Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje, tak velika gratulace. Jdu spat vy cumendy horakovy, boli me lebzna, dobrou
![]()
Hezky vecer,
tak ja doufam, ze se v klidu usne, abysme byly na zitra vcas pripravene ![]()
Nestraste s prikrmama, jak vam prckove nejedi to a zas ten tamto. Ja jsem porad plna presvedceni, ze to pujde jako po masle
![]()
Hlava me taky dnes nejak poboliva, asi ta zmena tlaku ale tady uz krasne sprchlo a myslim, ze jemne prsi i ted, hned se lepe dycha. vetram jak o zivot.
Ivanka dnes bubnovala do petlahve. Tatka ji to dvakrat ukazal a Ivca to opakovala, a taky se u toho velmi smala, takze mam doma pidikapelu ![]()
Manza kouka na Slavnosti snezenek, nekolikrat jsme byli v te vesnicce, kde se to natacelo, vzdy jsme si nabrali tu vodu z toho „leciveho“ pramene a sli se pokazde podivat na Hrabalovu vilu. Ale ten film ja uz videla snad petkrat, tak asi dnes teda nee. ![]()
Jeje - gratulejsn k pretoceni, tak holka, ted i Tobe zacina smena pretaceni zpet na zadicka. Ale treba bude Terca rychla a bude to hned umet i zpatky.
Lucci , tak to jsi mě fakt zklamala
já už si říkala jaké jsme šikulky ![]()
Jeje , paráda! Teď už jí to půjde raz dva… když už přišla na to jak na to
![]()
Jeje … gratuluju! Ted si uzijes rvani na brise, ze chce na zada a ze zad zase sups na brisko a rev… ![]()
Zuzi … ja si taky rikala, ze mam asi Jenika genia, pac je o mesic mladsi nez nektreri tady. No ale na tu mensu mame porad! ![]()
Jeje , super, tleskame
Terezce k dnesnimu veletoci. A fajn, ze u je lip.
Jinak devcatka, dekuju vam za vase nazory, nejak se s tim poperu… Ale uz sem nalomena, ze spis pojedu. Kdyz jsem byla dneska pro ten pas, stavila jsem se na moment u nasich
a kdyz jsem videla, jak je mala stastna, ze ma kolem sebe tolik lidi… uz dlouho nebyla tak spokojena
tak me to utvrdilo v tom, ze to dite nebohe tam na ten tyden odlozim
![]()
Jo Lucci , ta Afrika by klapla jenom v pripade, ze by muj drahy maknul jako doted, coz vubec nevim, jestli je realne
, mam pocitt, ze by mel spis zvolnit tempo, bo to je o zdravi ![]()
Jeje
k přetočení.Tak a teď si to užívej,o neustálý vracení zpět na záda
![]()
Ajko jeď ,je fakt,že tu možnost už mít nikdy nemusíš.A my ti budeme tiše zááávidět. Jo,to my umíme
že jo,holky
![]()
Holky dekujeme ke gratulaci a ke smene otaceni zpet na zada se docela tesim
Ja jsem totiz strasne rada, ze uz to jednou dokazala sikula moje ![]()
POckejte az si tu budu stezovat
![]()
AjKo: super, ze jsi nalomena.. tak to dolom. A kdy ze to vubec mate jet?
To se nam ti Horaci pekne rozjeli, cooo???
![]()
Tak sups, pojde si povidat,ja sem sama doma a manza v nedohlednu. ![]()
to je k pos…, nemuzu usnot kdyz vim, ze se tu slezete a manza je v praci, to je zavislost
Nic tu nebude! Alou na kute, ja tu mam bordel jak v tanku, hromadu pradla na zehleni a jeste jsem nezalila ani zeleninu a za chvilku pujdou Kosticky ![]()
Luci…Horaci byli jak jinak nez suupr
na konci nas to uplne dojalo…:D teda me a holky manza kouka dole tak nevim jestli brecel
a asi kouka na slavnosti.
Jeje…tak jestli by jsi byla tak hodna tak hned za pomlcku jak je tvarohova napln pripis jeden tvaroh
Diky diky
Aaaaaa taky oobr gratulace k pretoceni ![]()
![]()
![]()
Tak já jdu zalehnout,dopo jdeme na hexu a manžel bude prodávat naše autíčko (chceme koupit s klimou),tak ať jsem na to fit
Štiko mazej taky spát.Ráno budeš jak prásklá fuseklí,jestli budeš kecat zase do noci.
Holky dejte si spicha na tajným chatu,ať tu Štička nikoho nevidí
Jsem potvora,ale já to myslím dobře ![]()