Poradna duly
Jana Čurdová
všechno NEJ všem oslavencům k půlročním narozeninkám!!!!
![]()
Dobrý nápad,mě je jedno kde to bude, hlavně že to bude a co kdyby jsme se teda,když je na nás jejík tak hodnej za odměnu nastěhovaly na víkend k ní domů?!!!!!
Dobrej nápad,né???? To by byla jejík totálně nadšená a už by fakt nehrozilo,že na sraz nedovalí!!!!!
![]()
Liško: taky dobrý, já si zamlouvám ten Jéjin novej kumbál. Snad se tam s Marťasem vejdu
![]()
Píšu si:
![]()
Jeje
Pipina 2+1
Lucci 1+1 (možná i taťka)
Růža
Ajka 1+1
Liška
Holky, tak dnesni noc opet horor, u nas se od pul druhy do sesti nespalo
, sem snidala ve ctyri
. Nemam silu vas docitat, tak se omlouvam. jdu ven nez bude parak, papa
Vse nej vsem oslaveneckum a oslavenkynim
![]()
presne tak Pipi , jsem stejneho nazoru, proto jsem taky tu Trebic nadhodila ![]()
Ja sem si teda chtel zabrat ubytovani u Jeje, abych nemusela platit hotel, no ale kdyz tam budem vsechny, tim lip!!! Jupi jupi.
Jeje se lekne, az sem nakukne. ![]()
Jenik usnul, jdu to taky zalomit,alespon na hodku.
No co myslite… spal pul hodiny, takze ja tak 15min a sem ted este vic prejeta. ![]()
Luci jsme na tom dost podobne, Ondra zalomil, ale pak se potentoval a vzbudil me z hezkyho snu a ted zase chrni a ja uz nemuzu zalomit ![]()
Pipi ja to nevim 100% - kvuli hlidani psisek, ale spis sama s Ondatrou.
Dobré ránko vespolek
,
jak jsem psala už večer,tak mě je jedno kam a kdy,takže 100% přijedu,pokud tedy nenastane nějaká nenadálá situace
,takže Pipino
zapiš si i mě!A my pojedem celá rodinka,to znamená 4 lidi… Jeje ,těšíš se
![]()
Ale doufám,že to není jen tady nějaké hecování a opravdu to myslíte vážně,páč už je to asi 25 verze,kterou doma navrhuji ![]()
Ahojda,
Jeje video je krásný!
Ali auau,ať je ruka co nejdřív ok ![]()
Holky,nevím,jestli pojedu na sraz
.Kdybych jela,tak samo klidně i do Třebíče
,ale manža včera přišel,že maj v práci nějakou manažerskou akci i s manželkama
.Béééééééééééééééééé ![]()
Ja vlastne MUSIM jet, po vcerejsku chci videt Petisin nos - krivej a jeste spinavej ![]()
Pet tak co ta koprovka, delam ji jako ty nebo ne?
No jestli platí,že to bude víkend z 22 na 23.9 tak my přijedeme taky všichni,ale budeme muset brzo odjet,páč manža má odpoledne zápas…
Ale jsem ráda,že Peti bere Sáru,alespoň tam bude mít Anetka koho otravovat!!!! ![]()
Holky víte čeho se trošku bojím???? Co když Vám nesednu,ono je to jiné když vidíte jen písmena co produkuji ale co až toho ksichtíka jakým jsem uvidíte on-line…
chjo…ale stejně přijedu!!!! ![]()
Fíja…teď jsem koukala že to mám do Třebíče skoro 200 km… ![]()
Už jsem to vymyslela,pojedeme už v pátek a přespíme u strejdy v Dančovicích!!!!! Holky já se začínám těšit,tak doufám,žeto dopadne!!!!! ![]()
Ahoj ![]()
Tak jsem prelouskala vsechny urazy,to teda koukam
ja mela jen jednou roseklou hlavu pac mi segry chtely vzit panenku chodicku a jak sem pred nima utikala tak jsem to napalila na hranu gauce a mam pamatku na cele
,jinak asi nic ,takze na vas nemam ![]()
Prejeme vsem dnesnim oslavencum vse nej nej k narozeninkam!!!
![]()
Ruzi…dekuju za tu mast,vyzkousim,zatim ale musim mit ruku porad v orteze
a nic nedelat,ale mejt se meju…to abyste si nemysleli ze je Hlavi prase
![]()
Pet…koprovku …zacinam jiskou,zaleju bud mlekem nebo smetanou ke slehani ,pridam kopr,masox,trochu osolim,povarim,osladim a o octim a zeru
,ani to nedelam s masem protoze u nas koprovku jime jenom zensky a staci nam k tomu vejce uvarene na tvrdo,jo a jeste tam vlastne rozkvrdlam vajicko a povarim,dlouho jsem ji nedelala
,jasne ze doleju vodou dle mnozstvi a pak popripade zahustim
Ke srazu…nevim jestli pojedu
,kdyztak Vas prekvapim,doufam ze prijemne
![]()