Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
7.8.07 14:29

MaK … oki bonpary sezenu. (doufam) :-)

Jdu Jenika vycachtat v bazenku, cusky. Spal presne 20min. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 14:37

Lu,
Ty jsi péro…úplně vidím tu idylku u Vás doma :arrow: jak Tě rozzuřený Jeník škube za paruku a Ty ho vzteklá plácneš :-) :-) chacháá,tu ležím pod stolem :wink:

MaK ,
tak naše Sára jí vše,co se jmenuje sladkosti :roll: Po kom to ta holka má :nevim: :-)

Chce se mi děsně spát,jdu ven…jsme tu zalezlí jak krtci :-( Venku je po bouřce a když bude nejhůř na:,–(ím si pláštěnku a frčíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 14:48

Pet Týna taky netrvá jenom na bonbonech :lol: .Ale mám vypozorovaný,že lízátka a cucavý bonbony do sebe tak rychle nenasype :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.8.07 15:06

Tak jdem kocarkovat,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
7.8.07 15:55

Inzerát: daruji dítě Značka: odvoz až k vám domů

uáááááááááááá, mě trefí, to je zase nálada. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.8.07 17:15

Ahoj,

Cupi , tady ho neprodas, ja uz si sem taky davala inzerat a nikdo nereagoval :wink: Ale prejde to, uvidis :) Ja se vzdycky bojim, ze si rozesrala rezim a ze to rvani a nespani bude uz provozovat porad, ale vzdycky se to nejak vrati do normalu. Uvidis, ze za 7-8 let uz to bude v pohode a i se treba vyspis :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
7.8.07 18:14

Cau kocky, tak ja uz mam vykoupany vonavoucky miminecko na hraci dece. tatka ma dneska veceri s klientem tak jsme uz koupaly. vzdycky ji natru po koupani mesickovym olejickem od welwdy a pak se muzu unuchat :lol: , miluju vuni svyho miminka. sem jak nejakej fetisista :pankac: :pankac:
doufam, ze brzo usne a necha me koukat na VKV. dneska nemusim varit, tak tu mam prijemnejch 27 stupnu.
Pet, posli sem ten destik. Jo jinak heureka, uz si taky sahame na kotnicky a prstiky :D , ale do pusiny je to jeste dalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 18:56

Stiko … Jenik si taky nohy do pusy nestrka… :roll: :)

Cup … sem ti poslala SZ, i MaK… asi jste si nevsimly… :nevim: :-(
A Jonas bude zase ó-ká neboj. Jenik je dneska chvili slunicko a pak staci malo a protivka jak blazen. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 19:26

Ahóóój :-) ,
jsme doma…na cestě domů nás chytla minibouřka,ale déšť nikde,začlo se blýskat a první hrom byla taková šlupka,že se Grehla málem posejřila :-P :-) Já jsem se jen málem přičurla :wink:

Jináč se za těch 5 hodin,co jsem tu nebyla nic převratného nestalo,takže ani nemám co psát.. :-)
Fuj,Luky se pokajdil…jdu koupat…
Kde jste všechny :nevim: :?:
Jo a Lukýsek se holky tak rozkecal…to je boží :potlesk: Jsem tady psala,že nepovídá a už…takže teď doufám,že nepřestane :(
Jéžíííš,zase má po… rifle,krucipísek… :-)
Tak to musím ještě zapnout pračku… :roll:
Ahojté zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 19:27

Lu ,
já chci taky SZ :-( :-( :-( :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.8.07 20:10

Ahojky,

bóže od včerejška jsem se sem nedostala a dočíst vás :roll: .Chudák dítě mě řve v postýlce,ještě že se to druhý nasomrovalo na noc k babi :lol: .

Tak zatím jen
Pipino jak nikdo nepřidá a mě by jste nechaly doma 8O :?: :?: :?: Napiš si u mě 4 kousky-bez manži nejedu,kdo by hlídal dračice abych mohla kecat :lol: .Protesty už vzdal,řekl že to nějak vydrží když mě o to tak jde.A kdyby se cukal tak ho začnu vydírat :lol: .

A teď musím valit koupat ale dneska ještě přijdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 20:25

Teda vy se tu slejzate az po devaty ci co, ja uz bych vypla komp a sla si cist :-P do postele, ale sem zvedava, co se bude dit. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 20:37

Tak ale uz vylezte nebo jdu do hajan. :-) Sem si vcera zapomnela vzit prasek dobry, co? :pankac: Tak mame s manzou chvili utrum. :-P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.8.07 20:40

Ahoj holky,

na sraz do Třebíče bych jela taky, takže ses, Pipi , fakt přepočítala :-) Jeli bysme všichni a asi na otočku ráno tam a odpo zpátky.

Kdysi tu padlo, že Jeje platí za doménu a že bysme ji měly poslat nějaký příspěvek. Nějak to vyšumělo nebo ne?? já s tím souhlasím.

Žanet , nabízela jsi tu vodičku na zoubky, já bych se hlásila o jednu. Jen nevím, jak to zaplatit. Za převod do států je zbytečně veliký poplatek, co to postat tvojí mamce a ty si to pak někdy vyzvedneš?? Asi blbý, co? :? Máš lepší nápad?

Mak, jsi psala, že po proříznutí zoubků ještě Davídek týden brečel?? Jsem si myslela, že jsme z nejhoršího venku, ale vypadá to, že ne…vojta už od uložení 3× plakal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 20:42

Evi … proc na otocku? Jedna noc mimo domov nevadi, ne? :nevim:

A prasulky Jeje… souhlas… Jeje … dej nam cislo uctu. Stika psala ze ti kazda dame pade… Bude to stacit?? 8O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí