Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
8.8.07 09:33

Kacko , já taky MS ještě nemám. NASTESTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
8.8.07 09:36

Ahojky holky,

tak vyexpedovala jsem manžela s Martinem pod výmluvou, že musim vařit a jak klaply vrátka, tak jsem sem hupla :oops: .

sraz: tak jsem ráda, že se to rozjíždí. Manžel si už našel cyklotrasy okolo Třebíče a byl velmi spokojen.

MS: tak nemám a nějak to ani nevypadá, že budou. Pořád mám ale takové nějaké vnitřní tušení, že jsem těhu. To jsem ale měla tak pravidelně jednou za měsíc už asi 2 roky :lol:

Jeje: hotel super, beru. Mě je jedno, jak vypadá. Hlavně, že tam bude pro nás postel. :wink:

A jdu vařit, aby to nebylo podezřelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 09:37

Dobré ránko :-) ,
teda…mě ty dny a noci tak splývají,že nevím,kdy kojím a kdy co dělám..začíná mi pomalu a jistě lézt ta mateřská na tu hmotu v hlavě,že prý mozek se to jmenuje :? Ovšem jak u koho :wink:

MaK ,
ano,prosím…osmáka mi vyfoť..nebo já se zkusím podívat na netu,co to je za potvoráka :wink:

Jeje ,
Terezka snad už bude dnes o.k.
Já mám teploměr taky digitální a pak i ušní a oba měří skvěle :idea: A ten ušní mám taky Braun.
Každopdáně je to naprd,když se na to nemůžeš spolehnout,to je fakt :-)
Tak snad už bude Teri v pořádku a nebudete ho zas hoooodně dlouho potřebovat :!

Lu,Růži ,
děkuju za objasnění,kam že to jezdíte pro ty své lásky :-)

Leni ,
no teda…Ty sis včera prožila takovou buřinu a já Tě podezírala z manželských povinností :-P :-)

Přání :arrow: jak jsem psala,nejsem schopná si pamatovat při takové únorové úrodě.. :oops:
A to přání je pochopitelně i pro naše březňáčky :D Já myslela únorňátka jako z našeho měsíce diskuze,ne narození,aby nedošlo k nějakému šumu :wink:
Jo a ten gáblík :arrow: jem to fakt v životě neslyšela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
8.8.07 09:39

Jó, ještě jsem se chtěla pochlubit, že mi přišla první mateřská. Jsem teda koukala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 09:41

materska??? Ta mi prestala chodit minuly mesic 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 09:45

Ajko ,
proč vlastně neberete malou ??
Já myslím,že prso bude chtít a pokud budeš odstříkávat,tak mlíčko neztratíš…A nedivím se Ti,že máš rozpoluplnné pocity :( Člověk by jel hned a při představě,že tu nechá bobka… :( Na jak dlouho tam vlastně máte jet???Na týden??To zas není taková hrůza…Snad to rychle uteče :wink:

Kači ,
já MS taky ještě neměla…a zítra to dostanu,když to tady píšu.. :?

Musím žehlit a tentokrát se mi ale vůbec nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 09:52

Ajko… bych vzala malou sebou, proc to nejde?? Ja bych tu teda asi Jenika na tyden nenechala, bych si dovcu stejnak neuzila. A komu je chces nechat, mame??

MS … nemam, nechci dekuji pekne. :-)

Pipi … asi myslela, ze ji prisel rodicovsky prispevek, ne? O ten ja musim teprve zazadat. :roll:

Kacko … Zanet nabizi nejakou americkou vodicku na zoubky, taky nevim vo co go a ani kolik to kostuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 09:53

Pet , je to na sest dni a manzeluv zamestnavatel si to dal jako podminku, ze se jede bez deti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 09:57

Jo Lu , o malou by sestarala mamka se segrou a vim, ze se na ne muzu absolutne spolehnout. No, ale stejne to jeste zkousime, aby nam umoznili udelat vyjimku a Anny mohla s nama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 10:02

Ajko … to je teda blba podminka, ze se jede bez deti. Deti do jednoho roka bych teda brala sebou. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.8.07 10:07

Lu souhlas s tebou,je to na hlavu :-) :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 10:26

Ajko, to je teda fakt blby, ja bych malou taky tady nenechala ani na vikend, natoz na tejden. Bych byla jak na trni a mela bych z dovci prdlajz a ted uz me dost vnima a je to mamanek. Nikdo jinej ji neuspi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
8.8.07 10:28

Ještě něco

Pet - já myslím, že Ti manžel s tím výcvikem nekecá. Aspoň co si pamatuju když jsem dělala u vojáků, tak 6 týdnů byl tzv. přijímač, pak složili přísahu a mohli z kasáren. Myslím na vycházky a tak.. Jestli se teda něco nezměnilo, ale to by mohla vědět Cupina.

Jinak hotel dobrý, já myslím, že na tu jednu noc je to celkem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
8.8.07 10:28

Holky mám tu myš 8O 8O 8O :-( :-( :-( :-(
Já dneska budu celej den venku. Jestli se nechytí, spim u babičky

Nesnášim myši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 10:32

Ty jo Pet, to bude manza 6 tydnu pryc?
Me odjede na 14 dni a uz ted mam bobky, ze tu budu sama a bez auta :( , no stejne neridim, ale kdyby neco mohl tam nekdo sednout a odvezt nas treba k doktorovi, nofuj fuj, nebudu to privolavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí