Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
8.8.07 20:26

Jeje, tak velika gratulace. Jdu spat vy cumendy horakovy, boli me lebzna, dobrou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.8.07 20:32

Hezky vecer,
tak ja doufam, ze se v klidu usne, abysme byly na zitra vcas pripravene 8)

Nestraste s prikrmama, jak vam prckove nejedi to a zas ten tamto. Ja jsem porad plna presvedceni, ze to pujde jako po masle :roll: :P

Hlava me taky dnes nejak poboliva, asi ta zmena tlaku ale tady uz krasne sprchlo a myslim, ze jemne prsi i ted, hned se lepe dycha. vetram jak o zivot.

Ivanka dnes bubnovala do petlahve. Tatka ji to dvakrat ukazal a Ivca to opakovala, a taky se u toho velmi smala, takze mam doma pidikapelu :D

Manza kouka na Slavnosti snezenek, nekolikrat jsme byli v te vesnicce, kde se to natacelo, vzdy jsme si nabrali tu vodu z toho „leciveho“ pramene a sli se pokazde podivat na Hrabalovu vilu. Ale ten film ja uz videla snad petkrat, tak asi dnes teda nee. :?

Jeje - gratulejsn k pretoceni, tak holka, ted i Tobe zacina smena pretaceni zpet na zadicka. Ale treba bude Terca rychla a bude to hned umet i zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.8.07 20:32

Lucci , tak to jsi mě fakt zklamala 8) :lol: já už si říkala jaké jsme šikulky :lol:
Jeje , paráda! Teď už jí to půjde raz dva… když už přišla na to jak na to :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 20:39

Jeje … gratuluju! Ted si uzijes rvani na brise, ze chce na zada a ze zad zase sups na brisko a rev… :-)

Zuzi … ja si taky rikala, ze mam asi Jenika genia, pac je o mesic mladsi nez nektreri tady. No ale na tu mensu mame porad! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 20:40

Jeje , super, tleskame :potlesk: Terezce k dnesnimu veletoci. A fajn, ze u je lip.

Jinak devcatka, dekuju vam za vase nazory, nejak se s tim poperu… Ale uz sem nalomena, ze spis pojedu. Kdyz jsem byla dneska pro ten pas, stavila jsem se na moment u nasich :arrow: a kdyz jsem videla, jak je mala stastna, ze ma kolem sebe tolik lidi… uz dlouho nebyla tak spokojena :arrow: tak me to utvrdilo v tom, ze to dite nebohe tam na ten tyden odlozim :oops: :wink:

Jo Lucci , ta Afrika by klapla jenom v pripade, ze by muj drahy maknul jako doted, coz vubec nevim, jestli je realne :? , mam pocitt, ze by mel spis zvolnit tempo, bo to je o zdravi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.8.07 20:44

Jeje :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: k přetočení.Tak a teď si to užívej,o neustálý vracení zpět na záda :D :D

Ajko jeď ,je fakt,že tu možnost už mít nikdy nemusíš.A my ti budeme tiše zááávidět. Jo,to my umíme :D :D že jo,holky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 20:48

Holky dekujeme ke gratulaci a ke smene otaceni zpet na zada se docela tesim :-) Ja jsem totiz strasne rada, ze uz to jednou dokazala sikula moje :D
POckejte az si tu budu stezovat :D :D :D :D

AjKo: super, ze jsi nalomena.. tak to dolom. A kdy ze to vubec mate jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 20:49

3.-8.10.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 20:55

:potlesk: To se nam ti Horaci pekne rozjeli, cooo??? :potlesk: :potlesk: :srdce:

Tak sups, pojde si povidat,ja sem sama doma a manza v nedohlednu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 21:02

to je k pos…, nemuzu usnot kdyz vim, ze se tu slezete a manza je v praci, to je zavislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:03

Stiko … tady nikdo neni. Mazej spat!!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 21:04

no ale tady nikdo, tak se snad do ty postele vratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 21:06

Nic tu nebude! Alou na kute, ja tu mam bordel jak v tanku, hromadu pradla na zehleni a jeste jsem nezalila ani zeleninu a za chvilku pujdou Kosticky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 21:07

Luci…Horaci byli jak jinak nez suupr :D na konci nas to uplne dojalo…:D teda me a holky manza kouka dole tak nevim jestli brecel :-) :-) :-) a asi kouka na slavnosti.

Jeje…tak jestli by jsi byla tak hodna tak hned za pomlcku jak je tvarohova napln pripis jeden tvaroh :-) Diky diky
Aaaaaa taky oobr gratulace k pretoceni :D:D:D :-) :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.8.07 21:09

Tak já jdu zalehnout,dopo jdeme na hexu a manžel bude prodávat naše autíčko (chceme koupit s klimou),tak ať jsem na to fit

Štiko mazej taky spát.Ráno budeš jak prásklá fuseklí,jestli budeš kecat zase do noci.

Holky dejte si spicha na tajným chatu,ať tu Štička nikoho nevidí :D :D Jsem potvora,ale já to myslím dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí