Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
8.8.07 22:43

No tak me zas od pc „vykopla“ dcera :-) :-) a ted nez jsem docetla tak jste zas fuc…ja teda nehraju :-( a jeste se dovidam,ze si mazete prispevky jo? Ale co me zajima Ajko…to jmeno…sem snim a pak az mi to vyzradis tak to smaz…jupi,ja sem chytra :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 22:46

Ja se tak menovat, tak taky nechci, aby to nekdo vedel :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 22:49

Ty me teda napinas :D …ze ty chces nalakat holky aby vylezly…a fakt to vis?No tak to teda spat nejdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 22:54

ajka beztak chce vyprovokovat stiku aby to rekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 22:55

sem se nejak precenila kdyz jsem tu zpocatku vecera tvrdila ze pujdu v 11 spat.. :D
sem zase prekonala unavu .. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 22:55

Neee, ja to vazne vim, ale nemozu to tady enom tak prezentovat… Stikous psychous jeden zubaty nekde ciha za rohem a urcite se mi hrozne pomsti - to nemozu dopustit, milost, jsem jeste tak mlada, mam male dite :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:03

Kurňa, Ajko ,to nám nedělej :-) …nebo my Ti zase neprozradíme jméno hotelu,kde se bude konat sraz :-P :-P
Jo a když teda nechceš říct,tak aspoň vyklop, jaktože to vlastně víš Ty :?:

Stvůry a nestvůry :arrow: málem bych zapoměla,psala mi sms Mateska ,že tu do soboty nebude,páč jim do pokoje,kde mají pc vlítla nějaká zelená obluda (ale Shrek to není :-P ),prý něco jak sršeň a že pokoj zavřela a Martin se má vrátit až v sobotu (nevím odkud) a bojí se tam vkročit :wink: Tak Vás mám moc pozdravit :wink: Kurňa a teď jsem si vzpoměla,že jsem ji ještě neodpověděla :oops: :-)
A hmyz a podobně taky z duše nesnáším,kor když je to tak rychlé…fuj a povouky taky…brrrr :? 8O

Štičko ,
Ty zas perlíš… :potlesk: :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:05

Me by taky teda zajimalo jestli se tady neco dozvim…a jak to ze to Ajko vis????? A my s Petkou ne???? :-P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:06

No to je úžasné…tady nikdo :-( :-( :-( Štičko ,
máš tajný úkol,až bude psychouš mluvit se zavřenýma očima,tak ho vyblejskni :wink: :potlesk: Spešl pro nás,ju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 23:07

Nooo, jestli si vzpominate, jak Stika kdysi posilala na mail nejake fotky… byl tam i podpis (teda jestli to nebyl nejaky pseudonym :-) nebo hnusny podly tah na oklamani nepritele…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:08

PET: Tak pozdravuj matess, kdyz ji budes urcite odepisovat :D
se ji nedivim.. ja bych se take bala tam vlezt.. i kdyz moji pc zavislosti bych to mozna prekonala.. a sla bych to zabit.. i kdyz nevim nevim.. strach je svina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 23:11

Jejiku - tobe sem jeste chtela napsat dobrou zpravu - moje dcera uz nekolik dni vykrikuje: JEJE a taky AJEJE :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:11

Jo a na víkend taky nikam nejedu… :roll:
A příspěvky nemažu :! :! :! Smázla jsem jeden a to o tom přání pro všechny,páč jsem tam chtěla doplnit jména :! Toť vše,o nic jste nepřišly,tak mě nechtéééééé :-( :-( :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:14

No…Luky poslední 3 dny tak mluví 8O To je úplná bomba,bych ho sežrala ,fakt :srdce: :srdce: :srdce: A nejvíc,když má v pusině vraženou ručku nebo nožku :pankac: To plká a plká…a to je samé NENENE,JEJEJE,atd.atd. Je toho fůra… :wink:
Jo, Jeje má dobrou přezdívku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:14

AJKO: No to je super.. tak jen at ji to vydrzi az do listopadu :) at to teda Jéje poradne oceni :D

Jooo a to nahodou PET nelze, protoze prvni zprava byla takova, ze preje vsem unornatkum.. pak ja tam fikla ten seznam.. ona mi ho vykradla..tak to puvodni prani predelala na tri tecky a nasledovalo to obsahle prani pro vsechny unornatka jmenovite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí