Poradna duly
Jana Čurdová
No tak me zas od pc „vykopla“ dcera
a ted nez jsem docetla tak jste zas fuc…ja teda nehraju
a jeste se dovidam,ze si mazete prispevky jo? Ale co me zajima Ajko…to jmeno…sem snim a pak az mi to vyzradis tak to smaz…jupi,ja sem chytra
![]()
Ty me teda napinas
…ze ty chces nalakat holky aby vylezly…a fakt to vis?No tak to teda spat nejdu ![]()
sem se nejak precenila kdyz jsem tu zpocatku vecera tvrdila ze pujdu v 11 spat.. ![]()
sem zase prekonala unavu .. ![]()
Neee, ja to vazne vim, ale nemozu to tady enom tak prezentovat… Stikous psychous jeden zubaty nekde ciha za rohem a urcite se mi hrozne pomsti - to nemozu dopustit, milost, jsem jeste tak mlada, mam male dite
![]()
Kurňa, Ajko ,to nám nedělej
…nebo my Ti zase neprozradíme jméno hotelu,kde se bude konat sraz
![]()
Jo a když teda nechceš říct,tak aspoň vyklop, jaktože to vlastně víš Ty ![]()
Stvůry a nestvůry
málem bych zapoměla,psala mi sms Mateska ,že tu do soboty nebude,páč jim do pokoje,kde mají pc vlítla nějaká zelená obluda (ale Shrek to není
),prý něco jak sršeň a že pokoj zavřela a Martin se má vrátit až v sobotu (nevím odkud) a bojí se tam vkročit
Tak Vás mám moc pozdravit
Kurňa a teď jsem si vzpoměla,že jsem ji ještě neodpověděla
![]()
A hmyz a podobně taky z duše nesnáším,kor když je to tak rychlé…fuj a povouky taky…brrrr
![]()
Štičko ,
Ty zas perlíš…
![]()
Me by taky teda zajimalo jestli se tady neco dozvim…a jak to ze to Ajko vis????? A my s Petkou ne????
![]()
No to je úžasné…tady nikdo
Štičko ,
máš tajný úkol,až bude psychouš mluvit se zavřenýma očima,tak ho vyblejskni
Spešl pro nás,ju ![]()
Nooo, jestli si vzpominate, jak Stika kdysi posilala na mail nejake fotky… byl tam i podpis (teda jestli to nebyl nejaky pseudonym
nebo hnusny podly tah na oklamani nepritele…)
PET: Tak pozdravuj matess, kdyz ji budes urcite odepisovat ![]()
se ji nedivim.. ja bych se take bala tam vlezt.. i kdyz moji pc zavislosti bych to mozna prekonala.. a sla bych to zabit.. i kdyz nevim nevim.. strach je svina ![]()
Jejiku - tobe sem jeste chtela napsat dobrou zpravu - moje dcera uz nekolik dni vykrikuje: JEJE a taky AJEJE
![]()
Jo a na víkend taky nikam nejedu… ![]()
A příspěvky nemažu
Smázla jsem jeden a to o tom přání pro všechny,páč jsem tam chtěla doplnit jména
Toť vše,o nic jste nepřišly,tak mě nechtéééééé
![]()
No…Luky poslední 3 dny tak mluví
To je úplná bomba,bych ho sežrala ,fakt
A nejvíc,když má v pusině vraženou ručku nebo nožku
To plká a plká…a to je samé NENENE,JEJEJE,atd.atd. Je toho fůra… ![]()
Jo, Jeje má dobrou přezdívku ![]()
AJKO: No to je super.. tak jen at ji to vydrzi az do listopadu
at to teda Jéje poradne oceni ![]()
Jooo a to nahodou PET nelze, protoze prvni zprava byla takova, ze preje vsem unornatkum.. pak ja tam fikla ten seznam.. ona mi ho vykradla..tak to puvodni prani predelala na tri tecky a nasledovalo to obsahle prani pro vsechny unornatka jmenovite ![]()