Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci: tak teda nevim, u nás se všechno zamrazuje. Jinak to asi v přirozeném stavu neuchováš.
. Pak bych to asi taky míchala s jogurtem
Třebíč? Mě je to fuck. Hlavně že se slezem. Je to ještě blízko dálnice, tak by snad i výmluv bylo míň ![]()
Jsem pro Trebic ![]()
Luci zamraz to, dzem je dobry, ale plny cukru ![]()
Jen mi ještě napište, kolik vás pojede a já to budu sepisovat
Ja nevim proc my ten sraz neresime na diskuzi o srazu.
Bude to ze soboty na nedeli, to uz jsme se dohodli a ja pojedu nejspis jen s Jenikem, ale fakt nevim. Mozna se manza prida. ![]()
Sem ti Pipko moc nepomohla, co?
![]()
Kde se coura ta Jeje, aby nam rekla, jestli maji vubec v Trebici nejakej big hotel pro deti.
Lucci neřešíme to tam, páč tam nikdo nechodí a pokud tam jde, tak se k diskuzi stejně nepřidá. Takhle to alespoň uvidí každý. Tož tak.
Na diskuzi o srazu se totiz nikdo neukazal a dle meho nazoru je treba to uz akutne resit, takze kdyz jsme to tu nakously… ![]()
Jinak ja na 99% taky jenom s Annou bez tatky
A kdyby se nase tatino prece jenom rozhodl, ze pojede, tak se vyspi treba na zemi ve spacaku, takze ho Pipi nepocitej!
No stejne si myslim, ze na hotelu moc jednoluzaku nebude, takze ja si klido vezmu dvouluzak a bud tatka pojede, nebo to propadne. ![]()
Tak jsem docetla urazy a po 20 minutach spanku se mi vzbudilo mlade, tak se mu jdu venovat…
Ale dobre ze jste to nakously, ja chtela dnes volat na tu Hajenku a zamluvit nam vikend.
Když o tom tak přemýšlim, tak bysme měli jet do toho Třebíče, páč bysme tak alespoň mohly Jeje umožnit se zúčastnit. A píšu záměrně Jeje (i když je dost takových, které jsou na tom stejně) protože nám spravuje (i platí) nádherný stránečky a mohly bysme jí tímto alespoň jakoby poděkovat.
Lucci: koukala jsem na ubytování ve Třebíči a je tam toho poměrně dost a dokonce maji i jednolůžkové pokoje pro slaměné vdovy ![]()