Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
6.8.07 14:52

MaK … kdy cece??? Rekni a mas me tam. 8) :-P Ale bacha… me se jen tak nezbavis. :! 8) :-P
Jo hele neposlalas Lilikovi stejne blby heslo jako me, ze ne? :-P :-P :pankac:

Boze to dite je urvany, jdu kojit, prebalit, uspat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.8.07 15:13

Čauky kočky,

teda, taky mám dneska děsně milé dítě, chjo. Na spodní pravé dásni má něco jako takovej pupínek jakoby vodovej, tak nevím, jestli se začíná tlačit zub.
Ráno jsem se vkopala na kolečkový brusle, ujela jsem 8 km a musela jsem dom, páč již tam byl Jonáš velmi milej. Doma naspal 45 minut a pokračoval ve své úžasné náledě. Teď usnul, tak doufám, že mu to chvíli vydrží aby tu náladičku zaspal.

Jani , tak to bylo všecko zubem, to je jasný.

Luci , držím palce na hexu, ať nemáte reakci anebo aspoň nějakou z těch lepších, třeba ať spí. :lol: Jonáš na tu poslední už vůbec nereagoval, tak mi přijde, že čím jsou ty děti starší, tím líp to snáší.

Jo a včera jsem na noc jen kojila, páč mi fakt přišlo, že po té kaši ho tlačilo bříško a spal stejně dlouho jako po kaši. Tak mlíko asi stačí, bo já už se v něm nevyznám. Tak dneska zase jen nakojím. Každopádně se mi zdálo, že se tolik nekroutí, tak kaše je asi přece jenom trochu hůř stravitelná. A ten náš budulínek je na to bříško taky háklivka. I kdž včera jsme měli s manžou takovou chuť na pořádnou polívku, že jsem udělala pořádně hustou čočkovou se zeleninou. Teda z oranžové čočky, ta prý tak nenadýmá a malej snad byl v poho. Teda pokud dneska není milej kvůli tomu, ale nezdá se mi, že by se kroutil, prdět to prdí, ale tak nějak v pohodě.

S tím vstáváním k prckovi v noci jste mě uklidnili, tak nejsem asi sama, kdo k němu holt párkrát za noc musí.

Gali vítej a piš, piš, piš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.8.07 15:31

Tak jsem se krásně vyspinkala, Anička jseště spinká.

Těhu jsem měla úplně v pohodě, žádné komplikace nic, teda až na to že mi gyn. řekl že to bude chlapeček a tam máme modrý kočárek a Anička chodila první měsíc v dupačkách s traktorem a autíčkalma :P . Porod byl dlouhý ale s manžou jsme to zvládli. Anička se narodila 22.2. ve 15:29 a měla 3,20 kg a 53 cm.

A co vy už papáte zeleninku ?? Jak vám to jde ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.8.07 16:05

Ahojky :-) ,
teda pár dnů tu člověk není a zase takových stránek 8O . Nějak to nestíhám na všech frontách, potřebovala bych buď dítě, které přes den trochu spí, nebo méně práce a nebo delší dny :idea: -to jsem to hezky vymyslela,co?

Jestli chcete, tak vám trochu udělám pořádek v tom, kde kdo bydlí- jsem sice nováček, ale drzost mi nechybí :pankac: . Takže: v Ostravě bydlím já, Radka ve Frýdlantu nad Ostravicí- cca 40 min. od Ostravy, ve Frýdku bydlí Rea- cca 25 min. od Ostravy, a někde poblíž bude i Pet, něco mi říká Bruntál :D :D . Takže tak

Tiko - nepříjemné pracovní povinnosti? Úplně tě lituju, zítra mám nějaké jednání, které taky zatím vypadá tak trochu nepříjemně, ale vezmu Alžbětku s sebou- jednak láme ledy, druhak to rychleji skončí :wink:

Cupi s kaší jsem taky musela přestat, malá po ní měla děsný břichabol, dneska zkusím mlíko a k němu i prso

Hel - přeju pevnou ruku při podpisu hypotéky, já jsem si pak musele dát panáka při představě těch let…To asi nemůžeš, teda určitě, tak zkus třeba nějaký zákuseček :-)

A zdravím Gali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 16:48

Cau kocky, teda dneska je to sila, celej den rve. bud zuby nebo ta brokolice, pac jeste nekajdila, nevim :( . no ja uz sem ale zase zrala na skok z okna, jeste jsme tu zabedneny kvuli horku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.8.07 16:57

Štiko neskákej, vydrž, určitě to Kulda zvládne. Vidím, že brokolici se asi radši vyhnem. Já jsem teď dávala párkrát kaši a taky přestala kajdit, navíc ty prdy :roll: , zase jsem zacala pít protiprdící čaj a taky je docela dobrý pít hodně kefíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 17:08

dik nolen, no my tu kasi kvuli tomu taky vzdaly, to by ale mohla jen brambor a mrkvicku to nevadi? Potrebuju jeste otestovat spenat a kvetak, ale nechce se mi do toho kdyz to vidim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.8.07 17:14

Tak já asi nejsem ta pravá na rady, ale myslím, že postupně si na to zvyknou.Já bych zase chvilku dávala mrkev s bramborem, pak zas zkouška a tak dokola.Myslím,že jejich malé bříška si musí teprve zvyknout na takové novinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.8.07 17:17

Tak já zase mizím :-) , venku to začíná být lepší, zatím se mějte krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 17:19

No asi jo a my mame navic oslabeny ty brisni svaly. dneska se necvicilo, to vubec neslo, furt vriskala, ted je v klidu a cuci na kolotoc, doufam, ze to vydrzi aspon do sesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 17:20

Papa Nolen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 18:09

Tady zase pusto prazdno??? 8O

Stiko … drz se, ja mela dopoledne taky namale… :roll: :wink:

Prave sem Jenikovi ostrouhala mrkev, tak zuzla, ale moc ho to teda nebere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 18:11

Lucci, uz je lip, uz se vykajdila :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
6.8.07 18:12

Ahojky berušky
taky jsem před týdnem přišla na to,že po kaši se strašně kroutí,tak jsem začala zase večer jenom kojit a je klidnější,taky ho asi bolelo bříško,takže kašičky teď dopapávám já!!! :D

Vítám Gali7!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 18:24

Ahoj Listi, ja taky papam kasicky ale nutrilon a bebu HA nezvladam to je :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí