Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
6.8.07 23:57

Jeje má trénink na pc s pochroumanou ručičkou,viď Jeje :wink:
Já se utěšuju tím,že jsem si úrazy vybrala za své děti,snad :idea:
Akorát chudák moje mamka… :roll: Ta si užila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 23:59

Zkratka divim se ze moje mama nebyt jeste sediva :D
kůva mi ale hrabe dneska :D

a co se tyce pochorumane rucicky…nekdy je to prave docela narez - pisu vsemi 10 a tak trenink dobry, ale nekdy uz mne to vazne boli.. auplne nejvic sem nasrana kdyz musim mit dlahu.. ale uz to dlouho nebylo tak snad to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:59

Ja mela taky zlomeny nos - z plavani :-) , tehda se z bazenu vratila dom jenom nejmladsi segra a dost mamku vydesila, kdyz ji hned mezi dverama zacala uklidnovat, at nema strach, ze se to do :,-(zy nedava… A taky se ti potom Peti udelaly monokly pod obema ocima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:02

Já tak jednou na dovči,když mě měla na starosti babi,měla závody se svým bratránkem,že prý kdo bude dřív na druhém konci hřiště…a jelikož jsem byla už tehdá slepejš,tak jsem letěla jak vítr a nevšimla si nataženého silonu přes hřiště a ještě jsem si říkala,proč se bratránek sklání a ejhle..dnes mě zdobí jizva přes celý krk…Babi byla na umření a od té doby mě nehlídala…Je fakt,že dnes se ji už nedivím a jak mě viděla mamka s podřezaným krkem,tak sebou málem švihla…
Ale co,sem tam nějaké šití :pankac: …ale zlomeninu kromě nosu jsem neměla žádnou,fakt jen samé šití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:05

A jednou jsem si dost hnusne rozsekla malicek kosakem… a nechtela sem to nikomu ukazat, drzela jsem si ho v ruce - a kdyz se me mamka ptala, jestli mi tece krev, tak jsem se podivala na kosak a rekla, ze jo :roll: A pak, kdyz se me Dr. ptala, jestli byl ten kosak cisty, tak jsem ji rekla, ze jo, jenom rezavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:07

Ajko ,
bože a jak sis na plavání zlomila nos 8O ???To zní..neva,že se směju :-) :-) ??
Já měla modrý celý obličej,páč jsem spadla z průlezky,jsem se houpala a za mnou šlo malé dítko,tak abych ho nekopla,tak jsem rychle seskočila a jak jsem nebyla připravená,tak jsem dopadla přímo na obličej…krve jak z prasete…měla jsem tenkrát sedřenou celou tvář a v nemocnici mi ho ještě 2× lámali..marně,zůstal velkýa křivý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 00:07

Ajko: co je kosak???? jako srp?? :D ja jsem mimo! 8O
Manzel se sekl na tabore do jednoho kolena, odvezli ho na pohotovost, dalsi den to zkusil znova a odvezli ho z rozseklym druhym kolenem. Dodneska ma na obouch kolenach jizvy! :D

Pet: No silikon taky dobry, ovsem nechapu, proc to tam nekdo natahoval! 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 00:08

Se tady valim smichy pri tech predstavach..
ale popravde stat se to memu diteti tak vazne zesilim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:08

Hmm, Petko , tak to jsme na tom stejne, ja taky mela zlomeny akorat ten nos :D … A jednou me malem kluci obesili na tabore na pradelni snure… Potom si vsichni mysleli, ze sem nepodareny sebevrah a musela jsem tu stangulacni ryhu dlouuuho maskovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:14

Ty vogo,to jsou zážitky… :-)
Jeden lepší jak druhý…dívenky jak cumel :wink: Takové klidné…

Jo jo…teď se řehtáme,ovšem počkejte na první úraz Vašeho dítka :? To už taková prča nebude..

„Nedávej tu nohu do špic,slyšíš,Peťko,hlavně ji tam nedávej“…
Bylo mi asi 5 let :wink:
„Jasně,taťko,nedám“…
Po 2 minutách:
„Jauváááááááááááájs“…„Noháááá,jauváááájs“…
Musela jsem zkusit,co to udělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:14

Ano, kosak je srp!!!

No, ja plavala pod vodou a nekdo skoknul na me a kopnul me do nosa…
Este ste meli videt, jak se na pohotovosti divali na muj doprovod, kdyz na otazku, jak se mi to stalo, jsem odpovedela, ze me kopli do nosa… Si asi mysleli, ze me nekdo brutalne zmlatil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:17

Ajko ,
tak to musel být kopanec…že to ani voda nazpomalila,ten náraz… :?
A taky Ti ho rovnali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:17

Ja s nohou ve spicich zacinala az v osmi letech, ale to vazne nedopadlo moc vesele… pro moji tetu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:18

Vy jste se vybourali,že???Co se jí stalo?To odnesla víc než Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:20

Ja se vynorila, voda kolem se barvila do ruda, ja se chytla za nos a zjistila, ze tam mam „schodek“, tak jsem si to porovnala… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí