Poradna duly
Jana Čurdová
No kdybyste slysely jak me premlouvaj holky aby jsme jely,porad skemraj i Radka nasla jak by jsme se tam mohly dopravit…je to pres 300km
a Adik nikam dele nez hodinu necestoval,ale jak rikam ..uvidime ![]()
Vidíš Ali ,no byla bych tuze ráda a to jako fakt
,kdybyste přijeli celá rodinka… ![]()
Jeje ,
ještě než ulehneš…jsem prolízala galerku a to dřevěné chrastítko máme taky…je skvělé,viď
Luky ho má rád…
A proč tam Pajka psala,že je jejich
![]()
Sakris,mam rozsviceno a stipou me tu nejaci hmyzouni hnusny
,ale v patek budou site do oken a tak budou mit u nas po ptakach ![]()
Jo Alco , urcite dojedte… do te doby mate za ukol nacvicit i delsi trasy ![]()
PET: ona mi totiz posilala fotky jak Karca roste - no a tam ho mela . A tak jsem ji psala, ze tu hracku strasne dlouho shanim a zda ji by mi ji nahodou nemohla sehnat a poslat.. ![]()
tak poslala a od te doby si hrajeme.
akorat teda kolikrat si da jednu kulicku do pusy a rukou trha a rve ze jit o boli ![]()
no .. tak ja bezim .. dobrou devctaka moje.
a ALI: fakt to zvaz.. co by to bylo za sraz bez tebe ![]()
Jé holky jste milé
,taky Vás chci vidět ,tak snad to vyjde
Bezim se umejt a taky pujdu hajat
Krasne sniky a sladkou dobrou noc ![]()
Jeje ,
aha…mě ho dovezla mamka,když byli a teď nevím kde
No někde na slavnostech mimo naši ves
Tak nemám ráda,když si nemůžu na něco vzpomenout…já snad vzbudím drahouše,ať mi to řekne ![]()
Dobrou ![]()
Jo a Ajko ,ještě k tomu Štiččinému jménu,já jsem si teda ničeho nevšimla
Chápeš to,já
Kolombo
Viděla jsem tam jen Kokoska…ale tak se snad nejmenuje,ne
Štičko ,neboj,já už to vědět nechci
![]()
Tak Vy jste všechny ztracenky v lůžku,tak já teda taky půjdu,přece tu nebudu sama ![]()
To mám za to,že jsem tu nebyla včas ![]()
Dobrou noc
, kočky a hurá do nového dne ![]()
Neboj PETO, Kokoska to neni, i kdyz na K zacinalo jmeno i prijmeni, ale ty to vlastne nechces vedet ![]()
Tak uz je to pul roku, co Zanet a Lenya porodily… jeste si pamatuju, jak sem si rikala, ze porod jako ten Lencin by se mi libil a hrozila jsem se, aby to nedopadlo jako u Zanetky
a ono taky ze jo… sem se zakecala
, ale hlavne sem chtela poprat prckum hodne zdravicka
![]()
Mě se nechce spát ![]()
Jsem koukala do naší meil.schránky a narazila jsem tam na meil od Jany ,na ty fotky z toho Lunaparku na střeše mrakodrapu a teda FUJ,FUJ,FUJ
![]()
Bych se zcvokla strachy a teda fakt nechápu,jak tam někdo může vlézt,to jsou sebevrazi… ![]()
No…tak jsem Vám to chtěla napsat ![]()
A nelezla jsem tam šmejdit po Štiččiném jméně,to ne
Vím,že už tam dávno ty meily nejsou,jen jsem se tak nudila ![]()
No nic,jdu napsat ještě dva meily,které dlužím
a asi si půjdu číst…
Tak pa ![]()
Tak jsem úspěšně odeslala všechny resty-meily a můžu jít s klidným svědomím spinkat ![]()
Unavila jsem si oči,tak už to půjde
Luky vstává za 2 hoďky na kojo ![]()
Dobré ránko ![]()
On tady fakt už nikdo nepřišel,jo
Hmm,tak já už teda čekat nebudu
Jdu si něco přečíst do lůžka…
Tak, uz vim, co jsem chtela ![]()
LENI - 1. koukni do galerky, Giovi je nadseny. Moc dekujeme! 2. Vsechno nej Lucince k pulrocninam ![]()
Tak uz chapu, jak vzdycky nektera napisete, ze „vymenite dite“
Dnes jsem na to taky pomyslela - dvouhodinovy uspavaci maraton a pres den zas nechtel papkat… ach jo, nektere dny bude lepsi si nepamatovat… ![]()
Holky, co krmite z flasky, kolik vam toho miminka za den vypiji? Ja do maleho nedostanu vic jak 800-900ml, to mi prijde malo, uz bylo obdobi, kdy pil i vic. Pripada mi, ze to pak dohani v noci
Ale ve dne proste bojuje do roztrhani tela ![]()
Dobre ranko.
Tady byl zase nocni mejdan.
My jsme vzhuru od peti, tak doufam, ze v pul osmy Jenik usne. Takze MaK … vstavat vstavat za chvili nas tam mas. ![]()
Cau kocky,
koukam, ze jste zase pidili po mem jmenu ale tudles nudles, baby, nedate pokoj a nedate
, vzdyt tady tolik holek neodkrylo jmeno a vy se vozite jen po me, chudackovi jednom posahanym ![]()
Ja se manzi nebojim, ale nechci aby mi rikal zavislaku.
mela sem jit spat v tech devet, bo kulda v pul jedny vstala a do pul ctvrty nespala
. Tak mam naspano asi tri hodinky. Mela prdy p ty jablkovy presnidavce.
Tak a uz nechci slyset ani muk o mem jmene, jinak sem uz nebudu chodit, ty, ty ,ty