Poradna duly
Jana Čurdová
Lišti ,
jestli někdo někomu nesedne,tak se to ten dotyčný stejně nedoví ![]()
Kdyžtak na Tebe pak přestanem reagovat a vyřadíme Tě ze seznámku
![]()
Ale prdlajs,jsi náhodou dobré péro a já se na Tebe MOC těším ![]()
Růži ,
koprovklu dělám poněkud jinak
Tak mám v hlavě ještě vetší maglajs
Ale neva,děkuju Ti za recepturu a já něco vyplodím ![]()
No Hlavi to nám neuděláš?!!!!!! Tak nasedni na Pendolíno a já tě někde vyzvednu,jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
No právě,vyřadíte mě z diskuze a co já pak se svou závislostí na Vás?!!!!!
Teda ,já už fakt začínám věřit,že se snad sejdeme!!!!! ![]()
Ali to jenom vyndej na namazani a hned ji zase na:,–(, ja to tak taky delam pokud mi nedaji primo
ru.
Pet…a jak ji delas ty?
Ruzi…tak jo ,ja ji promastim ![]()
Listi…neboj Ty me urcite sednes
,ja vyjdu s kazdym ,nejsem vybirava ![]()
Jo a malyho jsem pochvalila a je stale hodnej
,takze na nas to asi nepusobi ![]()
A jdu koukat na Horaky,vcera jsem je nevidela ![]()
Jo a Jeje.....video je krasny,si sikovna jak jinak
![]()
Listi…snad uz budeme mit auto
![]()
No ALi
![]()
Ty jedeš a jestli ne,tak nikdo
Bane,ale zařiď si to nějak,kurnik…ani nevím,jak daleko je Bruntál od Třebíče
Se musím juknout..
A koprovku dělám stejně jako Ty
Jen kopr dávám až úplně naposled,tak aby se nevařil,jen ohřál,páč prý pak ztrácí chuť a aroma
Říkala tchýně a ta má VŽDYKY pravdu
Ne,ona je bezva,tak ji vařím podle ní,víš ![]()
Aha,
tak to mám taky 200 km
Tak daleko jsem snad v životě nebyla
![]()
Bane..ale už se těším,asi bych to viděla,že vyjedeme v sobotu ráno a odjedeme v neděli nebo vyjedem v pátek,uděláme si nějaký výlet,někde přespíme (třeba u Jeje
),v sobotu se v klídku dostavíme na sraz a v neděli odjedeme…jo,to by šlo…dvě noci mimo domov,to snad přežijeme ![]()
Teď jen sehnat si nějaký nocleh…
To si bude zařizovat každá sama nebo se někde hromadně vyspíme
![]()
Ahojky,
zase po dlouhé době hlásím, že žiju.
Přeji vše nej, nej všem co měli měli, mají a v nejbližší době budou mít půlroční narozeninky.
Sraz v Třebíči - no já jsem pro. A jeli bychom všichni tři.
Já jsem dneska osaměla, manžel jel na služebku do Prahy a vrátí se zítra večer. Asi mi bude večer smutnooooo. Ale bohužel nebudu moct za váma, protože máme PC v ložnici a rušila bych Honzíka.
Hezký den
Tak sem se po peti mesicich odhodlala a sla do naseho MC jakoze teda se seznamim a hle
dneska neni.
No alespon mi cestou usnul Jenik, takze spi a ja jdu taky. ![]()
Sraz … mam teda vaaaazne pochybnosti, ze se termin nezmeni, ja bych apelovala na Jeje, aby vybrala v Trebici hotel, zjistila, kdy maji volno a podle toho pojedem, ne? ![]()
MaK … plati este nabidka na ten ctvrtek? Kdy jako bych mela dorazit?? Asi prijedu, at prijdu taky mezi lidi. ![]()
Lu ano ano,a kdyby neměli toho 22.volno,tak bych byla happy
To jsem ale,co
![]()
Jasně,ten čtvrtek platí
.Doraž,kdy chceš,klidně už dopoledne,ať se Jeník pak nepeče v autě ![]()
No doufám,že se zařídí nějaká chata nebo něco podobného kde budeme ubytované všechny!!!! Bylo by to o ničem,kdyby jsme se v osm zdekovala každá někam jinam. Já chci bydlet s Vámi!!!!!!!! ![]()
Peti tak vyjeď už v pátek,uděláme si předsrazík u JeJe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jeje video je nááádherný-jsem ani nevěděla,že tam jdou vložit videosekvence ![]()
Holky my to máme do Třebíče jak do Prahy -přes 240km,to s Kačkou neujedeme,když nespí.Co s tim?Tak my asi nepojedeme,ale já bych vás taky chtěla aspoň vidět,i když JSEM MOC NEZAPADLA
![]()
Všem miminkům,co mají dnes narozeninky,tak přeju vše nejlepší a jako u Štičky je pěkně obsluhujte
HOLKY JA JSEM TOTALNE DOJATAAAAAAAAAAAAAAAA!
Vy jste takovy spravni blazinci .. ![]()
Co se tyce jednoluzek.. tak ja bych byla schopna ubytovat jednu mamču s ditetem (tedy ulozit na postel), pak tedy je jeste jedna volna mistnost, ale tam neni postel ![]()
A trebicske ubytovani.. ja si teda nemyslim ze je tu nejaky hotel vylozene pro deti
a premyslim zda se tu vubec da neco delat
Je to takove zakopane mesto ![]()
PIPI: My tu reakci na TBC mely hodne velkou, pichali nam 1.hexu jeste s velkym pupencem a od te doby se nam to hodne zmensilo a uz ma skoro stroupek.. tak nevim.
kazdopadne nam z toho nikdy nic neteklo a nikdy to neprasklo..proste se to samovolne zmensilo po te hexe.
urcite bych se na to zeptala dr. Je mozno potirat hermankem nebo framikoinem.
VIDEO: dekuji mockrat.
Holky,kdysi tu někdo psal o polentě
že ji dělá na cibulce..nebyl to někdo z vás,kdo jste teď on-line?Chtěla bych ji udělat k obědu a nevím,jak ![]()