Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
7.8.07 09:48

Lišti ,
jestli někdo někomu nesedne,tak se to ten dotyčný stejně nedoví :wink:
Kdyžtak na Tebe pak přestanem reagovat a vyřadíme Tě ze seznámku :-) :-P
Ale prdlajs,jsi náhodou dobré péro a já se na Tebe MOC těším :potlesk:

Růži ,
koprovklu dělám poněkud jinak :( Tak mám v hlavě ještě vetší maglajs :nevim: Ale neva,děkuju Ti za recepturu a já něco vyplodím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.8.07 09:49

No Hlavi to nám neuděláš?!!!!!! Tak nasedni na Pendolíno a já tě někde vyzvednu,jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.8.07 09:52

No právě,vyřadíte mě z diskuze a co já pak se svou závislostí na Vás?!!!!! :oops: :D Teda ,já už fakt začínám věřit,že se snad sejdeme!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.8.07 09:54

Ali to jenom vyndej na namazani a hned ji zase na:,–(, ja to tak taky delam pokud mi nedaji primo :,-(ru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
7.8.07 10:01

Pet…a jak ji delas ty?
Ruzi…tak jo ,ja ji promastim :potlesk:
Listi…neboj Ty me urcite sednes :pankac: ,ja vyjdu s kazdym ,nejsem vybirava :-)
Jo a malyho jsem pochvalila a je stale hodnej :pankac: :dance: ,takze na nas to asi nepusobi :-P
A jdu koukat na Horaky,vcera jsem je nevidela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
7.8.07 10:04

Jo a Jeje.....video je krasny,si sikovna jak jinak :pankac: :potlesk:
Listi…snad uz budeme mit auto :?: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 10:10

No ALi :-( 8O :?: :?: :?:
Ty jedeš a jestli ne,tak nikdo :-) Bane,ale zařiď si to nějak,kurnik…ani nevím,jak daleko je Bruntál od Třebíče :nevim: Se musím juknout..
A koprovku dělám stejně jako Ty :wink: Jen kopr dávám až úplně naposled,tak aby se nevařil,jen ohřál,páč prý pak ztrácí chuť a aroma :nevim: Říkala tchýně a ta má VŽDYKY pravdu :-P Ne,ona je bezva,tak ji vařím podle ní,víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 10:17

Aha,
tak to mám taky 200 km :o Tak daleko jsem snad v životě nebyla :-) :-)
Bane..ale už se těším,asi bych to viděla,že vyjedeme v sobotu ráno a odjedeme v neděli nebo vyjedem v pátek,uděláme si nějaký výlet,někde přespíme (třeba u Jeje :wink: :-P ),v sobotu se v klídku dostavíme na sraz a v neděli odjedeme…jo,to by šlo…dvě noci mimo domov,to snad přežijeme :pankac:
Teď jen sehnat si nějaký nocleh…
To si bude zařizovat každá sama nebo se někde hromadně vyspíme :-) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.8.07 10:18

Ahojky,
zase po dlouhé době hlásím, že žiju.

Přeji vše nej, nej všem co měli měli, mají a v nejbližší době budou mít půlroční narozeninky.

Sraz v Třebíči - no já jsem pro. A jeli bychom všichni tři.

Já jsem dneska osaměla, manžel jel na služebku do Prahy a vrátí se zítra večer. Asi mi bude večer smutnooooo. Ale bohužel nebudu moct za váma, protože máme PC v ložnici a rušila bych Honzíka.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 10:25

Tak sem se po peti mesicich odhodlala a sla do naseho MC jakoze teda se seznamim a hle :arrow: dneska neni. :roll: :D No alespon mi cestou usnul Jenik, takze spi a ja jdu taky. :-)

Sraz … mam teda vaaaazne pochybnosti, ze se termin nezmeni, ja bych apelovala na Jeje, aby vybrala v Trebici hotel, zjistila, kdy maji volno a podle toho pojedem, ne? :-)

MaK … plati este nabidka na ten ctvrtek? Kdy jako bych mela dorazit?? Asi prijedu, at prijdu taky mezi lidi. :wink:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 10:33

Lu ano ano,a kdyby neměli toho 22.volno,tak bych byla happy :oops: :lol: To jsem ale,co :-) :lol:

Jasně,ten čtvrtek platí :wink: .Doraž,kdy chceš,klidně už dopoledne,ať se Jeník pak nepeče v autě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.8.07 10:34

No doufám,že se zařídí nějaká chata nebo něco podobného kde budeme ubytované všechny!!!! Bylo by to o ničem,kdyby jsme se v osm zdekovala každá někam jinam. Já chci bydlet s Vámi!!!!!!!! :D
Peti tak vyjeď už v pátek,uděláme si předsrazík u JeJe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
7.8.07 10:43

Jeje video je nááádherný-jsem ani nevěděla,že tam jdou vložit videosekvence 8O

Holky my to máme do Třebíče jak do Prahy -přes 240km,to s Kačkou neujedeme,když nespí.Co s tim?Tak my asi nepojedeme,ale já bych vás taky chtěla aspoň vidět,i když JSEM MOC NEZAPADLA :D :D :D :D :D

Všem miminkům,co mají dnes narozeninky,tak přeju vše nejlepší a jako u Štičky je pěkně obsluhujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 10:53

HOLKY JA JSEM TOTALNE DOJATAAAAAAAAAAAAAAAA!
Vy jste takovy spravni blazinci .. :-D
Co se tyce jednoluzek.. tak ja bych byla schopna ubytovat jednu mamču s ditetem (tedy ulozit na postel), pak tedy je jeste jedna volna mistnost, ale tam neni postel :(

A trebicske ubytovani.. ja si teda nemyslim ze je tu nejaky hotel vylozene pro deti :( a premyslim zda se tu vubec da neco delat :( Je to takove zakopane mesto :(

PIPI: My tu reakci na TBC mely hodne velkou, pichali nam 1.hexu jeste s velkym pupencem a od te doby se nam to hodne zmensilo a uz ma skoro stroupek.. tak nevim.
kazdopadne nam z toho nikdy nic neteklo a nikdy to neprasklo..proste se to samovolne zmensilo po te hexe.
urcite bych se na to zeptala dr. Je mozno potirat hermankem nebo framikoinem.

VIDEO: dekuji mockrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 10:55

Holky,kdysi tu někdo psal o polentě :arrow: že ji dělá na cibulce..nebyl to někdo z vás,kdo jste teď on-line?Chtěla bych ji udělat k obědu a nevím,jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí