Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
8.8.07 07:25

Dobré ranko

Jeje,tak co,jak je Terezce?To je teda pěknej krám,ten váš teploměr.Mě měřil dobře,lišily se od sebe teplotky tak o 0,1-0,2oC

Pet tys to vzala s gratulací z jedné vody,co? No a nechápu,že neviš,co je gáblík 8O 8O

Osmák je živý zvířátko,má myslím dlouhý ocásek

Jinak včera nejen,že malá naspala za den 55min.,ale vzbudila se v půl 2,chtěla jsem ji udolat čajem jako minule.Vyslopala 130,oči jak tenisáky a dala by si eště.Tak jsem v nouzi sáhla po Hajajovi,co mi u zbyl od večera,co nedopila a vyžahla 9Oml a usla.V 5.15 byla znovu vzhůru,to normálně krmíme,sem si říkala,že už bude mít hlad,vysosla jen 9O UM a začala si vykládat.Vydrželo jí to 10 min,usla a za 10.7 se probrala.Teď se válí na zemi a já melu hubou o stůl.Sakra ta hodina chybí........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
8.8.07 07:25

JeJe tak ať se brzy Terka uzdraví!!!! Jejíku já mám digitální teploměr už dva roky a ještě se mi nic podobného nestalo!!!!! Prostě já si za ním stojím,protože vím,že mi měří dobře…ale zase je pravda,že já mám přímo lékařský ušní teploměr od braunu......
Hlavně ať jste brzy zdravoučký!!!!!

Holky mě něco ušlo s gelem od Žanet???? Prosím Vás co Vám nabízí????

Jinak krásné ránko!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.8.07 07:28

Vše nej k půlročním narozeninkám dnešním oslavencům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.8.07 07:30

Ahoj holky,

u nas se klasicky vstavalo v pet..... :roll:

Jeje - my mame za sebou dve davky Hexy a pokazde mela 39, dostala cipek paralenovy a do rana byl klid, druhy den jeste mirne zvysena teplota a pak uz dobry. Tak at je to u vas dobry. My jdeme na dalsi davku v patek, tak se vubec netesim.
A teplomer pouzivam rychlobezku do zadku a meri presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 07:36

Cau kocky,

vse nej vsem oslaveneckum :-)
Jeje, jak je Terezce? Ja mam teda ten digitalni taky a kamoska me upozornovala, at koupim jen brown, ze ostatni merej nepresne a je fakt, ze meri super :pankac:
Tak noc jsme mely o neco lepsi, dneska vstala jen ve dvanact, v pul ctvrty a od pul sedy je vzhuru. No ale ja stejne nespala, pac sem lekala vedrem, posli sem Petisko tu bourkku sakra, tady celou noc blejska, ale prd prd cililink, zadnej destik :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Dneska jdeme cvicit zase vojtovku a taky testujeme jablicko, to ji bude chutnat vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
8.8.07 08:19

Ahoj děvuchy,
tak já koukám že tady to teda jede :roll: Nemám šanci se zorientovat :D

Jejíku Doufám že je Terezka v pořádku, to nebyl dobrý konec jejího výročí.

Koukám že sraz se hnul, ale já nevím nevím zda pojedu :? V listopadu se nějak budeme nastěhovávat zpět, tedy začátkem, ale znáte to, vybalování...... POradím se s manžou a dám věděti, ale asi spíš jo :wink:
Tak a padám makat musím toho moc vyřídit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 08:33

Taky gablík znam… proste moc moc dobry jidlo. :wink:

Gratulace … vsem vsem vsem… ja to taky nestiham pobirat. :nevim:

Dneska je tu zatazeno, co u vas? Jenik mi usnul, tak jdu rychle vyluxovat. Vcera sme tu meli nejaky podomni prodejce antialergeniho cistice kobercu, stirali nam prach z koberce a prej tu mame trochu zatez. No taxme rekli, ze alergici nejsme a ze to zatim resit nehodlame. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
8.8.07 08:39

Luci a cim to jako cistili? :) Nejaky vysavatko?

Pet pro manzilka jezdim na bus. Kdyz potrebuju auto, tak jede do prace busem a ja ho pak ve Slanym vyzvedavam a vezu ho do ty nasi prdelky, kde davaji lisky dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 09:16

Ahojky,

včera jsem tu měly takovou bouřku že jsem strachy vypla i pc.Takže nevím co si Pet myslela že dělám-určitě že vás šmíruju,co :wink: -ale já se tady starala o bojícího se psa :lol: .

Se vším co se týká srazu souhlasím a hlásím 100% přijedu já manža Lucka a ještě pak doplním jestli pojede i Leňa.To ještě musím probrat s manžem jestli se bude o ni starat.

Tak a teď už zas mizím ,jdeme na KO.

Já bych ještě s dovolením vzala přáníčka taky hromadně,takže

Všechno nej nej nej našim únorňátkům k půl roku :dance: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
8.8.07 09:20

Pet,

úžasná gratulace. děkujeme :lol: :lol:
opravdu se s tim nemazlíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.8.07 09:24

Dobré ráno,

vše nejlepší všem oslavencům :-)

Jeje doufám,že dnes už jste ok :!
Já teplotu měřim taky v zadečku,na Týnku jsem ještě mívala teploměr v dudlíku a ten měřil taky dobře.

Pet osmák je živej :wink: .Ti ho vyfotim,až zas budu mít foťák,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 09:27

Ruzo … ale houbeles vysavatkem, vzal papirek, posmrdlal koberec, kapnul roztok a za tri min jsme vedeli, ze uz tu neco mame. :lol: Sem cekala nejaky odborny rozbor na roztoce a oni takovydle sarlatani. :-)

Mam vyluxovano, poveseny pradlo, utreny prach, vytrideny DVDcka a ted rychle valim do sprchy nez Jenik vstane. Jo a taky mam HLAD :! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
8.8.07 09:27

Krásné ráno,

taky mi něco ušlo a nevím co Žanet nabízí. Sím, sím napište to někdo.

A ještě mám dotaz, holky je tu ještě něko kdo ještě nedostal MS? Já pořád nic a už mi to začíná být divné.

Předem díky za odpověď
A doufám, že Terezce už je líp. U nás jsme teď měli taky dvě neklidné noci. Ne že by chtěl častěji jíst, ale vrtěl se víc než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 09:28

Ahoj, ahoj,

to sem rada, ze se to s tim srazikem (diky mne :oops: :-) ) tak hezky rozhoupalo :dance: . Jinak mne Anja v noci jeste nikdy nervala, max. vecer pri usinani, tak ja bych si troufla i na spolecny pokoj, kdyby nekdo chtel… A kdyz teda ne v tom zari, tak taky radsi listopad…

V rijnu totiz mame letet na tu Madeiru. Jen ja jeste nevim, jak to zorganizovat. Strasne se mi tam chce, ale Anyska musim nechat doma a nevim, jak to udelat s kojenim… Male uz bude neco pres sedm mesicu, to uz se asi bude prikrmovat :nevim: … Ale uplne prestat s kojenim se mi nechce. Asi bych mela zacit odstrikavat do zasoby… A pak? Myslite, ze jde po dobu sesti dni jenom odstrikavanim neztratit mleko? A bude pak chtit Anny zase prso?
Ja tam asi nepojedu :cry: , sem z toho uplne vnitrne rozervana… a stejne to bez male asi nepreziju :-(

Jeje - z tech odberu na KO ti krev. skupinu nezjisti, pac se to posila do biochemicke laboratore a krev. sk. do hematologicke.
S tou teplotkou me to mrzi, ale snad uz je lip?! Ja taky radsi pouzivam obyc rachlobezku do zadecku.

Nausnicky byl vcera dost horor :? , tedane to nastrelovani, o tom Anca ani nevedela, ale jak sem ji musela drzet - mela z toho holka asi trauma. Stacilo uz jak ji sestra chtela udelat dubky fixkou, kam to nastrelit… mala byla podobana cela :roll: :lol: (i na satickach)
A navic ani nevim, jestli to Anji vubec slusi, vypada s nausnickama tak nezvykle…
A dr. rikal, ze si vubec nedokaze predstavit, ze by se ji ty ouska mely pichat jehlou :arrow: nemozne. Dr. povida: Jednou rukou ji drzte rucicky a druhou hlavicku! A ja na to: A cim ji mam drzet nozicky? ASI TAK. Dalsi dite necham nastrelit, az z toho bude mit rozum… asi :wink:

Jinak dnes si musim jet na opacny konec okresu vyzvednout pas, tak se jdu chystat… zkusim jeste nakouknout, nez vyrazime, toz pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 09:31

Jo, Kacko , ja taky jeste nemam MS, ale obavam se, ze az omezim kojeni, tak to zrovna na te dovolene dostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí