispevkum moc nerozumim…
Pipi: no mne teda zas nevadi moc mysi.. ale bydlet s ni doma, asi bych take zmenila nazor…
a mas to tam vyskladane pastickama?
Ahojjjj vsem
a vsem dnesnim oslavencum hodne stesticka a zdravicka
![]()
Pipi…to jsi hodna,ze bys nas nalozila
,hned bych jela takhle spolecne,urcite by cesta i rychleji utikala
,ale to bych holkam nemohla udelat,pokud pojedu tak se vsema detma ,pekne by se postaraly o brachu a ja bych kecala a kecala
a i by si pohrali s ostatnima detma…jsou zvykly
,ale manza by na 100% nejel A jak s tou Zoo? Kdypak ji mate v planu? Jo a me pavouci taky neva,ale z mysi mam husi kuzi…br br
,takze at je brzo pryc mrcha ![]()
Lu…pozdravuj Mak a Tynku a Davcu a Jenicka taky to se vi ![]()
Stiko…tak koukam zase prd a ja uz jsem se radovala,ze mas jmeno ![]()
Tak Jenik uz je vzhuru, ten se ale prospal.
![]()
Tak co MaK … uz taky vstavate???
Pipi … me zas teda nevadi mysi, ale doma jit mit taky nemusim. No my ale mame kocku a ta je chyta spolehlive.
Dobré ránko
,
jsem svěží,jsem ready,jsem krásně vyspaná ![]()
Štičko ,
drž se
Vím,že nechceš o svém jméně mluvit…však jsme si to vysvětlily
Ale teda můžu Ti říct,že jak se o tom začne tady psát,tak má zvědavost je na bodu maxima a já bych dala celý byt a půlku Lukyho,jen kdybys nám to řekla
Si dělám prču,nic nedostaneš
![]()
Normálně mě tak napadlo,právě teď,takže je to žhavá novinka
,že když Luky kajdí každé ráno pravidelně,tak co kdybych ho dávala vykajdit do nočníčku
Je to blbé???Jen tak,aby si zvykal,vím,že z toho nebude mít rozum,ale po nějaké době třeba pochopí,když budeme trénovat… ![]()
A tím Tě chci LU moc pochválit,že to s Jeníčkem takhle mastíš do kyblíčku,bude určo první z únorňátek bez plínek
Jeník bude chodit na záchod a my budeme stále dělat AA do plíneček… ![]()
Jo a Aličko ,
jsem Ti včera zapoměla odpovědět
takže Sárinka se nám vrací v sobotu,já už se tak těším
Každý den si voláme,kredit 500,– už mám provolaný,musím znovu dobít ![]()
A to povlečení se mi nechtělo rozdělávat,takže ho zkusím pohledat to stejné na netu a když ho nenajdu,tak Ti ho 100% blejsknu ![]()
A stálo 750,–.Ovšem taky jsem se naštvala na tu ženskou,páč jsem si ho tam ve čtvrtek odkládala (byla jsem se Sárou,tak aby ho neviděla) a stálo 699,– a v sobotu ráno,když pro něj drahouš šel,tak už stálo 750,– Přepsaná cenovka,no to je jednání…Teda nevím,ale mě to přijde pěkně nevhodné a trapné.A je to ono,páč tam měla jedno jediné…Ani to nijak nevysvětlila
Původně jsem se tam chtěla jít optat,ať si nemyslí,že jsem tak blbá,ale kašlu na to..Když ji 50,– stojí za tak blbé chování ![]()
Jdeme lakovat Sárince poličky a stůl,ať má vše připravené na školu ![]()
pastičky: babi měla dvě a tak mi je sem hned dala. Ale jak viděla že ječim a jsem naprosto nepříčetná, tak se chuděrka sebrala a přinesla z krámu ještě čtyři
![]()
To jste měli vidět ty orgije, když jsem chtěla jít v noci na záchod
. Musim totiž přez kuchyň. ožnici jsem měla zabarikádovanou a tak jsem tady hopsala s baterkou jak kamzík aby se mrcha lekla a nechala mě projít.
manžel perlil: poslala jsem ho pro DM pro vlhčené ubrousky a vidim ,že nesen nějaké krabice. Tak jsem se ho tedy zeptala, co nám to koupil. A on prý, že přece ty ubrousky, že je měly v nějakém extra velikém balení
. Tak na to koukám o oni jsou to ty suché na smrkání
. Tak jich máme rovnou stovku
![]()
Pet … no to nevim, jestli bude Jenik prga bez plinek, ale jak ho dam nad kyblik, vi co ma delat a tlaci a ceka na pochvalu.
Az bude sedet hodlam zakoupit nocnik, ted by se mi z nej skacel. ![]()
Pipi … uplne te vidim, jak hopsas… strasidlo v kosili s baterkou…
![]()
Jo ja to chtela take uz napsat dlouho, ze Jenicek je sikula a ty Lucci, ze si mela vyborny napad.
PET: Ja o tom docela take premyslim, protoze Terka to ma take pravidelne. No a kdyz nahodou nema, tak vim, ze ji vecer bude bolet brisko.