Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
8.8.07 23:45

No kdybyste slysely jak me premlouvaj holky aby jsme jely,porad skemraj i Radka nasla jak by jsme se tam mohly dopravit…je to pres 300km :cry: a Adik nikam dele nez hodinu necestoval,ale jak rikam ..uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:48

Vidíš Ali ,no byla bych tuze ráda a to jako fakt :! :! :! ,kdybyste přijeli celá rodinka… :potlesk:

Jeje ,
ještě než ulehneš…jsem prolízala galerku a to dřevěné chrastítko máme taky…je skvělé,viď :wink: Luky ho má rád…
A proč tam Pajka psala,že je jejich :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:49

Sakris,mam rozsviceno a stipou me tu nejaci hmyzouni hnusny :-) ,ale v patek budou site do oken a tak budou mit u nas po ptakach :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 23:51

Jo Alco , urcite dojedte… do te doby mate za ukol nacvicit i delsi trasy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:53

PET: ona mi totiz posilala fotky jak Karca roste - no a tam ho mela . A tak jsem ji psala, ze tu hracku strasne dlouho shanim a zda ji by mi ji nahodou nemohla sehnat a poslat.. :)
tak poslala a od te doby si hrajeme.
akorat teda kolikrat si da jednu kulicku do pusy a rukou trha a rve ze jit o boli :D

no .. tak ja bezim .. dobrou devctaka moje.

a ALI: fakt to zvaz.. co by to bylo za sraz bez tebe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:58

Jé holky jste milé :D ,taky Vás chci vidět ,tak snad to vyjde :pankac: Bezim se umejt a taky pujdu hajat :D Krasne sniky a sladkou dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:59

Jeje ,
aha…mě ho dovezla mamka,když byli a teď nevím kde :nevim: No někde na slavnostech mimo naši ves :-P Tak nemám ráda,když si nemůžu na něco vzpomenout…já snad vzbudím drahouše,ať mi to řekne :-)
Dobrou :-)

Jo a Ajko ,ještě k tomu Štiččinému jménu,já jsem si teda ničeho nevšimla :? Chápeš to,já :arrow: Kolombo :-) :idea: Viděla jsem tam jen Kokoska…ale tak se snad nejmenuje,ne :nevim: :-P :wink: Štičko ,neboj,já už to vědět nechci :wink: :wink:

Tak Vy jste všechny ztracenky v lůžku,tak já teda taky půjdu,přece tu nebudu sama :-(
To mám za to,že jsem tu nebyla včas :(
Dobrou noc :-) , kočky a hurá do nového dne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 00:18

Neboj PETO, Kokoska to neni, i kdyz na K zacinalo jmeno i prijmeni, ale ty to vlastne nechces vedet :-P

Tak uz je to pul roku, co Zanet a Lenya porodily… jeste si pamatuju, jak sem si rikala, ze porod jako ten Lencin by se mi libil a hrozila jsem se, aby to nedopadlo jako u Zanetky :arrow: a ono taky ze jo… sem se zakecala :oops: , ale hlavne sem chtela poprat prckum hodne zdravicka :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 00:20
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 00:58

Mě se nechce spát :roll:
Jsem koukala do naší meil.schránky a narazila jsem tam na meil od Jany ,na ty fotky z toho Lunaparku na střeše mrakodrapu a teda FUJ,FUJ,FUJ 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Bych se zcvokla strachy a teda fakt nechápu,jak tam někdo může vlézt,to jsou sebevrazi… 8O
No…tak jsem Vám to chtěla napsat :wink:
A nelezla jsem tam šmejdit po Štiččiném jméně,to ne :wink: Vím,že už tam dávno ty meily nejsou,jen jsem se tak nudila :wink:
No nic,jdu napsat ještě dva meily,které dlužím :oops: a asi si půjdu číst…
Tak pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 01:59

Tak jsem úspěšně odeslala všechny resty-meily a můžu jít s klidným svědomím spinkat :-)
Unavila jsem si oči,tak už to půjde :wink: Luky vstává za 2 hoďky na kojo :wink:
Dobré ránko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 02:24

On tady fakt už nikdo nepřišel,jo :roll: Hmm,tak já už teda čekat nebudu :-) Jdu si něco přečíst do lůžka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.8.07 02:54

Tak, uz vim, co jsem chtela :D

LENI - 1. koukni do galerky, Giovi je nadseny. Moc dekujeme! 2. Vsechno nej Lucince k pulrocninam :D

Tak uz chapu, jak vzdycky nektera napisete, ze „vymenite dite“ :) Dnes jsem na to taky pomyslela - dvouhodinovy uspavaci maraton a pres den zas nechtel papkat… ach jo, nektere dny bude lepsi si nepamatovat… :D

Holky, co krmite z flasky, kolik vam toho miminka za den vypiji? Ja do maleho nedostanu vic jak 800-900ml, to mi prijde malo, uz bylo obdobi, kdy pil i vic. Pripada mi, ze to pak dohani v noci :? Ale ve dne proste bojuje do roztrhani tela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.8.07 06:57

Dobre ranko.

Tady byl zase nocni mejdan. :lol: My jsme vzhuru od peti, tak doufam, ze v pul osmy Jenik usne. Takze MaK … vstavat vstavat za chvili nas tam mas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.8.07 07:19

Cau kocky,
koukam, ze jste zase pidili po mem jmenu ale tudles nudles, baby, nedate pokoj a nedate :-P , vzdyt tady tolik holek neodkrylo jmeno a vy se vozite jen po me, chudackovi jednom posahanym :(
Ja se manzi nebojim, ale nechci aby mi rikal zavislaku.
mela sem jit spat v tech devet, bo kulda v pul jedny vstala a do pul ctvrty nespala :twisted: . Tak mam naspano asi tri hodinky. Mela prdy p ty jablkovy presnidavce.
Tak a uz nechci slyset ani muk o mem jmene, jinak sem uz nebudu chodit, ty, ty ,ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí