Poradna duly
Jana Čurdová
Vidíš Jeje !!!
Kdo si počká, ten se dočká
!!! Je to holka šikovná!!!
My už válíme sudy a to je teda děs
Neustále jsou v sobě a okusují si nohy a podobně… pak samozřejmě jeden vždycky začne řvát ![]()
Tiko , já myslím, že to bylo na Štičku myšleno fakt ze srandy… aspoň já jsem to tak pochopila… když má důvod, tak ho má - mě je taky fuk jak se jmenuje, pro mě to je Štika ![]()
Holky, tak brambory s mrkvičkou dobrýýýýýýý… Dany se tvářil jako že je toho málo
a fakt poctivě otevíral papuli
No teď přemýšlím, že bych ještě mohla přidat zítra nebo pozítří cuketu…
No, Jeje, já už jsem tak trochu neradostná z toho píďalení, dokud jsem si mohla být jistá, že malého najdu i po třech minutách na stejném místě, kde jsem ho nechala, bylo to lepší
Ba ne, mám z pokroků radost, jen na něj musím dávat víc pozor. Doktorka se mi včera smála, že prý se „odpařuju“ tak, jak se malej vyvíjí. Hubnu a hubnu, už mám míň než před otěhotněním. Ale zase to určo není jen tím malým, taky jsme doma malovali, strávili týden na letním bytě, takže pořád samé stěhování a uklízení…
Pipi - který sunar dáváš? Je jich víc? Zkoušela jsem nějaké mlíčko od Hami, ale to vůbec nechtěl. A to se to jmenovalo Hajaja- jak já si přála, aby po tom spal
Naše dr. mi na tenhle stesk řekla, že prý jediné spolehlivé uspávadlo je palička na maso ![]()
Baruli: tak ti to rekla jeste pekne. Mne moje sestricka od doktroky rekla: ze kdyz na mne kouka, ze mne mala brzy sezere! ![]()
Holky, ja vim, ze se mi to za chvili take nebude libit a budu si rikat, ze to bylo zlate, kdyz byla lezak
ale pro men je to vazne novinka, prvni velky pokrok a samo ze jsem si to tady zase obulela ![]()
Kazdopadne zacinam pomyslet na to, ze nemame zadnou ohradku.. a az mi zacne lezt (ja vim, ze to jeste muze byt dlouho) tak mi pujde asi po psovi a tomu se to libit rozhodne nebude. Budu muset na to nejak nasetrit a neco poridit.. ![]()
Tiko: gratuluji k lezci ![]()
Baruli: muze to mit jak z presnidavek tak z kase.
My teda kasi nemeli, ale je fakt,ze co ji presnidavky tak ji casteji boli brisko. Treba se nemuze vykajdit…nebo ji proste trapi prdik a nez je venku tak to oplace, ale to nejak neresim, vim, ze si pomuze sama. Horis je to s tim kakanim.
A muzu rict (a ja se tu ale opakuji hrozne) ze nejhorsi pro nas byl speant s bramborem… dve prohyrene noci nas to stalo ![]()
Zuziku, vim, ze jsem enkde cetla tvou odpoved ohledne srazu, ale v mailu ani na SZ nic nemam, tak si to asi davala sem, ze?
muzu s vama pocitat teda? vsichni v plne parade?
Jeje dekuju a ja to Tvoje obuleni velmi chapu, ja snad obulela i prvni citelny kopanecek v brisku ![]()
Cau kocky,
Tiko, ja dekuju za obhajobu, snad uz daj ty potvory vykojeny pokoj
.
Tak dneska jsme zase tri hodky kocarkovaly a bylo to moc prima, hned je cloveku veselejc. S tim jmenem, me uz to bylo vazne lito jak do me sijete, uz sem myslela ze budu muset prestat tady diskutovat. Chapejte, ja vas mam ted v my izolaci jako jediny kamosky a i takovou terapii, kde se muzu vykecat. Myslim, ze tady probiram dost osobnich veci a pomaha mi to se vypovidat, ale bohuzel tato diskuse neni zamcena a proto ta anonimita, mam k tomu sve duvody. A jak tady ted nekdo psal, ze sleduje i leden a srpen, tak tady nekdo muze sledovat unor, a howk, ke jmenu domluvil sem.
Dneska jsme potkaly zase nadhernyho chlapa, no potkaly, poslala sem tiku ho omrknout do ty lekarny, jak sem psala ze tu je vystavni kousek
.
Ja nevim, ja ty krasavce snad pritahuju, no ale zase kdyz se na vas usmejou, hned se citite krasna a v poho a ne jako vykojenej mozek kterej furt trci doma a omila plenky, kakani, papani, spinkani atd.
Jo mam jeden dotaz, predstavte si, ze i kulda i tiky ivuska maji dirku v uchu na boltci, uz se s ni narodily, ale fakt uplne stejnou, mate ji jeste nekdo?
No je to rarita, vubec nevime puvod a stale to resime, jak to cistit, jestli to zaroste a tak.
Venku se to zatahlo, jupi, ale stejne tu mame 28 stupnu.
Pet, toho psychuse asi tezko vyfotim, kdyz mobil mam na konzultaci vyplej a fotak dela bordel a krom toho nevim kdy otevre zrovna oci a to by byl trapas. Lekarnika taky fotit nebudu, kdyby vas to zase napadlo, prijedte se na nej podivat ![]()
Tak my jdeme cvicit vojtovku, zatim pa
Abyste vedeli jak si stojime se srazikem:
UCAST S UBYTOVANIM 100% POTVRDILI:
PIPINA + 1 + 1
LUCCI + 1 + (1?)
LENYA + 1 + 1 + (1?)
RUZA + 1
AJKA + 1
PETISA + 1 + 1 + 1
KACKA2 + 1 + 1
MAK + 1 + 1 + 1
CUPINA + 1
HANNA + 1 + 1 + 1
UCAST NA 80% POTVRDILI S UBYTOVANIM (ALE JESTE NEVI V JAKEM SLOZENI):
SZELVICKA
SIIIMCA
KUBINKA
A BEZ UBYTOVANI PRIJEDE 100% EVCZA
A BEZ UBYTOVANI MOZNA PRIJEDE JAHUDKA…
A TAKY MOZNA PRIJEDE I KOUZELNIK ![]()
Jeje - my taky máme psa a místo ohrádky jsem si pořídila cestovní postýlku - máme dost členitý byt, tak v ní malého pořád tahám sebou - když jdu na záchod, vím, že se mu nic nestane. Z deky na zemi se mi pokaždý běhěm chvíle odkulí, to musím být pořád s ním. Koupila jsem mu velikou deku na zem, aby měl víc prostoru - no jo, jenže on si to rázuje samozřejmě mezi těma bližšíma stranama, proč by lezl na ty širší, že?
Holt koberec je chutnější i než nejoblíbenější chrastítka - mimochodem, chrastítka už nějak upadávají v zapomnění, nejoblíbenější je petka s trochou vody, když žbluňká, tak se malej chláme, úplně se zajíká ![]()
Jo Tiko gratuluju k lezeni, to mam asi na ni nejakej dobrej vliv, nejdriv spi poprve v kocarku a doma ti leze co? ![]()
Jinak jablicko od hami nam vubec nechutna a ma po nem boleni, no ja po jablkach taky mam brichabol
BARULI: No cestovni postylku mame take.. musim ji opet rozdelat a podivat se jestli to jde vyuzit jako ohrada ![]()
tam nedam asi ten spodek ne??? ale mam dojem ze to bylo na nozickach, ze aby mi neprolela spodem… no musim to omrknout ![]()
TIKO: no tak prvni kopanec jsem obulela take ![]()
dokocne to mala zopakovala, takze tatka stihla pribehnout.. a tomu take ukapla slza
No to vis, takove to prvni propojeni, kdyz nejen mas jen takovy pocit, ze neco v tobe je, ale ze uz se to i hybe.. ![]()
Jeje - ještě k tomu psovi - malej už po něm teď pořád pokukuje, taky se obávám, že až začne pořádně lézt, bude to jeho nejoblíbenější hračka. Právě proto mám tu ohrádku, aby se v nestřežené chvíli po sobě nevrhli. Prý jdou děti psům nejvíc po očích. Náš pes je sice na děcka zvyklý, ale říká se, že nejvíc pokousání je právě od vlastních psů. Neteřinka jednou našemu psovi něco provedla, nevíme co, ale startoval po ní a zastavili jsme ho u jejího nosu. Děti dávají psům dost zabrat. Tak nechci zbytečně riskovat.
Jejiku, cest.postýlka musí mít dno
, jinak by byla tak trochu nanic, ne??? ![]()
Já mám pěknou
, síťovanou, Cam DailyPlus, malýmu se v ní líbí. Přes síťku na sebe děláme berany, berany, duc - děsná sranda ![]()
Jeje , listopad je daleko, ale v každém případě s námi počítejte… ALE! Je už vybraný konkrétní hotel? Potřebujem, aby tam mohli pejsci, protože bez Barči nepojedem
a v tom případě bychom přijeli v kompletní sestavě, tj. 4+pes
![]()